titicha wrote:Nije bio lijep ni kao muskarac,a sad...ruzne li zene
boze moj.![]()
Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Mika
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Svjetski rekorder u dizanju tegova postao žena
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
Re: Svjetski rekorder u dizanju tegova postao žena
Ne znammsamo koji k... se pofotko ...lijepa mi je al morat ce prestati sndizanjem da te rucetine postanu zenstvenije bar malo 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
Muškarac spriječio spasioce da spase njegovu kćerku

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se kćerka stara 20 godina davi na plaži u Dubaiju! Da nesreća bude veća, on je odgovoran za smrt svoje kćerke jer nije dozvolio spasiocima da je izvuku iz vode.
Naime, on je fizički spriječio spasioce na plaži da je izvuku iz vode. Kao opravdanje naveo je to da bi ona “bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali”
Nemineovani muškarac je uhapšen i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim djelovanjem direktno doveo do smrti svoje kćerke.
– Azijat je poveo svoju suprugu i djecu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Djeca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se davi, vrištala je i tražila pomoć – ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamjenik direktora policije u Dubaiju.
– Dva spasioca bila su na plaži i potrčali su da pomognu djevojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i spriječio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više volio da mu je kćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci – nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:
– Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj – rekoa je policajac.
(DEPO)
- Mika
- Osvježenje foruma

Re: Muškarac spriječio spasioce da spase njegovu kćerku
Ovo sam citala i jutros u nekim holandskim novinama, i koliko god da pokusavam -stvarno ne razumijem ovog covjeka. Mozda zato sto nisam vjernik.
Ne kontam da ima ljudi na ovom svijetu cija su ta neka vjerska ubjedjenja toliko velika, toliko jaka, cak i jaca od roditeljske ljubavi, koja bi po meni trebala biti nesto najjace na svijetu.
I prvi put da cujem za ovako nesto, ali citala sam ranije o ljudima koji, npr u slucaju neke bolesti, djeci ne dozvoljavaju lijecenje iz vjerskih razloga. Odbijaju lijekove, vakcinisanje, transfuzije krvi zato sto im nije dozvoljeno, i puste da dragi bog odluci hoce li dijete ozdraviti ili ne. Znam da su Jehovini svjedoci najgori sto se toga tice, a cini mi se da ni kod jevreja nije dozvoljena transplantacija, nisam sigurna.
Nemam pojma kako su te stvari u islamu "regulisane",cini mi se da ima dosta protivnika kad se radi o tome da li musliman treba postati organ donator.
Ne kontam da ima ljudi na ovom svijetu cija su ta neka vjerska ubjedjenja toliko velika, toliko jaka, cak i jaca od roditeljske ljubavi, koja bi po meni trebala biti nesto najjace na svijetu.
I prvi put da cujem za ovako nesto, ali citala sam ranije o ljudima koji, npr u slucaju neke bolesti, djeci ne dozvoljavaju lijecenje iz vjerskih razloga. Odbijaju lijekove, vakcinisanje, transfuzije krvi zato sto im nije dozvoljeno, i puste da dragi bog odluci hoce li dijete ozdraviti ili ne. Znam da su Jehovini svjedoci najgori sto se toga tice, a cini mi se da ni kod jevreja nije dozvoljena transplantacija, nisam sigurna.
Nemam pojma kako su te stvari u islamu "regulisane",cini mi se da ima dosta protivnika kad se radi o tome da li musliman treba postati organ donator.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Kad su ovakvi događaji u pitanju obavezno ih treba držati podalje od religije, čak šta više, u tekstu religija nije ni spomenuta, ne zna se čak ni da li je dotični uopšte sljedbenik neke religije, a i razlog njegovog postupka je poprilično "mutan".
Ljudi se ne vode samo religijom, već i tradicijom, a ponajviše svojom vjerom (u neku ideologiju, etiku, moral, tradiciju) koje uopšte ne mora imati, nikakve veze s religijom.
Njegovo vjerovanje je možda jednostavno zasnovano na nekoj tradiciji ili sopstvenom poimanju morala.
Ljudi se ne vode samo religijom, već i tradicijom, a ponajviše svojom vjerom (u neku ideologiju, etiku, moral, tradiciju) koje uopšte ne mora imati, nikakve veze s religijom.
Njegovo vjerovanje je možda jednostavno zasnovano na nekoj tradiciji ili sopstvenom poimanju morala.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Ovaj je otisao toliko u krajnost da njegova shvatanja nemaju veze ni sa ekstremnim poimanjem njegove vjere, a kamoli sa umjerenim.
- Mika
- Osvježenje foruma

