Ne znam to, ali neću da se odvikavam
Decenije su u pitanju, sram me

Moderator: Krokodil Behko
Ne znam to, ali neću da se odvikavam
Postala si teski ovisnik..
Nice wrote: 09 May 2025, 10:48Kaže ti Zanki da su sada glasovne poruke u trendu, ne više pisane
Doduše, nisam ni ja u toku![]()
AhaaaNice wrote: 09 May 2025, 10:48Kaže ti Zanki da su sada glasovne poruke u trendu, ne više pisane
Doduše, nisam ni ja u toku![]()
Sve u svemu, dobra
Ne brini, znam za šaluironman wrote: 10 May 2025, 12:03 Ja se salim...msm da to znas.
Ma naravno..otprilike isto.
Ovdje mi je mirno od kad sam dosao pa onda se i usidrio..ne pisem nigdje a fb ili insta i sta vec to nisam ni imao nikad,prestario haman..
Ko ti je stariNice wrote: 10 May 2025, 11:57 Dobro, mora se priznati, "drže" me tu najviše ovi moji stari što se svi vrtimo na istim forumima, jer forumi su prilično promijenili svoj prvi oblik i namjenu.
Ma sta nisi
Mutevelija wrote: 10 May 2025, 14:14Ko ti je stariNice wrote: 10 May 2025, 11:57 Dobro, mora se priznati, "drže" me tu najviše ovi moji stari što se svi vrtimo na istim forumima, jer forumi su prilično promijenili svoj prvi oblik i namjenu.![]()
Ako situacija-vrijeme jeste takvo, onda jebeš mu sve. Eto, ako si ti vidio, čuo, pa zaista onda želim tim svim curama da sebi nađu frajera, koji je žestok, ali prema svemu i svima. A, vidi se da su uljudnost i maniri izgubili postali precijenjeni, na svakom koraku.Masamune wrote: 24 Jun 2025, 13:46 Neki dan sam bio svjedok kako je mlađi muškarac bio ismijan od strane grupe djevojaka samo zato što je bio kulturan i uljudan prema njima, a sve više viđam slične budalaštine između mlađih muškaraca i žena i s jedne i druge strane.
Pa pitanja su... da li su maniri, uljudnost, kultura i slično postali precijenjeni? Šta mislite zašto su sve češće predmet šprdnje i odraz neke slabosti među mlađim generacijama i slično? Da li je danas mnogo više IN nego ikad prije biti neki mangup, neka faca, neka ekstra riba i slično koji otresaju sve redom i ne jebu živu silu? Da li je to odraz kompletnog društva i sredine u kojoj živimo ili je to generalno stanje?
Mogao sam temu napraviti u vezi ovog, al bi mi mrsko otvarati pa moRe i ovdje ko fol vas pitam
Maniri, uljudnost, kultura su za neke nedostižni, rijetko se susreću s tim, od kuće pa dalje i zato takve reakcijeMasamune wrote: 24 Jun 2025, 13:46 Neki dan sam bio svjedok kako je mlađi muškarac bio ismijan od strane grupe djevojaka samo zato što je bio kulturan i uljudan prema njima, a sve više viđam slične budalaštine između mlađih muškaraca i žena i s jedne i druge strane.
Pa pitanja su... da li su maniri, uljudnost, kultura i slično postali precijenjeni? Šta mislite zašto su sve češće predmet šprdnje i odraz neke slabosti među mlađim generacijama i slično? Da li je danas mnogo više IN nego ikad prije biti neki mangup, neka faca, neka ekstra riba i slično koji otresaju sve redom i ne jebu živu silu? Da li je to odraz kompletnog društva i sredine u kojoj živimo ili je to generalno stanje?
Mogao sam temu napraviti u vezi ovog, al bi mi mrsko otvarati pa moRe i ovdje ko fol vas pitam
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests