šta sam ja para bacila na ova govna zbog svoje neosnovane paranoje
ne mere od pogleda da ga jebeš, al' haj ti to hiperfiksiranom mozgu objasni

Moderator: VIP
šta sam ja para bacila na ova govna zbog svoje neosnovane paranoje
I ja se tjesim. Jucer sam bila totalno bez energije, na poslu se vukla ko prebijena macka, jos imala Anleitung
Taman ti telo salje znak da odmorisspacebound wrote: 09 May 2025, 08:43I ja se tjesim. Jucer sam bila totalno bez energije, na poslu se vukla ko prebijena macka, jos imala Anleitung
Jedva cekala samo kuci doci.
Dosla, kafa, deka i jastuk. Samo se okupala. Apsolutno nista drugo radila nisam. Zaspala sam sinoc prije nego se smrklo, a evo osjecam se k'o da nisam oka sklopila.
Kakva sezona je iza tebe..spacebound wrote: 09 May 2025, 08:43I ja se tjesim. Jucer sam bila totalno bez energije, na poslu se vukla ko prebijena macka, jos imala Anleitung
Dosla, kafa, deka i jastuk. Samo se okupala. Apsolutno nista drugo radila nisam. Zaspala sam sinoc prije nego se smrklo, a evo osjecam se k'o da nisam oka sklopila.
Pa da, iscrpilo me sve to. Jezik, posao, ucenje, letanje, i djeca i kuca i papiri, sve moram stici. Bez auta. Pa i njima bit majka, podrska, drugarica, pa u skole, pa u ustanove. Nema sedmice da nisam neke "papire ganjala", a odmora i nisam imala od jula. Pa zdravstveni problemi. Bilo je i par zaista velikih sokova. Nekoliko razocaranja. Vrlo malo odmora, skoro nikako psihickog odmora.ironman wrote: 09 May 2025, 09:13Kakva sezona je iza tebe..spacebound wrote: 09 May 2025, 08:43
I ja se tjesim. Jucer sam bila totalno bez energije, na poslu se vukla ko prebijena macka, jos imala Anleitung
Zadnjih koliko mjeseci?
Umor i sve ono sto se potisne unutra" jer se nema vremena za to "..
Barem ja kontam..a pobijedila si to ti je satisfakcija na trenutno stanje.
Plus cim se ukaze Sunce vi kriptonci ozivite![]()
Zadnje pa recimo dvije i po godine..spacebound wrote: 09 May 2025, 09:22Pa da, iscrpilo me sve to. Jezik, posao, ucenje, letanje, i djeca i kuca i papiri, sve moram stici. Bez auta. Pa i njima bit majka, podrska, drugarica, pa u skole, pa u ustanove. Nema sedmice da nisam neke "papire ganjala", a odmora i nisam imala od jula. Pa zdravstveni problemi. Bilo je i par zaista velikih sokova. Nekoliko razocaranja. Vrlo malo odmora, skoro nikako psihickog odmora.ironman wrote: 09 May 2025, 09:13
Kakva sezona je iza tebe..
Zadnjih koliko mjeseci?
Umor i sve ono sto se potisne unutra" jer se nema vremena za to "..
Barem ja kontam..a pobijedila si to ti je satisfakcija na trenutno stanje.
Plus cim se ukaze Sunce vi kriptonci ozivite![]()
kažem ti NEOSNOVANE paranoje
Zato sad upijaj mentalitet švaba.spacebound wrote: 09 May 2025, 09:32 Da, sve ono mogu ja. I jos. I jos. I jos. Tjeras se uprkos znakovima da usporis. Sve dok ne klones.
Bome ovi gdje ja radim svi u stresu na maksimumMasamune wrote: 09 May 2025, 09:43Zato sad upijaj mentalitet švaba.spacebound wrote: 09 May 2025, 09:32 Da, sve ono mogu ja. I jos. I jos. I jos. Tjeras se uprkos znakovima da usporis. Sve dok ne klones.
Oni samo viču langsam kein Stress
Zato stani na vrijeme.Kad osjetis da je vrijeme.Dok nije kasno.Doduse tesko je dok su djeca mala al bar uspori.Jebo pare i sve kad ode zdravlje.spacebound wrote: 09 May 2025, 09:32 Da, sve ono mogu ja. I jos. I jos. I jos. Tjeras se uprkos znakovima da usporis. Sve dok ne klones.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests