Zanimljiva hipoteza....sam nesto dugo traje to samospoznavanje...vazda ...ili morebit dokaz da je Darvin ipak u pravuVladimir RUS wrote:Samospoznaja.

Moderators: spacebound, Duminjo
Zanimljiva hipoteza....sam nesto dugo traje to samospoznavanje...vazda ...ili morebit dokaz da je Darvin ipak u pravuVladimir RUS wrote:Samospoznaja.
ko ka'e da nećeBiba wrote:imaju se za sta vatati...ma ruzna navika, nista vise ...i zbog toga sto znaju da im se nece zamjerati puno...more im bit![]()
Mohr wrote:ko ka'e da nećeBiba wrote:imaju se za sta vatati...ma ruzna navika, nista vise ...i zbog toga sto znaju da im se nece zamjerati puno...more im bit![]()
ja se (z)grozim kad vidim mudonju da se češka
![]()
![]()
![]()
![]()
šalu nastranu, fakat bi' ga razbio ko zvečku kad vidim, al' mnogi to rade nesvjesno, kao što kopaju nos, podriguju itd... riječ je jednostavno o sirovinama
Terasa svjesti wrote:Mohr wrote:ko ka'e da nećeBiba wrote:imaju se za sta vatati...ma ruzna navika, nista vise ...i zbog toga sto znaju da im se nece zamjerati puno...more im bit![]()
ja se (z)grozim kad vidim mudonju da se češka
![]()
![]()
![]()
![]()
šalu nastranu, fakat bi' ga razbio ko zvečku kad vidim, al' mnogi to rade nesvjesno, kao što kopaju nos, podriguju itd... riječ je jednostavno o sirovinama
Pa po ovome ,
sto si dosadan...evo ti i moj pa gladi ako ti se gladiAnonimus 9 wrote:Svog gladim ne gladim tvog jebo te