rodica mi se zali, je li ima nesto na meni odbojno ruzno? gledam je nis mi nije jasno. vec par puta sam zagledala likove bulje u mene nece mi prici.ne znam je li do mene ili im treba nacrtati
nemoj biti kabadahija,de pomjeri se malo
Nisam stidljiva.Možda sam nekad malo i bila ali s godinama...to nestane.
Drugo je to što se svi ponekad nađemo u situacijama kad nam je malo neugodno ali u tim trenucima sve okrenem na humor
i to na svoj račun i stida nema!
Ipak mislim da je stid povezan sa samopozdanjem.
U poslednjih par godina stid i sram samo ponekad, i u nekim odredjenim trenutcima, pokucaju mi na vrata.
A i tad ih ostavim, koliko mogu, na pragu cekanja.
Ne znam..sjetila sam se kako je kolegica trcala za nasim ministrom i bas mu dosadjivala..i navalila ko mutava da se fotka snjim...ja to ne bih nikad...ali s druge strane, nije me vise atid uapaliti cigaretu i hodti ulicom..mozda je to mekome nepristojno, nekulturno, muskobanjasto...mozda sam ko mali čiča ili klošar, ali nije me stid...ma jest malo..akomse netko pojavi, ipak elegantno bar malo skrijem cigaretu
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
titicha wrote:Nisam stidljiva.Možda sam nekad malo i bila ali s godinama...to nestane.
Drugo je to što se svi ponekad nađemo u situacijama kad nam je malo neugodno ali u tim trenucima sve okrenem na humor
i to na svoj račun i stida nema! Ipak mislim da je stid povezan sa samopozdanjem.
inasab wrote:U poslednjih par godina stid i sram samo ponekad, i u nekim odredjenim trenutcima, pokucaju mi na vrata.
inasab wrote:U poslednjih par godina stid i sram samo ponekad, i u nekim odredjenim trenutcima, pokucaju mi na vrata.
Zar ti mohre nikad nisi cuo univerzalnu kritiku nasih naroda i narodnosti ?
Npr. Kako te nije STID I SRAM komunicirati na forumu samo smajlicima!
..........dzaba,jednom sam poletila iz kade,zaboravila da sad imam tus kabinu,pa deknula glavom u staklo i ostala lezati neko vrijeme.......zlo i naopako
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.