Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Moderator: Krokodil Behko
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Samom sebi ubrizgava zmijski otrov!
Meni moj najbolji
.......................vezano za besmrtnost,ljudi protrate zivot tragajuci za besmrtnoscu........to su inace frikovi....koji ce im besmrtnost........sta bi takvi radili vjecnost kad ne znaju 60 godina lijepo upotpuniti........

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Re: Samom sebi ubrizgava zmijski otrov!
..na kraju krajeva svaki lijek može biti smrtonosan s pogrešnom dozom...a jednak tako jednak lijek je nekome spasonosan a nekome potencijalno smrtonosan... 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7660 times
- Been thanked: 18071 times
Muž ostavio uključenu kameru, evo što ga je dočekalo

Naime, muž je ostavio uključenu kameru kako bi snimio svoju suprugu da vidi čime se bavi kada ga nema doma.
Međutim, kada je došao kući i pregledao video, doslovno je pao “na guzicu”.
Evo i zašto:
[ytube][/ytube]
- Slučajni prolaznik
- Aktivni forumaš
Re: Muž ostavio uključenu kameru, evo što ga je dočekalo

ja očekivao neku akciju (kako to obično bude u tim prilikama) i sve je nekako ukazivalo,upućivalo na to

Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9375 times
- Been thanked: 11126 times
Taman pođoh reći, al dobrih dupeta ima, ljudi božiji 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9886 times
Sokirao se i objavio na internetu?
trebala je ona njega usnimit kako kaDr i uraditi isto (objaviti)
bezze
trebala je ona njega usnimit kako kaDr i uraditi isto (objaviti)
bezze
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9886 times
ne odlgedah video, ali vec ste rekli o cemu se radi ... i ne zanima me plaho
i onda se cudimo sto pjevaljke snimaju sve sto stignu i objavljuju, kad ono, ne lezi vraze, i obicni ljudi zele slavu
i onda se cudimo sto pjevaljke snimaju sve sto stignu i objavljuju, kad ono, ne lezi vraze, i obicni ljudi zele slavu

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Glupost, jasno se vidi da je iscenirano, neko kamerom hoda tamo-vamo.
Vidjela sam vec to na fb. ...budale...čega se pametan stidi, budala eto svem svijet objavljuje kak njegova draga puca ...

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7660 times
- Been thanked: 18071 times
...ih, on ko biva nije znao i nikad čuo svoju voljenu...ma hoće more bit da i raja padne na koljena čuvši ju...pa tak i moj Bubi može odadrit kad se prejede 
ova je svoga i uplašila [ytube][/ytube]

ova je svoga i uplašila [ytube][/ytube]

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4844 times
- Been thanked: 6558 times
Glupost... ne to sto je zasvirala anusom, nego sto su to objavili i sto zele podijeliti i sa svijetom.
Svijest ima sidrište.
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Kakva bezumna laž od snimka.
Žene ne prde.
Žene ne prde.

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

De bona ne glumi...pa bilo istraživanje ...eksperiment i djevojke se dobrovoljno javile...Bla wrote:Kakva bezumna laž od snimka.
Žene ne prde.

..dobro je prosa...nema sanse da ja postavim 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
Bla wrote:Kakva bezumna laž od snimka.
Žene ne prde.
Bas!

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- drugrankovic
- Inventar foruma
Re: Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Polemika i dalje, medjutim razum normalnog svjeta sve vise izlazi na povrsinu, nadjacavajuci mulj i talog na koji vuče čoban (crkva) sa svojim zaslepljenim stadom ovčica (koji još uvjek nazivaju narodom, umjesto krelcima)
Nijesu te poštovali gospodine Tesla razumjeli ovdje kada je trebalo pomoći, investirati u progres, ni sada ti ne daju mira, kada si skoro vjek pokojni...
Prošle godine potpisan sporazum između ministarke enegretike (kao struja i to spada u njen domen pa si dala pravo) pravoslavni irinej (koji smatra da je bogom dan kao glavni stub naroda) i privremeni glavni covjek Beograda (jer se tamo nalazis valjda...) da se posmrtni ostatci budu premešteni iz uzeja u portu hrama đe će te i spomenik podići...

Urna jednog od najvećih i najznačajnijih svjetskih naučnika se nalazi u zgradi muzeja u Beogradu koji nosi njegovo ime od 1957 godine. I po svoj logici tu joj je najprirodnije mjesto i da počiva. E nećeš ga majci, reče čoban! Najprirodnije po njemu je , da ona bude pored „svetinje“ i da tu nema ništa prirodnije! Jel?
Pa oca vam j.... licemjernog! Zar pravoslavlje najstrožije NE ZABRANJUJE kremaciju?!?!?! ZABRANJUJE! Ali za teslu ima mjesta je li?!?! Kakva mizerija. Pljunuce oni na svoje zabrane kad je guzica u pitanju i interes.
Građane i naučnike u Srbiji nije niko ništa pitao, normalno. Ko jebe mišljenje stada...
U muzeju su napomjenuli da urna nije eksponat no kulturno dobro i spomjenik koji se ne treba premještati. Ni njih nijesu pitali. Nijesu poštovali ni volju Tesline porodice da urna nakon smrti počiva u muzeju Nikole Tesle. Dakle ništa im nije svjeto pa ni volja porodice, a ovamo priče o svjetinji?

