Evropa i imigranti. Problem budućnosti ili ne

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Državljanima Srbije onemogućen ulazak u Hrvatsku

Post by drugrankovic » 24 Sep 2015, 21:50

carobnjak N wrote:
Vladimir RUS wrote:Zvijezda jestivo ulje se proizvodi u "Dijamant"-u Zrenjanin, Pan pivo se proizvodi u Carlsbergovoj pivari u Čelarevu (pivari poznatoj po Lav pivu)....

Ja ne znam na čemu je Milanović kad ovakve odluke donosi, ali znam ko sam sebe ovim sankcijama kažnjava.
pa objasnio je ....to jesu hrvatske firme ali privatne , ne državne , i one zapošljavaju srbijance u Srbiji (zbog zakona u EU isplativije im je to raditi u Srbiji) i one plaćaju poreze u Srbiji , tako da će najveću štetu od blokade istih, trpiti sama
Srbija...Po meni je Milanović u pravu što se tiče izbjeglica , jer Hrvatska s njima radi uredno i korektno, dok se po Srbiji
vuku po parkovima od južne granice, a tek na sjeveru su ih onda sve počeli preusmjeravti u Hrvatsku
Čak je ponudio i pomoć u šatorima, autobusima za prijevoz ali da se samo određeni dio usmjeri ka Hrvatskoj , a ostali negdje drugo. Hrvatska je za Srbiju zapad po svim kriterijima , po uređenosti , ekonomiji itd , tako da se Srbija ne može zajebavati
s njima ni pod razno
j.... ja taj tvoj zapad...

mogu reci da sam ponosan na odnos prema izbeglicama...

nemamo pravo nikome govoriti kuda ce ici , jer se time rusi osnovna sloboda izbora...

i ko to pravo ima?

svjesta sam da je madjarska i hrvatska vrata eu, da su tranzitna zemlja i da nemaju potrebe za brigu, ali udaraju zidove, blokiraju...

dakle, naredbe iz brisela, koji toboz razume problemm izbeglica i tera ostale da humano postupaju...

ta sranja o parkovima ostavi kad podjes u vc... pitaj izbeglice pa ces cuti kakvo misljenje o srbiji imaju...

a pomoc? da, samo da odu sto dalje od njega... i to je pomoc drugom?

do juce su gledali kako probleme imaju grci makedonci srbi madjari i bilo i super a sad par dana izbeglica i oda halabuka sa hrvatom, koji sve to koristi da ispolji i svoju zlobnost prema srbiji pa u glupost mjesa i ekonomiju... koja je steta i jednima i drugima...

NIKO NEMA PRAVO DA GOVORI NEKOME GDE CE ICI TAKO DA SRBIJA NE SME DA PREUSMJERAVA MALO VAMO MALO TAMO...
najbolje bibilo da i mi zatvorimo graice na jugu? da ih mlatimo?

e necemo makar nas svi blokirali...

ko je bre milovanovic da nekom govori gde ce da ide sa svojim zivotom?

kkav idiotizam

ja bi njima ako ovako nastave i sutra reko, u pamet se ili bice ovo mrsh u mp3 za sva vremena...

debiliza potpuni... kako god ponosan sam na to kako se odnosimo prema izbeglicama, neka idu ljudi kuda zele, srbija to nece spreciti...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 24 Sep 2015, 21:57

mislio sam da ce se stvari danas resiti... ali evo odbise protestnu notu u ambasadi da prime...

debilizam se nastavlja...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Sep 2015, 09:31

drugrankovic wrote:mislio sam da ce se stvari danas resiti... ali evo odbise protestnu notu u ambasadi da prime...

debilizam se nastavlja...
Predizborna kampanja...nista me ne cudi od Milanovica...puko je ko bundeva.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9594 times
Been thanked: 11343 times

Post by Krokodil Behko » 25 Sep 2015, 09:49

Evropa vam se ruga, i jednima i drugima. Kažu "ko djeca u pijesku".

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Sep 2015, 10:39

Krokodil Behko wrote:Evropa vam se ruga, i jednima i drugima. Kažu "ko djeca u pijesku".
I treba da se ruga, dva premijera dva mamlaza ne umeju da se nadju i da se dogovore no se prepucavaju preko medija...bas su ko deca

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 25 Sep 2015, 10:42

drugrankovic wrote:
carobnjak N wrote:
Vladimir RUS wrote:Zvijezda jestivo ulje se proizvodi u "Dijamant"-u Zrenjanin, Pan pivo se proizvodi u Carlsbergovoj pivari u Čelarevu (pivari poznatoj po Lav pivu)....

Ja ne znam na čemu je Milanović kad ovakve odluke donosi, ali znam ko sam sebe ovim sankcijama kažnjava.
pa objasnio je ....to jesu hrvatske firme ali privatne , ne državne , i one zapošljavaju srbijance u Srbiji (zbog zakona u EU isplativije im je to raditi u Srbiji) i one plaćaju poreze u Srbiji , tako da će najveću štetu od blokade istih, trpiti sama
Srbija...Po meni je Milanović u pravu što se tiče izbjeglica , jer Hrvatska s njima radi uredno i korektno, dok se po Srbiji
vuku po parkovima od južne granice, a tek na sjeveru su ih onda sve počeli preusmjeravti u Hrvatsku
Čak je ponudio i pomoć u šatorima, autobusima za prijevoz ali da se samo određeni dio usmjeri ka Hrvatskoj , a ostali negdje drugo. Hrvatska je za Srbiju zapad po svim kriterijima , po uređenosti , ekonomiji itd , tako da se Srbija ne može zajebavati
s njima ni pod razno
j.... ja taj tvoj zapad...

mogu reci da sam ponosan na odnos prema izbeglicama...

nemamo pravo nikome govoriti kuda ce ici , jer se time rusi osnovna sloboda izbora...

i ko to pravo ima?

svjesta sam da je madjarska i hrvatska vrata eu, da su tranzitna zemlja i da nemaju potrebe za brigu, ali udaraju zidove, blokiraju...

dakle, naredbe iz brisela, koji toboz razume problemm izbeglica i tera ostale da humano postupaju...

ta sranja o parkovima ostavi kad podjes u vc... pitaj izbeglice pa ces cuti kakvo misljenje o srbiji imaju...

a pomoc? da, samo da odu sto dalje od njega... i to je pomoc drugom?

do juce su gledali kako probleme imaju grci makedonci srbi madjari i bilo i super a sad par dana izbeglica i oda halabuka sa hrvatom, koji sve to koristi da ispolji i svoju zlobnost prema srbiji pa u glupost mjesa i ekonomiju... koja je steta i jednima i drugima...

NIKO NEMA PRAVO DA GOVORI NEKOME GDE CE ICI TAKO DA SRBIJA NE SME DA PREUSMJERAVA MALO VAMO MALO TAMO...
najbolje bibilo da i mi zatvorimo graice na jugu? da ih mlatimo?

e necemo makar nas svi blokirali...

ko je bre milovanovic da nekom govori gde ce da ide sa svojim zivotom?

kkav idiotizam

ja bi njima ako ovako nastave i sutra reko, u pamet se ili bice ovo mrsh u mp3 za sva vremena...

debiliza potpuni... kako god ponosan sam na to kako se odnosimo prema izbeglicama, neka idu ljudi kuda zele, srbija to nece spreciti...
Srbija je sirotinja , neuređena zemlja u kojoj najbolje funkcioniše kriminal . Pa to je jedina zemlja na Balkanu kojoj su premijera smaknuli kriminalci . Ne mogu parirati Hrvatskoj ni po čemu i nikome nisu važni , osim kao destabilizirajući faktor na Balkanu koji može da započne neke nove sukobe i to im je jedini politički as u rukavu
Da nije genocidne tvorevine koju su napravili u Bosni i time uslovljavaju eventualne nemire na Balkanu, mi bi , skupa sa Hrvatskom , već davno podigli zid na Drini i ćao drugari , ili se civilizujte ili budite ostrvo
[ytube][/ytube]
Inače, Ganić je ove godine postao počasni građanin Hrvatske
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 25 Sep 2015, 13:25

balijander, i krvolok iz dobrovoljacke, mos misliti velike mu titule...

nego, tema je izbeglica a ne ftv propaganda i kmecanje o genocidnoj tvorevini...
evo ti malo sta je sve rekao ovih dana milovanovic sto i svet osudjuje ali i hrvatski mediji, pa cak i karamarko... u pitaju su izbori pa i ugladjeni socijal demokrata kakav je ovaj premijer sebe predstavljao igra na poslednju kartu... kad dodju izbori u hrvatskoj najbolje prolazi ko zaostri sa srbima i ako ovdje srbi neaju nikakve veze , niti su oni do ovog prostora doveli izbeglice...

Mađarski šef diplomatije: Milanoviću, ostavi Srbe i Mađare na miru!

Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto poručio je hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću da ostavi i Srbe i Mađare na miru, da vlade Srbije i Mađarske nikada nisu imale dogovor oko smera u kojem će se kretati migranti, te da predizbornu kampanju vodi unutar Hrvatske.

"Razumem da je u Hrvatskoj već počela predizborna kampanja, pa imam samo jedan zahtev hrvatskom premijeru, a to je da nas ostavi na miru. I Srbe i Mađare po tom pitanju. Mi nećemo da glasamo na hrvatskim izborima i nas ne mora da uverava u bilo šta, već neka predizbornu kampanju vodi unutar granica Hrvatske”", rekao je Sijarto u intervjuu za Tanjug.

