Placebo bona, bolje veg tik tak
Trenutno me boli...
Moderator: Krokodil Behko
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51311 times
- Been thanked: 9105 times
- Status: Offline
Re: Brufen, kafetin, Andol, u FBiH samo na recept
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Pajdo sive je ekonomije kolko hos, to kad bi se krenulo rjesavat bilo bi para i za zamjenike zamjenikaDuminjo wrote: 07 Feb 2025, 13:28 Cim inspekcija KS upada u apoteke, mogu mislit kako ce na proljece i ljeto upadat u kafice.
Fali paraaaaaaa

- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2719 times
- Been thanked: 8471 times
Bilo je i prije sive ekonomije, više nego sada. A eto sada zafalilo, odjednom.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25676 times
- Been thanked: 26217 times
Sistem je neodrziv.
Ovo sa kradjom od privrede sad sto je uradio cika vojo je ocajnicki pokusaj da se dodje do novca.
Pitanje je sta nakon toga.
Mozes slat inspekciju i terorizirar ljude koji prezivljavaju.
Ali do kad.
Ne shvataju ljudi ozbiljno situaciju.
Ljudi koji ne rade u realnom sektoru.
Pogresno se misli da love ima napretek.
A nije tako. Ni blizu.
I ne pricam ovo jer je munjeni vojo i sdp na vlasti.
I da je bilo koja od opcija bila vlast i vukla poteze koje ovi kreteni vuku isto bih bio anarhista i uzivao u njihovom padu.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2719 times
- Been thanked: 8471 times
Situacija je, u najmanju ruku, napeta.ironman wrote: 08 Feb 2025, 16:54Sistem je neodrziv.Duminjo wrote: 07 Feb 2025, 20:29
Bilo je i prije sive ekonomije, više nego sada. A eto sada zafalilo, odjednom.
Ovo sa kradjom od privrede sad sto je uradio cika vojo je ocajnicki pokusaj da se dodje do novca.
Pitanje je sta nakon toga.
Mozes slat inspekciju i terorizirar ljude koji prezivljavaju.
Ali do kad.
Ne shvataju ljudi ozbiljno situaciju.
Ljudi koji ne rade u realnom sektoru.
Pogresno se misli da love ima napretek.
A nije tako. Ni blizu.
I ne pricam ovo jer je munjeni vojo i sdp na vlasti.
I da je bilo koja od opcija bila vlast i vukla poteze koje ovi kreteni vuku isto bih bio anarhista i uzivao u njihovom padu.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9717 times
- Been thanked: 8351 times
Za Caffetin i Andol nije potreban recept, objavila je zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo i farmaceutkinja Belma Kapo, referišući se na medijske navode da ove lijekove nije moguće kupiti bez ljekarskog recepta.
"To su lijekovi za koje je odobren režim izdavanja pacijentima bez recepta. U Registru lijekova Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH definisano je koji lijekovi se izdaju na recept, a za koje lijekove nije potreban recept.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18658 times
Re: Trenutno me boli...
Stomak, mucnina.
Preksinoc me zabolio i ispovracala se ko emili rouz i onda bio proljev do 3 ujutro pa temperatura 37,6 koja je i juce trajala. Juce su samo bili laganiji bolovi u stomaku i ta temperatura a evo jutros bas mucnina i lombranje u stomaku iako pazim sta jedem, skoro nista bgm, samo stapice i vode s elektrolitima. I obicnu vodu.
Preksinoc me zabolio i ispovracala se ko emili rouz i onda bio proljev do 3 ujutro pa temperatura 37,6 koja je i juce trajala. Juce su samo bili laganiji bolovi u stomaku i ta temperatura a evo jutros bas mucnina i lombranje u stomaku iako pazim sta jedem, skoro nista bgm, samo stapice i vode s elektrolitima. I obicnu vodu.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13078 times
- Been thanked: 14128 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18658 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40911 times
- Been thanked: 27434 times
Nikada nije suvišno podsjećati da je ogovaranje strogo zabranjeno u islamu. To nije ponašanje koje priliči muslimanu.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Maje vidis rum odmah spiritualno podize na visi nivo, bogami opasna je ta temperatura. Meni kad je zadnji put bila 37.2 samo sam ucio sure nas, felek i ajetul kursiju, sta ja znam za svaki slucaj 

