Zanki wrote: 01 May 2025, 09:56
Ne znam sta mu je, ali kod mene doma je situacija sa ledjima uzasna, prvo je dragi u privatnoj klinici dobia neke jake apove za bolove, platio masno da bi mu doktor reka a jbg nema lijeka dobrodosao i club, a ovaj kad ga uvati ne moze iz kreveta, onda ja u reumatologa dobila iste sam ne od 60 veg od 90 i shemu pa jbte
I mi ih pijemo po potrebi, bizi ja piem laganu zamjenu brufena ovo ne mogu jer stalno vozin i na nogama moran biti...
Enivej mi nemamo poima sta nam je zato moj komentar
Ja neman zivaca za citat dijagnoze a bice i doktori vise ne smirglaju neg te se hoce rijesiti.
Dok ide ide.
Ne mogu o bolescinama
Nekakvo snimanje skeleta na kraji 2026 tek
Ludnica
Nema ti tu lijeka , hronicno je , kod mene je Ironija što čim me puste na godisnji , kako misici se otpuste radujem kičmu
Čim radim ok je, ali poslije gotovo od mirovanja.
Moraš vjezbati svako jutro rekao mi doktor planove, trbušnjake ne , jer se moram pregibati a to utiče na disk.
Kod mene je najgore što mi daje nervozu i bijes, mogao bi čovjeka zadaviti u momentu kad mi udari iz slavine dole u članak i u prst veliki kao struja. A od toga mi je došlo i poremećaja sa mentalnim zdravljem , depresivnost i tad 2017 godine .
Velik je to šok bio za mene , mada bio sam ko na filmovima kad me je medicinska sestra tjerala da vježbam..
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820