Jesi li mu sve morao placati privatno ili je nešto ili neki dio preuzimalo neko od osiguranja?HAVANA wrote: 13 May 2025, 07:47 Ako kome zatreba mi smo koristili povremenu pomoc posto je zena deverala oko mame.On i supruga imaju firmu,njeguju,kupaju,presvlace i momak je predivan.Zena se kune u njega.Svaki savjet,pomoc,upit …U svemu joj je pomogao,cak i kad su doktori zakazali on je primjetio nesta,uputio sta da radi pa do kupanja,rana,gusenja,hranjenja itd Mirza
Starački dom
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2550 times
- Been thanked: 7867 times
- Status: Offline
Re: Starački dom
- Duminjo
- Urednik foruma
Trebinje je zvanicno u top 3 grada Evrope za penzionere.
Fale direktne linije Frankfur - Trebinje, Bec - Trebinje, Minhen - Trebinje..
Švabama i Austrijancima domove naplacivati 4-6 hiljada, Plate radnicima 3+ hiljada, plus evropski uslovi sa godišnjim odmorima. Osim Njegovatelja, ukljuciti i fizioterapeute i doktore opce prakse.
Dom bi morao imati minimum 100 soba sa pratecim objketima, parkovima, šetnicama, bazenom, fiskulturnom salom, dobrom kuhinjom itd itd..
Manji motel pored doma za rodbinu koja bi posjecivala starce i da rodbina moze iz Trebinja do Dubrovnika guzove umakat.
Samo jbni aerodrom fali
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2627 times
- Been thanked: 21917 times
- Status: Online
Mi smo sve placali a ima mogucnost da se naplati pomoc i njega 700,800 km plus pelene itd.Komisija blabla…Duminjo wrote: 14 May 2025, 13:17Jesi li mu sve morao placati privatno ili je nešto ili neki dio preuzimalo neko od osiguranja?HAVANA wrote: 13 May 2025, 07:47 Ako kome zatreba mi smo koristili povremenu pomoc posto je zena deverala oko mame.On i supruga imaju firmu,njeguju,kupaju,presvlace i momak je predivan.Zena se kune u njega.Svaki savjet,pomoc,upit …U svemu joj je pomogao,cak i kad su doktori zakazali on je primjetio nesta,uputio sta da radi pa do kupanja,rana,gusenja,hranjenja itd Mirza
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23641 times
- Been thanked: 24142 times
Ja mislio zezas me nesto ...pojma nisam imao.Duminjo wrote: 14 May 2025, 13:25Trebinje je zvanicno u top 3 grada Evrope za penzionere.
Švabama i Austrijancima domove naplacivati 4-6 hiljada, Plate radnicima 3+ hiljada, plus evropski uslovi sa godišnjim odmorima. Osim Njegovatelja, ukljuciti i fizioterapeute i doktore opce prakse.
Dom bi morao imati minimum 100 soba sa pratecim objketima, parkovima, šetnicama, bazenom, fiskulturnom salom, dobrom kuhinjom itd itd..
Manji motel pored doma za rodbinu koja bi posjecivala starce i da rodbina moze iz Trebinja do Dubrovnika guzove umakat.
Samo jbni aerodrom fali
A kad se razmisli ima logike.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Duminjo
- Urednik foruma
Ma ima logike al nema bageraironman wrote: 14 May 2025, 13:41Ja mislio zezas me nesto ...pojma nisam imao.Duminjo wrote: 14 May 2025, 13:25
Trebinje je zvanicno u top 3 grada Evrope za penzionere.
Samo jbni aerodrom fali
A kad se razmisli ima logike.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23641 times
- Been thanked: 24142 times
Ideja je potpuno na mjestu.
Evo bas Masa o bh telecomu.
Pa pametnije im je bilo postp je drzavna firms da su uz pomoc drzsve investirali u neki takav projekt u Hercegovini.
Nego u propali telemah i to bolan u crnoj gori.
Ko su briljantni umovi u telekomu i zarad cijeg interesa ovo rade.
Saznacemo kad bude kasno.
Pa pametnije im je bilo postp je drzavna firms da su uz pomoc drzsve investirali u neki takav projekt u Hercegovini.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Duminjo
- Urednik foruma
Ih, Crna Gora.ironman wrote: 14 May 2025, 14:03 Ideja je potpuno na mjestu.
Ko dole nije omastio brk, nije biznismen