Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
kao stara Vrag baba koja je nju dočekivala godinama isred svojega dvorišta . Čudno je to polisli Bibo što sam god strarija sve više zamjerim ljudima zbog nekih stvari i sve mi više smetaju sitnice . Onda ugasi dogorjelu cigaretu koju je bacila na zemlju ispod sebe te pokupi isti opušak i odnese ga u kantu za smeće .
Onda se Biba uputi do radnog stola i na Tablet ukuca lozinku za Bosanski forum i na istom ............................
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
...počne kljucati i napiše - Šta vam je ljudi, samo vi putujte...mene to stvarno ne zanima.. ...ode u jednu temu a kad tamo ...neko napiso da je Biba debela krmača...e onda je Bibi bilo žao što nije putovala da ju uživo još malo čuju
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Tada su ugledali blještavi leteći objekt koji je bio zelene boje, medjutim kora bukve i nije neki lijek pa su brčkali nogice u ne baš hladnom Gibraltarskom moreuzu.
Urinska kiselinaaa za mog rankovica nabavit Cu je Pa kada bi Morala da predrzim i izvadim prvu kitu Koja je spremna dati dovoljno urina samo da ne jauce vise od bolova
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Dok Su se momci poredali u redu Sa punim i polupunim mokracnim besikama dotrcaa Julkaa preskakajuci momke baci rankovicaa na stomak skide gacice i spustii veliki mlaz uree preko njegovih ledaa sva zadovoljnaa StO ga je umirilaa polako uzvuce gace i dobacii momcimaa sta zvirlite u moju guzicuuu Dajte cevape bacite na gril i pomozite rankovicuu da sjedne za stol
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
...za Bena punu vrecu suhe hrane...rankovicu oci zasvijetle, al ne od pohlepe...sjetio se Bena kojeg je ostavio na cuvenje jednom mladom bracnom paru koji ima isto kera i jako vole kerove...i onda je rankovic njih nazvo da vidi tj. da cuje kako je Ben...
ali nije stigao da izusti prvu kad grdno stade na hrdjav ekser i duboko ga zatjera. Krik koji ledi krv u zilama se prolomi kroz eter i sva okolina se zaibreti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Zene se useprtljile, pocele zapomagatii i nisu znale ni hitnu nazvati, a onda Behko smireno dodje, stane i rece - Hej ljudi, sta vam je...polako...ekrercina se ne smije cupati....Ledena skine potkosulju i lagano omota rankovvicu nogu...a on je stiskao zube i nije vise jaukao...
Negdje sam pisao već na forumu da ne volim psovke . Osobito kada ih čujem od strane nježnijeg spola .
Meni se lično samo omakne Jebote i jebiga . To je ono nešto kao naša Bosanska uzrečica .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).