Josip Broz TITO
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3593 times
- Been thanked: 6566 times
- Status: Offline
Re: Josip Broz TITO
Pa i jeste prosla dimenzija i proslo vrijeme..
Vremena kad je jedna drzava bila slobodna od Rusa, dok su ostale Istocne zemlje bile
sve porobljene i vracene u srednji vjek..
i zato mu treba ako ni za sta drugo odati priznanje..
Ostace velika licnost, za sva vremena..
Vremena kad je jedna drzava bila slobodna od Rusa, dok su ostale Istocne zemlje bile
sve porobljene i vracene u srednji vjek..
i zato mu treba ako ni za sta drugo odati priznanje..
Ostace velika licnost, za sva vremena..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9079 times
- Been thanked: 8895 times
Malo. Sjećam se komšinice, stare nane, kako ulazi kod nas i govori mojoj mami "Eto umrje Tito, allamurahmetile"
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Gledam ove domaće ljude koji su manipulisani Titom i radi toga sam 99% siguran da kada oni iz Sjeverne Koreje plaču kada vide Kim Johg Un-a da ne glume, vjerovatno iskreno rade sve jer je kod njih manipulacija još veća.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39882 times
- Been thanked: 25918 times
- Status: Online
Secam
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28695 times
- Been thanked: 26380 times
- Matan
- Sila nečista
Ja tacno se sjecam kada je prvi susjed rekao svojoj nevjesti da smije upaliti televizor, umro je Tito..
jer je njen covjek umro prije mjesec, a tada se gasio televizor u zalosti..
jer je njen covjek umro prije mjesec, a tada se gasio televizor u zalosti..
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39882 times
- Been thanked: 25918 times
Jesam u stomaku
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2208 times
- Been thanked: 5158 times
Na današnji dan je umro najveći laf među političarima, (a i šire), najveći koje je ovo podneblje ikada vidjelo, koje će ikada vidjeti. Tukao je nacionaliste, domaće izdajnike, ali je tukao i Sophiu Loren, najljepšu Talijanku svih vremena.
Uspio je da ujedini primitivna plemena nastanjena na brdovitom Balkanu i da od zemlje primitivnih seljaka napravi industrijsku zemlju čije su kompanije radile i gradile širom svijeta!! Mogao je Tito još puno toga dobrog uraditi samo da je imao tvrđe srce, srce koje nije poznavalo ljubav. A Tito je znao i da voli. I to kako!? Imao je četiri braka, znao je da voli. Da nije tako sve one domaće neprijatelje koji su pomilovani završili bi davno ispred streljačkog voda.
Danas je dovoljno samo vidjeti ko su i šta su ljudi koji govore protiv Tita pa da shvatite kakva je veličina bio. Umro je Tito a sva ona gamad koju je poštedio je isplivala i jedva dočekala da se vrate na ono stanje primitivnih plemena. Fašisti protiv kojih se borio nisu poraženi, tu su i danas i još uvijek uništavaju sve pred sobom! Umro je Tito i u svojoj smrti je pokazao koliko je bio priznat i poštovan u svijetu.
Lista priznatih državnika i ličnosti koji su se okupili da odaju posljednju počast Titu je bila impozantna: 4 kralja, 31 državni predsjednik, 22 premijera, 47 ministara vanjskih poslova, uz to poznate ličnosti kao Indira Gandhi, Margaret Thatcher, Willy Brandt i mnogi drugi. Tito je bio jedina poznata osoba koja je pored pape Ivana Pavla II imala sahranu sa preko 100 svjetskih državnika, što predsjednika, premijera, monarha i ambasadora.
Šta ćeš...morali ljudi doći. Bojali se da ih ne pošalje na Goli otok ako se ne pojave.
Smrt fašizmu-sloboda narodu!!
