vila wrote: Pokusavam skuziti ovaj komentar u kontekstu teme
Ne ide mi!
Prvo madarska nije smjela zatvoriti granice,niti bi itko smio
Ako govorimo o izbjeglickoj krizi,,,pa gdje je tu humanost???
O cemu pricamo?
Ne smijem ni gledati vijesti,,,tuga me uhvati
Nek idu gdje mogu,,,svaka drzava ima sluzbe koje odreduju tko je i zasto izbjeglica
Ovi ljudi prolaze svoj krizni put,,,i nek im je bog na pomoci
Ljudima bas i ne ide!
želio sam ukazati na katastrofalnu reakciju Milanovića i Ostojića na ovu krizu i dolazak migranata...
do jučer se Zoki svađao sa Karamarkom,pozivao ga na dvoboj ,a mogao je pretpostaviti ovaj scenarij jer su Mađari davno počeli graditi zid prema Srbiji i naravno da će onda ovi nastaviti svoj put kroz Hrvatsku dalje prema Njemačkoj...
a Srbi su iskoristili ovo na svoj mlin,doveli su izbjeglice do granice sa Hrvatskom ,naplatili im i zrak i sad još podjebavaju kako je hrvatska uljudba trajala samo dva dana...
Vučić neki dan bio na sastanku sa Merkelicom,jučer sa Johnom Kerryem....a Milanović se uspio svaditi i sa Mađarima na današnjoj press konferenciji...
a što se tiče krize treba malo pogledati i širi kontekst:85 % tih migranata su muškarci,to je dokazano prilikom njihove legitimacije na ulazu u Hrvatsku,crno na bijelo,a pripazi malo kako mediji u prvi plan uvijek stavljaju uplakanu djecu i žene...
Jutarnji list prekjučer ,jučer do 13 h drži na naslovnici BUDIMO LJUDI,da bi tada promijenili u IZBJEGLIČKA KRIZA
i meni je teško gledati patnju ljudi,djece pod vedrim nebom ispred vatre...još ako brzo i zahladi to će biti katastrofa...treba im omogućiti konvoj do slovenske granice ,ali mislim da će im to biti najteža granica za proći...