Kako bi se trebala spremit, otic do pekare po neko svjeze pecivo, mozda krofne i s njima iznenadit moju strinu, koja je uvijk kuci, i sama... a jutro je prelijepo za kaficu na njenoj cvjetnoj terasi:)
Razmišljam o mnogočemu. Ljuta sam ko pas...ko ris...okefala sam malo neke kolegice. žalosno mi je što su tak bezobrazne. Budem na sjednici se oglasila ko nikad do sada...a možda me ljutnja prođe Neka stvari jednostavno nisu u redu...ovakvi propusti se ne bi smjeli događati ..hbga ...kome ću pričati
I razmišljam kak su mi rekli da sam mlađa 16 godina...doktori...et, cigare meni ne smetaju...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Pitam se pitam...dokle ce taj covjek izigravati majmuna...ma samo da se ne izlajem jer bi me u tom slucaju iskrenost mogla skupo kostati...budem smislila nacin...pricekala budem...da dojde maca na vratanca .pusi
Razmišljam o onoj izreci - U strahu su velike oči.
Baš je tako. Dok smo danas stajali ispred crkve i misa je trebala započeti - unio mi se u lice sa strane čovjek i pitao - gospođo kako ste?!.Meni se učinilo da je to i glas i lice čovjeka čija mi je pojava naugodna....Kad smo se trebali rukovati-nisam mogla pobjeći, okrenula se i shvatila da je to sasvim drugi čovjek...