Uspio je da ujedini primitivna plemena nastanjena na brdovitom Balkanu i da od zemlje primitivnih seljaka napravi industrijsku zemlju čije su kompanije radile i gradile širom svijeta!! Mogao je Tito još puno toga dobrog uraditi samo da je imao tvrđe srce, srce koje nije poznavalo ljubav. A Tito je znao i da voli. I to kako!? Imao je četiri braka, znao je da voli. Da nije tako sve one domaće neprijatelje koji su pomilovani završili bi davno ispred streljačkog voda.
Danas je dovoljno samo vidjeti ko su i šta su ljudi koji govore protiv Tita pa da shvatite kakva je veličina bio. Umro je Tito a sva ona gamad koju je poštedio je isplivala i jedva dočekala da se vrate na ono stanje primitivnih plemena. Fašisti protiv kojih se borio nisu poraženi, tu su i danas i još uvijek uništavaju sve pred sobom! Umro je Tito i u svojoj smrti je pokazao koliko je bio priznat i poštovan u svijetu.
Lista priznatih državnika i ličnosti koji su se okupili da odaju posljednju počast Titu je bila impozantna: 4 kralja, 31 državni predsjednik, 22 premijera, 47 ministara vanjskih poslova, uz to poznate ličnosti kao Indira Gandhi, Margaret Thatcher, Willy Brandt i mnogi drugi. Tito je bio jedina poznata osoba koja je pored pape Ivana Pavla II imala sahranu sa preko 100 svjetskih državnika, što predsjednika, premijera, monarha i ambasadora.
Šta ćeš...morali ljudi doći. Bojali se da ih ne pošalje na Goli otok ako se ne pojave.
Smrt fašizmu-sloboda narodu!!
Fuck you a friendly note to start the day
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
Nje vezano za ovaj tvoj post Beni.Beni wrote: 04 May 2025, 21:21 Šta ćeš...morali ljudi doći. Bojali se da ih ne pošalje na Goli otok ako se ne pojave.
Ali mi je vazda smiješno kako okorjele demokrate, borci za ljudska prava, borci protiv ideološke cenzure hvale Tita za Goli otok.
Nedavno tako komunjare i Titoisti pričaju protiv ideološke cenzure u kontekstu protestne note Turske povodom predstave, kažu "protiv smo medijske i ideološke cenzure" a danas isti ti ljudi pišu postove za Tita i njegovu smrt. Ne znaju gdje će.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28695 times
- Been thanked: 26380 times
- Matan
- Sila nečista
Ne mozes porediti Tita i Erdogana..Bosnia_Nord wrote: 04 May 2025, 21:27Nje vezano za ovaj tvoj post Beni.Beni wrote: 04 May 2025, 21:21 Šta ćeš...morali ljudi doći. Bojali se da ih ne pošalje na Goli otok ako se ne pojave.
Ali mi je vazda smiješno kako okorjele demokrate, borci za ljudska prava, borci protiv ideološke cenzure hvale Tita za Goli otok.
Nedavno tako komunjare i Titoisti pričaju protiv ideološke cenzure u kontekstu protestne note Turske povodom predstave, kažu "protiv smo medijske i ideološke cenzure" a danas isti ti ljudi pišu postove za Tita i njegovu smrt. Ne znaju gdje će.
mozes Vucica i Erdogana..
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2408 times
- Been thanked: 4188 times
Heh 
Kako mjenjamo arsine na osnovu toga sto mislimo o osobi i mi privatno, i javno mjenje. Pa je tako Vuciceva diktatura jednaka Erdoganovoj i losa je, ali Titina diktatura je dobra, jer je Tito bio dobar.
Bio je dobar, kako kome.
Zbog Titinog rezima i Golog Otoka su mnogi neduzni stradali, ili poludjeli, ja za jedan slucaj znam licno, a bilo ih je, zato jer su se nasalili ili zato jer nisu nista krivo ni rekli ni uradili ali su nekom smetali.