Totalno ste u pravu, religija nigdje nije spomenuta. Ja sam automatski zakljucila iz ove recenice
“bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali”
da je taj otac musliman i da je njegova reakcija bila zbog njegovih vjerskih ubjedjenja.
I jos uvijek mislim da je tako, bez obzira kako bi se to mozda i drugacije moglo reci - tradicija/ideologija.
Al mozda to vise govori o meni i o mojim nekim predrasudama, cinjenica da ja odmah dolazim do takvog zakljucka nakon citanja ovog teksta.
da je taj otac musliman i da je njegova reakcija bila zbog njegovih vjerskih ubjedjenja.
I jos uvijek mislim da je tako, bez obzira kako bi se to mozda i drugacije moglo reci - tradicija/ideologija.
Al mozda to vise govori o meni i o mojim nekim predrasudama, cinjenica da ja odmah dolazim do takvog zakljucka nakon citanja ovog teksta.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Sve nabrojano,plus sta ce komsija reci.......Čarobni wrote:Kad su ovakvi događaji u pitanju obavezno ih treba držati podalje od religije, čak šta više, u tekstu religija nije ni spomenuta, ne zna se čak ni da li je dotični uopšte sljedbenik neke religije, a i razlog njegovog postupka je poprilično "mutan".
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ginger wrote:Totalno ste u pravu, religija nigdje nije spomenuta. Ja sam automatski zakljucila iz ove recenice
Nigdje se ne navodi ali najvjerovatnije uopšte nije musliman. Obratimo pažnju na ovaj dio teksta
Znači, policajac u Dubaiju, naziva ga "azijat", a to znači da ga ne tretira kao Arapa.– Azijat je poveo svoju suprugu i djecu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Djeca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se davi, vrištala je i tražila pomoć – ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamjenik direktora policije u Dubaiju.
Čini mi se da je kod njih najviše radnika iz Indije, pa je najveća vjerovatnoća da je i taj "azijat" odatle. Istina, ima i Egipćana ali ne vjerujem da i njih tako nazivaju, a osim toga, Egipat je u Africi plus što su i oni Arapi. Iranci im ne dolaze na rad, afganistanci su zauzeti ratovanjem, a eventualno je možda neki Pakistanac i ako je to to, onda je sigurno u pitanju neka tradicija, jer siti smo se načitali bestijalnih akata iz Pakistana, a koji sami po sebi, nemaju nikakve veze s religijom.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Budva: Bosanac pošao da se ženi pa dobio sunčanicu
Mustafa K. iz Konjica došao u Budvu da se oženi, završio u zatvoru: Kakvu je samo priču izmislio...

