Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 12 Apr 2025, 14:03
Ono kad čovjek pomisli da City ne može niže, trenutno kod kuće gube od CP
To nije iznenađenje s obzirom da je do te utakmice CP imao najbolji niz posljednjih 5-6 utakmica u ligi, a i u kupu.
Kasnije je presudio individualni kvalitet.
• 0 goals
• 0 assists
• 0 shots on target
• 0 shots
• 0.00 xG
• 0.01 xA
• 0 key passes
• 0 dribbles
• 0 long balls
• 0 tackles
• 0 interceptions
• 0 ground duels
• 0 crosses
• 1 offside
• 5 out of 6 aerial duels lost
Ja ne znam da sam ikad vidio lošiju statistiku za jednog napadača na poluvremenu. Frajer realno ne zna trčati, ne zna se otkrivati, ne zna čuvati loptu, ne zna dodati, ne zna šutati... trebao bi čim prije otići iz Uniteda kao Antony dok mu nije umrla karijera.
Stiže zamjena za Odegaarda za par godina. Nakon Sake, Nwanerija i Lewis-Skellya stiže možda i najveći talenat Arsenala unazad 20 godina nakon Wilshera.
Već trenira sa prvim timom, ali zbog propisa lige ne može još zaigrati. Hvalio ga je veliki Ferdinand npr. da nikad nije vidio ovako nešto među mladim igračima i da ga podsjeća na Kaku.
Znači Redsi su izjednačili broj titula s Unitedom.
Kako sada stvari stoje, preći će i u vodstvo, ako ih City ne omete u idućoj sezoni, ili Arsenal - napokon
Neće se United oporaviti još dugo tako da bi im Liverpool mogao pobjeći da valja. Možda im maksimalno dajem šansu za top 4 ako Amorim napravi čistku, ali teško jer i ostali klubovi ulažu i prave ekipe.
City je opet počeo da melje. Uigrali su se ovi novi. Sreća pa je blizu kraj sezone. Mislim da je nama dovoljno 6 bodova iz preostale 4 utakmice za drugo mjesto.
Mislim da je City sinoć obezbjedio LP u idućoj sezoni.
Ima još da se igra, al djeluje kao da su izašli iz krize.
NF u ključnom trenutku ispao iz forme. Čini se da su potrošili svoje kapacitete,
a ni sreća ih nije baš pomilovala. Chelsea ima direktne srazove sa Newcastle i NF, a igraju i s Liverpoolom.
City će preskočiti i Newcastle
Masamune wrote: 28 Apr 2025, 13:46
Neće se United oporaviti još dugo tako da bi im Liverpool mogao pobjeći da valja. Možda im maksimalno dajem šansu za top 4 ako Amorim napravi čistku, ali teško jer i ostali klubovi ulažu i prave ekipe.
City je opet počeo da melje. Uigrali su se ovi novi. Sreća pa je blizu kraj sezone. Mislim da je nama dovoljno 6 bodova iz preostale 4 utakmice za drugo mjesto.
Ako se do sad nie oporavia nakon svega
Sta mislis kako bi triba taj opravak izgledat
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Masamune wrote: 28 Apr 2025, 13:46
Ako se do sad nie oporavia nakon svega
Sta mislis kako bi triba taj opravak izgledat