Šta ti je to?
SAMSUNG smartphone
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9431 times
- Been thanked: 11184 times
- Status: Offline
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2252 times
- Been thanked: 5348 times
Re: SAMSUNG smartphone
Samsungov procesor
Fuck you a friendly note to start the day
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2252 times
- Been thanked: 5348 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7708 times
- Been thanked: 18163 times
Sta se ovo desilo sSamsungovim pretrazivacem i pamcenjem sifri i koris.imena.
Prije je bilo, otvorim forum, vec mi u poljima za login ukucan nick i sifra, samo kliknem na login.
Danas se nesto apdejtivalo i ta polja su prazna pa kad kliknes gdje ide username, pojavi se Maja i to je ok, kliknes na Maja i istovremeno se ukuca i sifra. ALI umjesto da zatim kliknes na login da bi se prijavio, prijavi te samo.
Da ponovim, kliknem na polje gdje se ukucava username, pojavi se Maja, kliknem na Maja, ukuca mi se i nick i sifra i automatski me uloguje bez da kliknem na login.
Prije je bilo, otvorim forum, vec mi u poljima za login ukucan nick i sifra, samo kliknem na login.
Danas se nesto apdejtivalo i ta polja su prazna pa kad kliknes gdje ide username, pojavi se Maja i to je ok, kliknes na Maja i istovremeno se ukuca i sifra. ALI umjesto da zatim kliknes na login da bi se prijavio, prijavi te samo.
Da ponovim, kliknem na polje gdje se ukucava username, pojavi se Maja, kliknem na Maja, ukuca mi se i nick i sifra i automatski me uloguje bez da kliknem na login.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Maja wrote: 08 May 2022, 19:44 Sta se ovo desilo sSamsungovim pretrazivacem i pamcenjem sifri i koris.imena.
Pa proguglaj model telefona, može bit oko ažuriranja.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24924 times
- Been thanked: 25342 times
Udju u opcije pa licni podaci pretrazivanja pa korisnicka imena i lozinke,ugasi automatsku prijavu..
Ili restartuj mob,ja toliko znam..
Ili restartuj mob,ja toliko znam..
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Samsung predstavio S24 seriju: Akcenat na Galaxy AI koji "otvara svijet budućnosti"

Kompanija Samsung danas je zvanično predstavila svoju S24 seriju pametnih telefona koja predstavlja novu eru AI mobilnih uređaja kao glavnom stavkom ove serije.
Samsung je svoju S23 seriju obogatio sa AI te je, reklo bi se, ovo serija mobilnih telefona kompanije Samsung koja otvara svijet budućnosti. AI kao glavna stavka S24 serije prezentovana je kako u fotografiji tako i u svakodnevnim zadacima, a više o tome ćemo poslije.
Na događaju u San Franciscu kompanija Samsung večeras je predstavila S24 Ultra, S24 Plus te standardni S24 pametni telefon.
TM Roh, predsjednik i rukovodilac odjela Mobile eXperience Business u kompaniji Samsung je kazao da s24 serija pokreće novu deceniju inovacija gdje je cilj transformisati odnos korisnika i svijeta.
Prilikom prezentacije Galaxy AI korisnici širom svijeta mogli su se upoznati sa Live Translate opcijom, dvosmjernim prijevodom glasovnih i tekstualnih prijevoda u live komunikaciji, Chat Assist opcijom koja reklo bi se ubacuje emociju u napisane poruke, Note Assist opcijom koja velike tekstove uz pomoć AI prebacuje u teze uz sve glavne karakteristike teksta, Transcript Assist koji koristi AI Govor u tekst opciju prilikom snimanja ili prevoda snimaka.
Kada govorimo o karakteristikama uređaja, najjači u ovoj seriji S24 Ultra osim AI koji transformiše i fotografijama daje posebnu kreativnost, opremljen je i Quad Tele Sistemom kamera sa novim objektivom s optičkim zumom od 5x i senzorom od 50 megapiksela kako bi osigurao optički zum i do 10x, a poboljšani digitalni zum osigurat će kvalitet fotografija i na 100x zumu.
Poboljšan je i mod fotografisanja u noćnim uvjetima uz Nightography, a veći senzor i poboljšana optička stabilizacija osigurat će da su fotografije u noćnim uvjetima oštrije.
Tu su još i opcije editovanja fotografija uz pomoć AI, ali i Super HDR opcija i druge.
Najjači uređaj iz ove serije Samsung S24 Ultra pokreće Snapdragon 8 Gen 3 čipset koji je optimizovan za Galaxy AI, igranje na mobilnom uređaju čime je smanjeno zagrijavanje.
Ekran veličine od 6,8 inča posjeduje osvježenje od 120Hz i osvjetljenje od 2.600 nita za nesmetan rad na otvorenom. Zaštičen je Corning Gorilla Armor zaštitom koja je jača za 50 posto i čime je ova serija dosta izdržljivija na ogrebotine. Galaxy S24 Plus posjeduje ekran od 6,7 inča, dok standardna verzija S24 posjeduje ekran veličine 6,2 inča.
S24 Ultra je prvi Galaxy telefon s okvirom od titanija, a dolazi u: titanij siva, titanij crnoj, titanij ljubičastoj i titanij žutoj boji, dok S24 Plus i S24 dolaze u: onix crnoj, mramorno sivoj, kobalt ljubičastoj te jantaro žutoj boji.
Samsung je i ovog puta akcenat stavio na zaštitu okoline pa je u Galxy S24 Ultri minimalno 50 posto recikliranog kobalta u bateriji, a 100 posto recikliranih rijetkih zemljanih elemenata u zvučnicima. S24 serija je osmišljena od recikliranog čelika i termoplastičnog poliuretana.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Samsung će 13. maja predstaviti Galaxy S25 Edge

