Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
UgradbeniMozak wrote: 08 Oct 2022, 14:22
Je li ikako moguće na čistom Androidu 9 Pie nekom aplikacijicom staviti youtube video u pozadinu, a da se ton i dalje čuje. Često mi treba samo slušanje youtube videa i šteta je da se baterija troši na youtube.
Znam da Youtube nudi pretplatu za četiri uređaja da youtube bude u pozadini, ali jednostavno nemam toliko novaca da ga trošim na telekomunikacijske usluge.
Skini
Youtube ReVanced v17.38.36 APK + MOD (Premium, No ADS)
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Odnedavno imam problema jer ne mogu 3,55mm chinch za slušalicu gurnuti do kraja, nego samo do pola. To mi otežava pračenje FM radija, jer se kabel zna sam od sebe iskopčat iz mobitela.
Imam masku koja se dosta omlohavila, a novu ne mogu kupiti jer za takav uređaj više nema novih maski na tržištu.
Mislim i da mi baterija polako odlazi u vječna lovišta. Jutros mi je bila na 22%. Htio sam ga napunit preko powerbanka, nije išlo. Pa preko drugog powerbanka i opet nije išlo. Najzad sam ga htio napuniti direktno preko punjača i opet nije išlo.
Onda sam se dosjetio jadu i skino masku i za svega 45 minuta se smartphon napunio od 22 do 100 posto.
Međutim, mislim da baterija lažno prikazuje stanje napunjenosti Jer mi postotak naglo pada sa 100% na 80% i sa 20% na 0%.
Ima li tko ovakav ili sličan uređaj (MI A2, MI A3) kakva su iskustva, jeste li mijenjali bateriju, koliko ste zadovoljni nakon promjene baterije? Ne znam da l da mijenjam bateriju ili kupim novi, jer za kupovinu novog nemam novaca. Ovo sa 35mm chinchem, je možda samo nešto nečistoće ušlo dublje unutra, pa bi se možda ona na servisu mogla odstranit. Mada ne znam što je moglo uči, očistim smartphone svaki drugi dan.
Mozda slusalicama smeta maska. Probaj ih utisnuti nakon sto skines masku.
Te probleme s baterijom sam imala kad bi mi mobitel bas ostario pa bih ga promijenila. I tvoj je postar. A mozda bi pomoglo i mijenjanje baterije ako je samo u njoj problem.
Maja wrote: 01 Feb 2024, 10:34
Zasto kablove za punjace prave sve manjim i manjim. Koji im je vrag. Treba ti produzni da bi se prikacio iako ti je uticnica tik uz krevet.
Metni uticnicu do kreveta, nije tesko
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Je li još itkome se desilo ili je čuo da nestane novac sa mobilnog računa?
Radi se o kartici, odnosno bonu i nakon nekog vremena se skine sav račun i ostane doslovno 0,00 KM.
Također, nakon uplate određenog iznosa dva puta zaredom piše da kartica ističe do istog datuma i u isto vrijeme.Zato mi je odmah bilo sumnjivo.
Može li se to rješiti u postavkama ili moram ići do svog mobilnog operatera?
Tokmak wrote: 05 Mar 2025, 20:33
Radi se o kartici, odnosno bonu i nakon nekog vremena se skine sav račun i ostane doslovno 0,00 KM.
Također, nakon uplate određenog iznosa dva puta zaredom piše da kartica ističe do istog datuma i u isto vrijeme.Zato mi je odmah bilo sumnjivo.
cuo sam da ljudi skidaju pare sa moba,ako ti zna broj ....i tak
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Da to nisu ostale mobilne mreže upaljene?
Ako jesu a nisi uplatio internet onda ti "srkne" sve kredita .
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Da to nisu ostale mobilne mreže upaljene?
Ako jesu a nisi uplatio internet onda ti "srkne" sve kredita .
e i jesam se hvalila mobitelom
ispo mi s visine na beton na ekran i ekran nije puko al ne radi, crno samo, nikakve reakcije a u pozadini sve radi, pozivi, poruke, punjenje, sve.
ima li mu lijeka
nije problem kupiti novi ali NISAM SPREMNA da ovog bacim tek tako.
ja bih ga popravila pa se onda lagano prebacivala na novi
mora li se ekran mijenjati jer je citav ili je to nesto unutra i ako mu treba neki dio hoće li ga biti teško nabaviti s obzirom da se ovaj mob odavno ne proizvodi
Maja wrote: 12 May 2025, 16:59
ispo mi s visine na beton na ekran i ekran nije puko al ne radi, crno samo, nikakve reakcije a u pozadini sve radi, pozivi, poruke, punjenje, sve.
ima li mu lijeka
mora li se ekran mijenjati jer je citav ili je to nesto unutra i ako mu treba neki dio hoće li ga biti teško nabaviti s obzirom da se ovaj mob odavno ne proizvodi
Po tvom opisu maticna ploca je u redu, samo ekran zamjeniti al misli da bi ti tacniji odgovor dao majstor.
I da pitanje si dobro postavila ima li tih ekrana jos
ima li mu lijeka
Skini aplikaciju Smart switch i imaš potpuno isti mobitel kao dosada, samo što je nekoliko puta brži.
Pitanje za poznavatelje: je li A56 5G stvarno najbolji omjer cijena/kvaliteta?
Daju ga uz dvije godine garancije.
ima li mu lijeka
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio