Kakav će tek post napisati kad zaokruži 1000 post
Za 10.000 će ionako svoju temu tražiti
Čestitam
Moderator: Krokodil Behko
Hannibal Lecter wrote:trenutak koji sam dugo čekao. upravo pišem svoj jubilarni 100. post. kratak historijat mog boravka na ovom forumu : forumu sam se pridruzio 3. septembra 2015. godine u 23 sata i 23 minute, slučajnost, ne nije. razlog moje registracije su neprestane poruke koje sam dobijao od maje na forum.hr. odlučio sam da pomognem ovom forumu sa radom, ćime sam pomogao i maji, ali kao što sam se bezbroj puta uvjerio u životu dobro se dobrim ne vraća. od moje registracije do danas sam žrtva neprestanog šikaniranja gore pomenute osobe bez ikakvog razloga. lako bi ja s njom, problem je što je okrenula cijeli forum protiv mene. da ne dužim, ovaj forum ću dovest u red ne zvao se ja entoni hopkins!
nadam se da ćemo se još dugo družiti i da ću napisati hiljade i hiljade postova na ovom forumu.

Hannibal Lecter wrote:trenutak koji sam dugo čekao. upravo pišem svoj jubilarni 100. post. kratak historijat mog boravka na ovom forumu : forumu sam se pridruzio 3. septembra 2015. godine u 23 sata i 23 minute, slučajnost, ne nije. razlog moje registracije su neprestane poruke koje sam dobijao od maje na forum.hr. odlučio sam da pomognem ovom forumu sa radom, ćime sam pomogao i maji, ali kao što sam se bezbroj puta uvjerio u životu dobro se dobrim ne vraća. od moje registracije do danas sam žrtva neprestanog šikaniranja gore pomenute osobe bez ikakvog razloga. lako bi ja s njom, problem je što je okrenula cijeli forum protiv mene. da ne dužim, ovaj forum ću dovest u red ne zvao se ja entoni hopkins!
nadam se da ćemo se još dugo družiti i da ću napisati hiljade i hiljade postova na ovom forumu.

Čestitam...12 000 ..lijepo, lijepo ...ak ostanem, stignem te za dvi godine..more bit i prijegreeneyes wrote:Šta je ovo? Nit kakvih čestitki, poklona, nit išta..

Hvala Bibo, drugar'ce moja.Biba wrote:Čestitam...12 000 ..lijepo, lijepo ...ak ostanem, stignem te za dvi godine..more bit i prijegreeneyes wrote:Šta je ovo? Nit kakvih čestitki, poklona, nit išta..
a šta ti vrijedi da crtam poklone...et nek ti se želja ispuni

Hvalaa Zeničankooo.Ledena wrote:Cestitaaam zelenkooo
Terasa svjesti wrote:A poljubac
Jah, od ostalih, ja hoću najsladji poljubac..Mala_Mu wrote:Terasa svjesti wrote:A poljubac
Dobit ce od ostalih, ne brinem se

Ako ti.meni vjerujes, ja ni ne znam sta to znacigreeneyes wrote:Ne zpovite me hudnikom, radije rec'te budala, ne valja govoriti nekom da je hudnik.
Pa cak i ja znam sta je huda sreća, cula od gazdarice hamide...tko to tebi tako govorigreeneyes wrote:Ne zpovite me hudnikom, radije rec'te budala, ne valja govoriti nekom da je hudnik.