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
I pio tajlohotove i rinostopove 

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22181 times
- Been thanked: 20267 times
Bome handri me od jutros neka vrtoglavica... reko mi drug, koji je inače anesteziolog, da uzmem neki Betaserc može bez recepta za privremeno, al da moram vaditi nalaze.
Haman je holesterol skočio sad preko zime, a bome bio je i stresan period poprilično pa je i to mogući okidač. Šta još može izazivati vrtoglavice? Nemam zujanja u ušima, a pritisak je normalan.
Haman je holesterol skočio sad preko zime, a bome bio je i stresan period poprilično pa je i to mogući okidač. Šta još može izazivati vrtoglavice? Nemam zujanja u ušima, a pritisak je normalan.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27382 times
Bar je samo vrtoglavica. Mene na to i glava. Al meni je anemija. Doduse i pala sam neki dan opet na glavu.
Mozda si samo premoren.
Mozda si samo premoren.
Acta non Verba
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27410 times
- Been thanked: 31414 times
StresMasamune wrote: 28 May 2025, 11:57 Bome handri me od jutros neka vrtoglavica... reko mi drug, koji je inače anesteziolog, da uzmem neki Betaserc može bez recepta za privremeno, al da moram vaditi nalaze.
Malo ce ti micati prston isprid ociju i dobices tablete protiv povracanja
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9267 times
- Been thanked: 10003 times
- Status: Online
Ja imam pozicionu vrtoglavicu s vremena na vrijeme Jedan duzi period sam bio miran, al sad mi haman opet krenulo. S tim sto nije toliko izrazena i vise mi se javlja u lezecem polozaju. Uglavnom, ako ti se javlja prilikom promjene polozaja, i nemas drugih simptoma, onda je to, nema lijeka, prodje sama od sebeMasamune wrote: 28 May 2025, 11:57 Bome handri me od jutros neka vrtoglavica... reko mi drug, koji je inače anesteziolog, da uzmem neki Betaserc može bez recepta za privremeno, al da moram vaditi nalaze.
Pobjeci sad od svega zelim
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27410 times
- Been thanked: 31414 times
Dragom se to nedavno dogodilo i on nie bia zadovoljan tretmana obiteljskog, onda mu je pria med.sestra rekla da ako trazi ispitivanja i specijalista moze ostati i bez vozacke...
To su u biti neke nove europske mjere predostrznosti...
Eno ga proslo
Eno ga proslo
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- ironman
- sirius

Mi nismo u EU a isto je.Zanki wrote: 28 May 2025, 12:13 Dragom se to nedavno dogodilo i on nie bia zadovoljan tretmana obiteljskog, onda mu je pria med.sestra rekla da ako trazi ispitivanja i specijalista moze ostati i bez vozacke...
Eno ga proslo
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22181 times
- Been thanked: 20267 times
fala vam
može biti da je i kod mene ta poziciona... javi se kad sjedim ili ležim, a rijetko kad hodam. Samo me zanese u stranu i ne bude mi dobro. I to je počelo baš intenzivno zadnjih par dana.
Odoh ja na preglede od glave do pete sljedeće sedmice... svakako trebam.
može biti da je i kod mene ta poziciona... javi se kad sjedim ili ležim, a rijetko kad hodam. Samo me zanese u stranu i ne bude mi dobro. I to je počelo baš intenzivno zadnjih par dana.
Odoh ja na preglede od glave do pete sljedeće sedmice... svakako trebam.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ironman
- sirius

Betaserc jest za to.Masamune wrote: 28 May 2025, 11:57 Bome handri me od jutros neka vrtoglavica... reko mi drug, koji je inače anesteziolog, da uzmem neki Betaserc može bez recepta za privremeno, al da moram vaditi nalaze.
Aliopet sto nisi s porodicnim.
Cirkulacija u glavi..na to on djeluje.
dream of spring...