Aerodromu dadoše tvoje ime gospodine, da stranac čim sleti pomisli :“Srbi imaju Teslu“.
Sad ce ako pomisli stranac da ode i pokloni se pred posmrtnim ostatcima morati da udje u pravoslavnu crkvu ... Dakle interes svoje guzice. Ne bitno je sto je tesla kremiran, sto je urna zlo za crkvu...
Bitna je guzica. Kao nekada, kada je kralj ismevajući se sa patrijarhom odbio pomoć ovom nad čovjeku, jer svaki je zlatnik bio za njihovu guzicu namjenjen a ne na tamo neki „progres“ i „lupetanja“ ovog „pametnjakovica“...
Ni region ne zaostaje, svi te svojataju gospodine. Sad si njihov. Zato je najbolje moj gospodine da se vratiš tamo odakle si i zvjezde dodirnuo. Tamo ti prave muzej. U Njujork. Lijepo da te vrnemo uz poruku:
ČUVAJTE GA, OD NAŠEG SKRNAVLUKA!
Bruka si naša, zaslugom naših čobana, koji zahvaljujuci svom intelektu i licnoj guici su propustili priliku da Srbija postane jebeno antačibl s tvojim pronalaskom... I sve bi drugačije bilo da ne pojedosmo govno... Koje na žalost i dalje jedemo...
Čovjekovo je pravo da vjeruje ili ne vjeruje u religijske priče... Dokaz da je to sve nametnuto, je i ova odluka za tvoje premeštanje u crkvu...
Prirodnijeg mjesta nema od muzeja, ili aleje velikana ovog naroda na groblju... to kaže logika... Ali ko jebe logiku!
Ako kažeš da si protiv kremacije, onda si protiv! Onda si protiv urne!
Kakva mizerija...
U Ameriku gospodine, što prije... Tamo dje si utekao da te razumu, tamo i sada uteć moraš da te ostave na miru...
Ti si Amerikanac. A mi smo tipični jadnici. Odavno smo te izgubili. Na žalost.
Nijesu te poštovali gospodine Tesla razumjeli ovdje kada je trebalo pomoći, investirati u progres, ni sada ti ne daju mira, kada si skoro vjek pokojni...
Prošle godine potpisan sporazum između ministarke enegretike (kao struja i to spada u njen domen pa si dala pravo) pravoslavni irinej (koji smatra da je bogom dan kao glavni stub naroda) i privremeni glavni covjek Beograda (jer se tamo nalazis valjda...) da se posmrtni ostatci budu premešteni iz uzeja u portu hrama đe će te i spomenik podići...

Urna jednog od najvećih i najznačajnijih svjetskih naučnika se nalazi u zgradi muzeja u Beogradu koji nosi njegovo ime od 1957 godine. I po svoj logici tu joj je najprirodnije mjesto i da počiva. E nećeš ga majci, reče čoban! Najprirodnije po njemu je , da ona bude pored „svetinje“ i da tu nema ništa prirodnije! Jel?
Pa oca vam j.... licemjernog! Zar pravoslavlje najstrožije NE ZABRANJUJE kremaciju?!?!?! ZABRANJUJE! Ali za teslu ima mjesta je li?!?! Kakva mizerija. Pljunuce oni na svoje zabrane kad je guzica u pitanju i interes.
Građane i naučnike u Srbiji nije niko ništa pitao, normalno. Ko jebe mišljenje stada...
U muzeju su napomjenuli da urna nije eksponat no kulturno dobro i spomjenik koji se ne treba premještati. Ni njih nijesu pitali. Nijesu poštovali ni volju Tesline porodice da urna nakon smrti počiva u muzeju Nikole Tesle. Dakle ništa im nije svjeto pa ni volja porodice, a ovamo priče o svjetinji?

Aerodromu dadoše tvoje ime gospodine, da stranac čim sleti pomisli :“Srbi imaju Teslu“.
Sad ce ako pomisli stranac da ode i pokloni se pred posmrtnim ostatcima morati da udje u pravoslavnu crkvu ... Dakle interes svoje guzice. Ne bitno je sto je tesla kremiran, sto je urna zlo za crkvu...
Bitna je guzica. Kao nekada, kada je kralj ismevajući se sa patrijarhom odbio pomoć ovom nad čovjeku, jer svaki je zlatnik bio za njihovu guzicu namjenjen a ne na tamo neki „progres“ i „lupetanja“ ovog „pametnjakovica“...
Ni region ne zaostaje, svi te svojataju gospodine. Sad si njihov. Zato je najbolje moj gospodine da se vratiš tamo odakle si i zvjezde dodirnuo. Tamo ti prave muzej. U Njujork. Lijepo da te vrnemo uz poruku:
ČUVAJTE GA, OD NAŠEG SKRNAVLUKA!
Bruka si naša, zaslugom naših čobana, koji zahvaljujuci svom intelektu i licnoj guici su propustili priliku da Srbija postane jebeno antačibl s tvojim pronalaskom... I sve bi drugačije bilo da ne pojedosmo govno... Koje na žalost i dalje jedemo...
Čovjekovo je pravo da vjeruje ili ne vjeruje u religijske priče... Dokaz da je to sve nametnuto, je i ova odluka za tvoje premeštanje u crkvu...
Prirodnijeg mjesta nema od muzeja, ili aleje velikana ovog naroda na groblju... to kaže logika... Ali ko jebe logiku!
Ako kažeš da si protiv kremacije, onda si protiv! Onda si protiv urne!
Kakva mizerija...
U Ameriku gospodine, što prije... Tamo dje si utekao da te razumu, tamo i sada uteć moraš da te ostave na miru...
Ti si Amerikanac. A mi smo tipični jadnici. Odavno smo te izgubili. Na žalost.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”