Zato sto nije musliman, nema drugog objasnjenjaMaja wrote: 21 Apr 2025, 00:23 Ama dok je bio niko i nista napravio je 18 djece.
I ozenio djevojcicu od 13-14 godina. Kako mu se to nije zamjerilo u internetskim raspravama, pitam se
Josip Broz TITO
Moderator: Krokodil Behko
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47973 times
- Been thanked: 8569 times
- Status: Offline
Re: Josip Broz TITO
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7590 times
- Been thanked: 17815 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9307 times
- Been thanked: 11069 times
Dosta sam puta rekao.
Tito je početkom sedamdesetih, posmjenjivao one mlađe koji su došli na vlast, poput Savke, Mike, Latinke i Nikezića, a praznine popunio već prestarim partizanskim kadrovima, nedovoljno obrazovanim i dovoljno zaluđeni oko vjerovanja u "revoluciju koja teče", a nije tekla. Stalno pritiskao reset, reset, reset i nikad nikakva reforma nije provedena do kraja. On i njegova generacija, bili su boljševici u mladosti i takvi su ostali do kraja. Nikad nisu dopustili ni tračak neke druge politike
Tito je početkom sedamdesetih, posmjenjivao one mlađe koji su došli na vlast, poput Savke, Mike, Latinke i Nikezića, a praznine popunio već prestarim partizanskim kadrovima, nedovoljno obrazovanim i dovoljno zaluđeni oko vjerovanja u "revoluciju koja teče", a nije tekla. Stalno pritiskao reset, reset, reset i nikad nikakva reforma nije provedena do kraja. On i njegova generacija, bili su boljševici u mladosti i takvi su ostali do kraja. Nikad nisu dopustili ni tračak neke druge politike
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3858 times
- Been thanked: 3563 times
Pa Trump jeste budaletina koji može napraviti veliku štetu za sopstvenu državu ali će Amerika i poslije njega postojati.Koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Apr 2025, 00:49 Pa ne bi trebalo biti tako. Ali evo ti sad u Americi, jedan covjek rasturi sve kod kuce i u inostranstvu.
U SFRJ smo imali slučaj da je bilo kao kada bi Joe Biden bio prvi i doživotni predsjednik Amerike i da danas koji ima već 82 godine i skoro je i sa drugom nogom u grobu, ljudi strahuju da će nestati Amerike kada i on nestane.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24364 times
- Been thanked: 24879 times
Sad gledam ovaj napad na moju licnost od strane Nice uz podrsku Lejzera.
i nisam.Ljubomoran.

i nisam.Ljubomoran.
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21447 times
- Been thanked: 19436 times
Moć i status muškarca... ne kažu stari ljudi džaba da su to uvijek bili jaki afrodizijaci. Tako je i danas uveliko.
- ironman
- sirius
Ma kultovi licnosti su mi odvratni na bilo kom nivou,.
Jer je to laz.
Jer je to laz.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 596 times
- Been thanked: 885 times
- ironman
- sirius
Apsolutno ne...nikad to nisam zelio za sebe.
Ja sam vuk samotnjak koji nema respekt za autoritet..pa nekad znam zaplatit to al guram dalje..sve ima svoju cijenu
Ja sam vuk samotnjak koji nema respekt za autoritet..pa nekad znam zaplatit to al guram dalje..sve ima svoju cijenu

dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47973 times
- Been thanked: 8569 times
Stuka nosila bombu od tone i ruknula na titu. Skoci titin rex i zubima je rastrga u zrakuironman wrote: 21 Apr 2025, 19:25 Ma kultovi licnosti su mi odvratni na bilo kom nivou,.
Jer je to laz.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Nekad su bila drugačija vremena i morao si ga poštovati bar javno. Danas opet postoji manjak poštovanja autoriteta od strane mladih ljudi. Ne valja pretjeran autoritet, ali ne valja ni to drugo kad se pretjeruje.ironman wrote: 21 Apr 2025, 19:29 Apsolutno ne...nikad to nisam zelio za sebe.
Ja sam vuk samotnjak koji nema respekt za autoritet..pa nekad znam zaplatit to al guram dalje..sve ima svoju cijenu![]()
Optimalan je neki balans kad bi se mogao pronaći.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1194 times
- Been thanked: 3743 times
Osaburi još malo dok zavlada Z generacija.Masamune wrote: 21 Apr 2025, 19:45Nekad su bila drugačija vremena i morao si ga poštovati bar javno. Danas opet postoji manjak poštovanja autoriteta od strane mladih ljudi. Ne valja pretjeran autoritet, ali ne valja ni to drugo kad se pretjeruje.ironman wrote: 21 Apr 2025, 19:29 Apsolutno ne...nikad to nisam zelio za sebe.
Ja sam vuk samotnjak koji nema respekt za autoritet..pa nekad znam zaplatit to al guram dalje..sve ima svoju cijenu![]()
Tad ćeš vidjet šta je poštovanje.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- ironman
- sirius
Moj stari nikad nije bio clan partije ono nakon sto je zavrsio srednju..nije htio.Masamune wrote: 21 Apr 2025, 19:45Nekad su bila drugačija vremena i morao si ga poštovati bar javno. Danas opet postoji manjak poštovanja autoriteta od strane mladih ljudi.ironman wrote: 21 Apr 2025, 19:29 Apsolutno ne...nikad to nisam zelio za sebe.
Pa onda posao koji je mogao naci bio u jami u rudniku. Tu radio do par mjeseci prije nesrece i onda ga prebacili negdje..
On je svoje buntovnistvo bas platio.
A danas i mladji...nemam bas pravu definiciju.
Meni sve ovo izgleda ko neko vrijeme u kojemu je popularno bit glup,il me samo vrijeme pregazilo

