F.K. Sarajevo
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9233 times
- Been thanked: 9973 times
- Status: Offline
Re: F.K. Sarajevo
Sve pet, al de mi objasni motive i jednih i drugih. I kako bi taj dogovor izgledao
Pobjeci sad od svega zelim
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1515 times
- Been thanked: 1409 times
Široki je sve učinio da ostane u Premierki, da ne ispadnu u federalku.Koraci_u_noci wrote: 11 May 2025, 17:41 Sve pet, al de mi objasni motive i jednih i drugih. I kako bi taj dogovor izgledao
A Sarajevo očito voli novac, dobili su ponudu koju nisu mogli odbiti...a već od ranije su upali u Vicino kozaračko kolo...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Koraci_u_noci
- Penzioner

Znaci nisu ovi pustili kup nego samo Sarajevo ligasku. To bi nekako i moglo proci, mada mi je realnije da je Sarajevo znajuci da imaju veliku prednost i da ce osvojiti kup, lezerno uslo u utakmicu i izgubilo. Nesto kao ManU u premijer ligi. To su stvari koje se desavaju, a ljudi odmah nesto iskonstruisu
- Koraci_u_noci
- Penzioner

Inace i Radnik i Posusje igraju protiv Zrinjskog i Borca i ne bi bilo za ocekivat da zavrse oba ispred Sirokog na kraju i bez ove pobjede protiv Sarajeva. A i da zavrse, igrao bi baraz protiv Stupcanice, od koje su jaci, tako da Siroki samo u nekom nevjerovatnom raspletu moze ispasti.
Dok kup donosi Evropu, novac i titulu i niko ne bi bio lud da dodje u finale i onda pusti. To o namjestanju kupa je totalna nebuloza
Dok kup donosi Evropu, novac i titulu i niko ne bi bio lud da dodje u finale i onda pusti. To o namjestanju kupa je totalna nebuloza
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8429 times
Realno, bez štimaljki, Siroki nema nikakve sanse u ovome finalu kupa. Sarajevo je i prije ove prve utakmice bilo debeli favorit.
Sto se tice te situacije kada bi Siroki i osvojio kup, dzaba Evropa i to nešto novaca ako ispadnu u federalnu. I kada bi mogli birati opstanak u liGi ili kup + Evropa, bez ikakvog razmisljanja bi odabrali opstanak.
Utakmice se ne kupuju samo parama. Sljedece godine ce u liGi sve ekipe medjusobno igrati 4 puta i to je 12 bodova. A bodovi uvijek trebaju
I bez obzira na ovu utakmicu, Siroki je u ozbiljnim problemima, skupa sa Radnikom.
Ipak se kontam da bi Radnik mogo ispasti i da nece biti onda onoga doigravanja. A time bi se malo zadovoljio i nacionalni kljuc.
Sto se tice te situacije kada bi Siroki i osvojio kup, dzaba Evropa i to nešto novaca ako ispadnu u federalnu. I kada bi mogli birati opstanak u liGi ili kup + Evropa, bez ikakvog razmisljanja bi odabrali opstanak.
Utakmice se ne kupuju samo parama. Sljedece godine ce u liGi sve ekipe medjusobno igrati 4 puta i to je 12 bodova. A bodovi uvijek trebaju
I bez obzira na ovu utakmicu, Siroki je u ozbiljnim problemima, skupa sa Radnikom.
Ipak se kontam da bi Radnik mogo ispasti i da nece biti onda onoga doigravanja. A time bi se malo zadovoljio i nacionalni kljuc.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

To je najrealnije i da je Siroki izgubio. Radnik je usto jos i u finansijskim problemima.
Znaci slazemo se da je Sarajevo uvrh glave pustilo, a mozda samo batalilo tu tekmu, dok je kup regularan.
A ne bi Siroki ni u barazu ispao, sve bi uprli da ostanu, a i bolji su, Stupcanica je tanka, al et, mozda su se htjeli ranije obezbijedit
Znaci slazemo se da je Sarajevo uvrh glave pustilo, a mozda samo batalilo tu tekmu, dok je kup regularan.
A ne bi Siroki ni u barazu ispao, sve bi uprli da ostanu, a i bolji su, Stupcanica je tanka, al et, mozda su se htjeli ranije obezbijedit
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8429 times
Ne slazemo se da je tek tako pušteno ili da je utakmicu onako batalilo.
Ja mislim da je pao dogovor.
A isto se ne slazem da bi Siroki bio apsolutni favorit protiv Stupcanice
Al to treba jos da vidimo naredne godine kada budu igrali jer garant Radnik ispada.
Ja mislim da je pao dogovor.
A isto se ne slazem da bi Siroki bio apsolutni favorit protiv Stupcanice