Konjičanin Mustafa K. (51), koji je u Budvu došao da upozna ženu svog života, umjesto kod matičara završio je u zatvoru.
On je lišen slobode kada je policija utvrdila da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.
Inspektori su posumnjali u njegovu verziju priče, jer je iznio nekoliko nelogičnih detalja.
"Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačima, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničeg ne sjeća. Uhapšen je i u konsultaciji sa tužiocem stavljeno mu je na teret krivično djelo lažno prijavljivanje", kazao je izvor iz istrage.
Konjičanin je na kraju priznao da je prije nekoliko dana stigao u Budvu da isprosi ruku djevojke koju je mjesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Facebooka.
Ipak, kada ga je "voljena" sačekala u Budvi, stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka dijelila na društvenoj mreži.
"Došao je na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede ostatak života. Rekao je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati u BiH", kaže sagovornik blizak istrazi.
Određen mu je pritvor do 30 dana.
(Vijesti.me)
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Re: Budva: Bosanac pošao da se ženi pa dobio sunčanicu
Ovaj je zesci biser. Ja bi zensku koja bi pristala na to da se nakon mjesec dana netovanja licno upoznamo odjebao jer za to vrijeme ne mozes da upoznas nekog dovoljno da bi otisao na sudar, a kamoli nesto ozbiljnije.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

A i svaka budala zna da ne mozes zajebati policiju na sitnim stvarima. Sve ispituju, istrazuju i brzo otkriju stvari koje je lako otkriti posto se sa ovakvim slucajevima nerijetko susrecu tako da im je on bio ocas posla. 
Ne želim ti kontrirati ali ne slažem se s tvojom ni jednom tvrdnjom. Koliko ja znam, na spojeve neki ljudi i idu baš da se upoznaju a kak će se upoznati ak nisu zajedno neko vrijeme. Naravno, ne mislim da se nekoga na fb može dobro upoznati. zahebu se ljudi i koji se godinama poznaju..Vladimir RUS wrote:A i svaka budala zna da ne mozes zajebati policiju na sitnim stvarima. Sve ispituju, istrazuju i brzo otkriju stvari koje je lako otkriti posto se sa ovakvim slucajevima nerijetko susrecu tako da im je on bio ocas posla.
A ovo drugo o policiji...Ja nedavno čitam da u Bosni otkinu glavu mrtvom psu i skuvaju pa onda psećim čeljustima sami sebe ugrizu i traže odštetu...naravno policija je posumnjala ...ne lažem...eno neko šera na mom fb..
A sad ću reći nešto slično kao Terasa - znam da se policiju može zahebati ali ne bih o tome javno ...
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Vladimir RUS wrote:Ovaj je zesci biser. Ja bi zensku koja bi pristala na to da se nakon mjesec dana netovanja licno upoznamo odjebao jer za to vrijeme ne mozes da upoznas nekog dovoljno da bi otisao na sudar, a kamoli nesto ozbiljnije.
Gledaj nismo svi isti ja bih otišao takođe da upoznam istu djevojku ili ženu , pobugu pa ne ujda ona a ni ja .
A ako stvari nisu kako su predstavljane čijepo bih pojasnio dotičnoj šta je u pitanju.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
..meni je bogme merak ugriz,gricnut.....Terasa svjesti wrote:Vladimir RUS wrote:Ovaj je zesci biser. Ja bi zensku koja bi pristala na to da se nakon mjesec dana netovanja licno upoznamo odjebao jer za to vrijeme ne mozes da upoznas nekog dovoljno da bi otisao na sudar, a kamoli nesto ozbiljnije.
Gledaj nismo svi isti ja bih otišao takođe da upoznam istu djevojku ili ženu , pobugu pa ne ujda ona a ni ja .
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Ma vidi starog zavodnika 
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
PobOgu, pobOgu, pobOguTerasa svjesti wrote:Vladimir RUS wrote:Ovaj je zesci biser. Ja bi zensku koja bi pristala na to da se nakon mjesec dana netovanja licno upoznamo odjebao jer za to vrijeme ne mozes da upoznas nekog dovoljno da bi otisao na sudar, a kamoli nesto ozbiljnije.
A ako stvari nisu kako su predstavljane čijepo bih pojasnio dotičnoj šta je u pitanju.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Klaro pa dobro nije bajka i znam da ne postoji princ na bjelom magarcu ali princeza 
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Ma kod mas je jedan u Gunji kojem kuća nije bila poplavljena - uzeo šlauf i satima poljevao kuću iznutra da dobije odštetu...mislim da je dobio 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times