dream of spring...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja ulažem nadu u generacije nakon ZLaser wrote: 21 Apr 2025, 19:50Osaburi još malo dok zavlada Z generacija.Masamune wrote: 21 Apr 2025, 19:45
Nekad su bila drugačija vremena i morao si ga poštovati bar javno. Danas opet postoji manjak poštovanja autoriteta od strane mladih ljudi. Ne valja pretjeran autoritet, ali ne valja ni to drugo kad se pretjeruje.
Tad ćeš vidjet šta je poštovanje.![]()

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2654 times
- Been thanked: 22302 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2654 times
- Been thanked: 22302 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3858 times
- Been thanked: 3563 times
Kada FGR počne hvaliti Tita, kako smo imali pasoš sa kojim je se moglo svugdje putovati, kako je svako radio i moglo je se na klupi spavati, a nekima opet i dalje ne valja Tito i onaj sistem.
A ni 10% od tih FGR-ovaca ne bi podržalo ovu ženu na izborima jer će reći da nam želi uvesti strašnu džamahiriju.
A ni 10% od tih FGR-ovaca ne bi podržalo ovu ženu na izborima jer će reći da nam želi uvesti strašnu džamahiriju.
Muslimanka predsjednica – Halimah
Yacob, predsjednica Singapura
• 300 milijardi dolara godišnji BDP
• 6 miliona stanovnika
• Najjači pasoš na svijetu
• 85.000 dolara godišnji prihod po stanovniku – otprilike 7.000 dolara mjesečno
• Najbolji aerodrom na svijetu
Muslimanka, udata za Malezijca jemenskog porijekla. Na početku braka, živjeli su zajedno u jednoj sobi nakon završetka fakulteta.
Održala je sastanak s vladom i rekla:
“Moje ime je Halimah Yacob, ja sam jedna od Allahovih robinja, bojim se Allaha i strepim pred Njim. Ko želi da radi sa mnom za dobrobit naroda Singapura – neka zna da sam mu sestra u vjeri. Moj cilj je poboljšanje životnog standarda građana Singapura, i ništa drugo me ne zanima.”
Njena dostignuća:
• Povećala nacionalni prihod Singapura za 2 triliona dolara
• Povećala godišnji prihod građanina Singapura na 85.000 dolara
• Singapurski pasoš postao najjači na svijetu
• Nezaposlenost pala na 1%
• Realizirano skoro 10.000 velikih projekata
• Korupcija svedena na nulu
• Ukinute sve poreze na singapurske proizvode
• Višak u državnom budžetu povećan na 5 triliona dolara
Zanimljivost: Svakog jutra klanja sabah-namaz zajedno s nekoliko svojih uposlenica u džamiji u glavnom gradu. Nakon namaza, sluša probleme svojih građana.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 596 times
- Been thanked: 885 times
meni je najjace kad o pasosu pricaju ljudi koji su radili za krompir, piletinu preko sindikata, pokaznu kartu i 200 danasnjih KMNaseef Mushroom wrote: 23 Apr 2025, 14:17 Kada FGR počne hvaliti Tita, kako smo imali pasoš sa kojim je se moglo svugdje putovati, kako je svako radio i moglo je se na klupi spavati, a nekima opet i dalje ne valja Tito i onaj sistem.
sta ce on s tim pasosom, ja nezz koji procenat jugoslavena je uopste potvrdio da se s tim pasosom igdje moze, sumnjam da je preko 5% jugoslavena uopste putovali dalje od trsta
ta jugoslavija kako vrijeme odmice vise lici na sj. koreju nego na npr kinu
to je samo balon dobro upakovane price, isto ko sto srbi misle i skoluju djecu sta da misle o Srebrenici, tako su mladi pioniri nadojeni sta je juga
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1345 times
- Been thanked: 1613 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Halimah Yacob bi samo i isključivo muku mučila sa nesposobnim bošnjačkim liderima i njihovim sendvičarima bili trojkaški ili SDFA botovi koji su se infiltrirali u sve moguće segmente društva, a onda kasnije i srpskim i hrvatskim.
Ne bi imala problem sa Havanom ili sa mnom. Uglavnom sa ljudima kojima je novac religija iako se predstavljaju drugačije.
Ne bi imala problem sa Havanom ili sa mnom. Uglavnom sa ljudima kojima je novac religija iako se predstavljaju drugačije.