Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 8874 times
Been thanked: 8616 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Zana » 13 Apr 2025, 07:51

NAJGORA VRSTA LJUDI / Ovo su četiri najarogantnija znaka: Skoro nitko ih ne podnosi, a ego im je veći od svemira!

https://net.hr/webcafe/astronet/ovo-su- ... 9ff0affdfc

Lav, Ovan, Strijelac i Jarac :hihi
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44763 times
Been thanked: 7990 times

Post by ElTriconi » 13 Apr 2025, 09:49

Zana wrote: 13 Apr 2025, 07:51 NAJGORA VRSTA LJUDI / Ovo su četiri najarogantnija znaka: Skoro nitko ih ne podnosi, a ego im je veći od svemira!

Image
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 13 Apr 2025, 09:58

:ooo

Ja ono potpisujem

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 28118 times
Been thanked: 25809 times
Status: Online

Post by Morgen » 13 Apr 2025, 10:05

Bogmeubio ako znam jednog strelca

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 13 Apr 2025, 10:07

Morgen wrote: 13 Apr 2025, 10:05 Bogmeubio ako znam jednog strelca

Znamo Maju :D.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9356 times
Been thanked: 15712 times
Status: Online

Post by spacebound » 13 Apr 2025, 10:17

Zana wrote: 13 Apr 2025, 09:58 :ooo

Ja ono potpisujem
Priznaj da ti je bezgranicno drago sto konacno citas neku listu, po necemu najgorih znakova, a skorpija ne da nije na prvom mjestu, nego je uopste nema :D.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 13 Apr 2025, 10:49

spacebound wrote: 13 Apr 2025, 10:17
Zana wrote: 13 Apr 2025, 09:58 :ooo

Ja ono potpisujem
Priznaj da ti je bezgranicno drago sto konacno citas neku listu, po necemu najgorih znakova, a skorpija ne da nije na prvom mjestu, nego je uopste nema :D.

Neopisivo drago. Čitam, nema nas u prva tri, reko četvrti smo mi garant, kad ono nismo 😱

😅

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 20938 times
Been thanked: 5665 times

Post by Veca » 13 Apr 2025, 12:23

Zana wrote: 13 Apr 2025, 07:51 NAJGORA VRSTA LJUDI / Ovo su četiri najarogantnija znaka: Skoro nitko ih ne podnosi, a ego im je veći od svemira!

zavisi s kim imam posla i kako se ophodis prema meni, onda ti dam :kita ;)
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 20938 times
Been thanked: 5665 times

Post by Veca » 13 Apr 2025, 12:24

Morgen wrote: 13 Apr 2025, 10:05 Bogmeubio ako znam jednog strelca

:djed
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 27 Apr 2025, 00:19

Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana » 11 May 2025, 13:50

Rasprave su sastavni dio svakodnevnog života — bilo da je riječ o poslu, porodici ili prijateljstvu. I dok neki ljudi lako popuste i izbjegavaju sukobe, postoje oni koji u svaku raspravu ulaze kao pravi stratezi. Neki horoskopski znakovi jednostavno imaju prirodnu sposobnost argumentiranja, brzo pronalaze slabosti u tuđim tvrdnjama i uvijek znaju kada i kako reći pravu stvar. Ako se ikad nađete u raspravi s nekim od njih, bolje je da budete jako dobro pripremljeni. Evo koji znakovi najčešće izlaze kao pobjednici.

Škorpija
Kad ulaziš u raspravu sa Škorpijom, pripremi se na pravi psihološki duel. One ne pričaju napamet i ne skaču na prvu — Škorpija te najprije promatra, sluša svaku tvoju riječ i bilježi sve nijanse u tvom izražavanju. Kad procijeni da je pravo vrijeme, povući će potez koji će ti oduzeti dah. Njihovi argumenti nisu bučni ni dramatični, nego precizni, tihi i ubitačno tačni. Ako ti je cilj "pobijediti" Škorpiju u raspravi, trebat će ti mnogo više od dobrih namjera — trebat će ti strategija, hladna glava i iznimna kontrola emocija.

Djevica
S Djevicom nema igre na osjećaje. Njihova snaga je u savršenoj logici i u tome što ništa ne prepuštaju slučaju. Djevica analizira tvoje riječi bolje nego što ti sam razumiješ što si rekao. Ako se upustiš u raspravu, budi siguran da će te brzo natjerati da se zapleteš u vlastitim rečenicama. Djevica obožava razbijati argumente na sitne dijelove i pokazivati gdje si pogriješio. Rasprava s njom je kao debata na takmičarskom nivou — hladna, jasna i brutalno tačna. I što je najgore: sve će to raditi s osmijehom na licu.

Vodolija
Ako misliš da imaš originalnu ideju kojom ćeš pobijediti u raspravi, čekaj dok ne upoznaš Vodoliju. Njihov način razmišljanja je toliko nekonvencionalan da ćeš se u jednom trenutku zapitati jesi li ti taj koji propušta poentu. Vodolija ne napada direktno — ona te vodi kroz razgovor dok te suptilno navodi da sam počneš sumnjati u svoje tvrdnje. Njihova najveća snaga je sposobnost povezivanja naizgled nepovezanih činjenica u argument koji je teško pobiti. S Vodolijom rasprava postaje igra uma u kojoj rijetko ko pobjeđuje.

Jarac
Jarci su u raspravama ozbiljni i dosljedni. Njihova snaga leži u nepokolebljivosti — nećeš ih impresionirati dramatičnim izjavama niti emocionalnim pritiskom. Jarac će strpljivo graditi svoje argumente, korak po korak, dok te ne dovede do tačke gdje više nemaš kamo. Oni raspravu shvataju kao projekt — s početkom, sredinom i krajem — i dok ti shvatiš da si emocionalno iscrpljen, oni su još fokusirani, hladni i usmjereni na svoj cilj. Ako misliš da ćeš Jarca izbaciti iz takta — samo sanjaj.

Blizanci
Blizanci su verbalni umjetnici. Njihov um radi brzo, a jezik još brže. Jedan trenutak raspravljaš o jednom, a već sljedeći Blizanac te vodi u potpuno drugom smjeru — i to tako prirodno da nisi ni primijetio prelaz. Njihova sposobnost da koriste humor, ironiju i igru riječima čini ih gotovo nepobjedivima u verbalnim dvobojima. Ako nisi spreman pratiti njihov ritam, brzo ćeš izgubiti nit rasprave. S Blizancima nije dovoljno imati dobar argument — moraš imati i brzinu da ga odbraniš.

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”