Kompanija Samsung je zvanično saopćila da će naredne sedmice predstaviti novog člana porodice Galaxy S25, a to je Galaxy S25 Edge.
Tanki smartphone je najavljivan nekoliko puta, no još uvijek nije u potpunosti otkriven, uprkos brojnim glasinama i curenju informacija u proteklom periodu.
Međutim, čekanju dolazi kraj, jer je južnokorejska kompanija zvanično potvrdila da će 13.maja predstaviti Galaxy S25 Edge. Medijima su već poslane pozivnice, u kojima se navodi da je Galaxy S25 Edge "više od tankog smartphonea" te da njegova "svaka linija, kontura i komponenta odražavaju proboj u preciznom inženjerstvu kako bi se stvorilo vrhunsko iskustvo dostojna imena S serije".
Ovaj mobitel "utjelovljuje vrhunsko iskustvo kamere" sa svojim već najavljenim i potvrđenim senzorom od 200 MP, koji "nastavlja kultno iskustvo kamera Galaxyja, pružajući profesionalne mogućnosti za intuitivno snimanje okolnog svijeta".
Smartphone će imati mnoštvo AI funkcija, koje korisnici već "vole i poznaju".
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3606 times
- Been thanked: 1439 times
- ironman
- sirius
To su svemirski brodovi sve.
S24 ultra pa ja ne znam sta se bolje moze ponuditi .
dream of spring...
- Quds
- Aktivni forumaš
Pa specifikacije ce vjerovatno biti jako slicne. Ali, ako sve to upakuju u ovaj tanji model, ja sam za.ironman wrote: 08 May 2025, 09:46 To su svemirski brodovi sve.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 602 times
- Been thanked: 900 times
ne moras s tog dugo upgrade radit, sasvim je dobar za puno godina, al generacije pregaze svaki mobitel, kroz 4-5 godina zasigurno to vise nije toironman wrote: 08 May 2025, 09:46 To su svemirski brodovi sve.
ja sam evo neki dan sa s20 generacije na s 25 ultra i opet ne planiram 4-5 godina mrdat s njeg
- ironman
- sirius
Ma to je najbolje a i najskuplje.tuzlak1212 wrote: 08 May 2025, 09:49ne moras s tog dugo upgrade radit, sasvim je dobar za puno godina, al generacije pregaze svaki mobitel, kroz 4-5 godina zasigurno to vise nije toironman wrote: 08 May 2025, 09:46 To su svemirski brodovi sve.
ja sam evo neki dan sa s20 generacije na s 25 ultra i opet ne planiram 4-5 godina mrdat s njeg
Ne mozes pogrijesit.
dream of spring...
- Quds
- Aktivni forumaš
Ja uzmem sto valja, i ne mijenjam dok baterija ne oslabi.tuzlak1212 wrote: 08 May 2025, 09:49ne moras s tog dugo upgrade radit, sasvim je dobar za puno godina, al generacije pregaze svaki mobitel, kroz 4-5 godina zasigurno to vise nije toironman wrote: 08 May 2025, 09:46 To su svemirski brodovi sve.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
I ja patim za tankim edge samsunzima.
Još sam na ovom iphone 12, užas od dizajna.
- Maja
- Administrator
Ja ne mogu shvatiti da neko daje za mobitel vise od 500km. Ili za auto 70 000. Ili za tasnu par hiljada. Jel vam takve stvari bildaju samopouzdanje ili sta.
Toliko ima ljepsih i bitnijih stvari na koje mozes potrositi taj novac.
Ma ustvari eto vas tamo.
Nego, usla sam da ovo zakacim
Moj mobitel J6.
Stvarno je ovo istina
Ma ustvari eto vas tamo.

Moj mobitel J6.
Stvarno je ovo istina
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2537 times
- Been thanked: 4380 times
Isto moj mobitel, imam ga evo 4 godine, nikad nisam nosila ni maskicu ni zastitno staklo, dan danas se najobicnija folija s kojom je telefon dosao nije odlijepila nigdje.Maja wrote: 08 May 2025, 18:18 Ja ne mogu shvatiti da neko daje za mobitel vise od 500km. Ili za auto 70 000. Ili za tasnu par hiljada. Jel vam takve stvari bildaju samopouzdanje ili sta.
Ma ustvari eto vas tamo.
Moj mobitel J6.
Stvarno je ovo istina
Ujutro kad ustanem, prvo mi ispadne telefon, i tako citav dan, ispo mi je niz stepenice, ispo mi je u solju, upo mi je u corbu, pao milion puta, nista

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 602 times
- Been thanked: 900 times
cuj ne mozes shvatit, jel ne kontas hobi ili ti je nesvjesno tebi tvoj hobi ljepsi i bitniji od necijeg tudjeg hobijaMaja wrote: 08 May 2025, 18:18 Ja ne mogu shvatiti da neko daje za mobitel vise od 500km. Ili za auto 70 000. Ili za tasnu par hiljada. Jel vam takve stvari bildaju samopouzdanje ili sta.
Ma ustvari eto vas tamo.
- Maja
- Administrator