A ova romantizacija pomilovanja cetnika radi dobra srca haha da su cetnici bili muslimani, bez sumnje bi bili strijeljani
Jest, njemu se mora priznat, bio je dasa, smeker, i fkt je od primitivnih plemena sa brdovitog balkana izvukao najbolje sto je mogao tad.
Ali ova romantizacija svega toga, da, fkt sjeverno korejci iskreno placu za velikim vodjom

Kako mjenjamo arsine na osnovu toga sto mislimo o osobi i mi privatno, i javno mjenje. Pa je tako Vuciceva diktatura jednaka Erdoganovoj i losa je, ali Titina diktatura je dobra, jer je Tito bio dobar.
Bio je dobar, kako kome.
Zbog Titinog rezima i Golog Otoka su mnogi neduzni stradali, ili poludjeli, ja za jedan slucaj znam licno, a bilo ih je, zato jer su se nasalili ili zato jer nisu nista krivo ni rekli ni uradili ali su nekom smetali.
A ova romantizacija pomilovanja cetnika radi dobra srca haha da su cetnici bili muslimani, bez sumnje bi bili strijeljani
Jest, njemu se mora priznat, bio je dasa, smeker, i fkt je od primitivnih plemena sa brdovitog balkana izvukao najbolje sto je mogao tad.
Ali ova romantizacija svega toga, da, fkt sjeverno korejci iskreno placu za velikim vodjom
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Matan
- Sila nečista
Tito i Erdogan ne mogu se porediti,..
Tito je zivio u drugim vremenima i drugim politickim okolnostima..
Tita mozes porediti sa drzavnicima toga vremena..
a ovi danasnji drzavnici su kurtoni..
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2623 times
- Been thanked: 21884 times
Kad vidim sve ,vidim ko ga mrzi na ovim prostorima a ko voli,vrlo lako je voljeti ga. 

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Matan
- Sila nečista
Ma ja..HAVANA wrote: 04 May 2025, 22:05 Kad vidim sve ,vidim ko ga mrzi na ovim prostorima a ko voli,vrlo lako je voljeti ga.![]()
nisam ja ljubitej Tita, ali kad vidim ko ga ne voli, i ja ga odmah zavolim..
- HAVANA
- Pituljica
Da.Upravo tako.Sta imam bit ljubitelj al da ga cijenim kao istorijsku licnost koja je u ludim vremenima izvukla maksimum od ovih debilnih prostora,to da.Cijenim ga i uvijek ce biti pozitivna istorijska licnost.I to je to.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2408 times
- Been thanked: 4188 times
Toliko niste ljubitelji da na svaku kritiku skacete kao mrziteljsku. 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
Nije Tito živio prije 1000 godina pa da se samo zna monarhije pa da kažeš "to je tada bilo normalno".Matan wrote: 04 May 2025, 22:02 Tito i Erdogan ne mogu se porediti,..
Ako ćemo gledati ove gore demokrate, imao je Tito itekako na koga da se ugleda. U Evropi su u tom dobu bile razne demokratije gdje su lideri bili izabrani na izborima, ismijavani i kritikovani u medijima, skidani sa vlasti itd.
Tako je, Erdogan opet dobija vlast na izborima i to u drugom krugu, dok kod Tite nisi ni mogao glasati kao ni upiti kritike njemu niti partiji. Po nekim pravilima ovih demokrata i Putin je bolji od Tita.
Nego mi smiješni toliki borci za prava, slobode da podržavaju Tita a zgrožavaju se na Erdogana na primjer. A prvi oni ne bi mogli izvesti niti jednu predstavu koja nije po pravilima partije, niti bi mogli snimati pjesme, filmove i sl.
- HAVANA
- Pituljica
Pa meni dusa kad nerviram te sto ga mrze.Ja u birou zato okacio sliku i kalendar.
- HAVANA
- Pituljica
Al slabo me islo 95% ljudi kaze eee dragi titoo