Upitan da li su tačne optužbe Milanovića da Mađarska i Srbija imaju dogovor da usmeravaju migrante u Hrvatsku, Sijarto tvrdi da Mađari nikada nisu imali konsultacije o tome u kom smeru će migranti iz Srbije ići.

"“Nikada nismo imali dogovor sa Vladom Srbije oko rute migranata. Niti bilo štavezano za Hrvatsku. Zašto bi to radili? Kad se sretnemo sa članovima Vlade Srbije ili premijerom Aleksandrom Vučićem, pričamo o našoj saradnji, a ne o Hrvatskoj. Zašto bi?!”", rekao je Sijarto.

On je istakao da je ultimatum koji je Hrvatska postavila srpkim vlastima, da ako ne pošalju migrante u Mađarsku, Hrvatska neće da otvori granične prelaze, apsolutno protiv evropskih vrednosti, solidarnosti i ponašanja.

"Hrvatska se ne ponaša u skladu sa pravilima EU"

Na pitanje da li bi Hrvatska zbog toga mogla da bude kažnjena od EU, on je odgovorio:

“"Oni se ne ponašaju u skladu sa EU pravilima, sa Dablinskim pravilima. Hrvatska i ne registruje migrante koji ulaze na njihovu teritoriju, i ne ponašaju se u skladu sa međunarodnim konvencijama, prema kojima bi EU trebalo da tretira migrante. Oni ih samo dostave Mađarskoj”", rekao je Sijarto.

Sa druge strane, sa Srbijom nikad nismo imali tako dobre i efikasne odnose kakve imamo sada. A mnogo smo radili kako bi to postigli. Naša dva premijera su se posebno potrudila, dva ministra spoljnih poslova takođe”", rekao je Sijarto.

On je ukazao da je sada važno istaći da je zbog problema migranata i situacije na granici lako moglo da se dođe u situaciju da Srbija i Mađarska dođu u konflikt, ali pošto su odnosi jako dobri, to se nije dogodilo.

“"Nije bilo političkog konflikta Mađarske i Srbije. Sada vidite da postoji politički konflikt Hrvatske i Mađarske, rumunski premijer nas je pominjao, ali nema negativnih komentara sa srpske strane, a ni obrnuto”", ističe on.

Kako je naglasio, mađarski premijer Viktor Orban intervenisao je u evropskom savetu hvaleći napore Srbije i Mađarska je inicirala da se to stavi u tekst zaključaka, ali na žalost takva odluka nije doneta.

“I bez obzira na to što nije u tekstu, to je činjenica i to što Srbija radi mora da bude poštovano”, rekao je on.

"Situacija podseća na raspad Jugoslavije, Milanović spreman na svađu sa svima" :lup

"Milanović sebi zbog izbora ne može da dopusti poraz u odmeravanju s Vučićem, a to mu je najlakše zaoštravanjem politike prema Beogradu i dokazivanjem da je levičar s jakom desnicom", navodi "Delo" i tvrdi da je hrvatski premijer "kako bi se dodvorio euroskeptičnim biračima" sada spreman "da se posvađa sa celom Evropom".

to kazu sloveni a ovo bosanci

"Razumem da je u toku kampanja, ali da nekom ovako sumanute ideje padaju na pamet, ne mogu da razumem. Šta je sledeći potez Hrvatske - da stavi vojsku na granicu i proglasi mobilizaciju", zapitao je Crnadak.

reagovanja strucnjaka u svjetu

Naime, stotine hiljada ljudi s Bliskog istoka ulaze u Evropu baš preko Grčke, koja je, kao i Hrvatska, članica EU - a ne kontroliše svoje granice. Grčka čak i ne registruje izbeglice, što bi po međunarodnom pravu morala.

Milanović je ipak odlučio da kažnjava Srbiju, koja je samo zemlja tranzita i koja svakog dana dobija pohvale iz EU zbog humanog odnosa prema izbeglicama.

Milanović kao uličar

Hrvatski novinar Denis Kuljiš kaže za „Blic“ da se Milanović i ranije ponašao kao licemer.

- On je uvek govorio jedno, pa drugo, pa treće. Takvim izjavama on prikriva činjenicu da njegova vlada nema politiku i da je migrantska kriza pokazala da ne kontroliše situaciju - navodi Kuljiš. Iznenadila me je razmena oštrih reči, s tim da je Milanović inicijator. Prvi je dao neodmerenu izjavu koja nije ni u duhu ni u tonu jednog državnika. I vic koji je ispričao je neukusan

a sad evo i to kolko je ta hrvatska mnogo kulturnija od srbije, na sta se toliko laprdanjem ovde pozivas:

MILANOVIĆ NAPADA I VREĐA: "Hrvatska je starija i pametnija, a Srbi su varvari"

barbari a ?

e tudjmanijo eli tudjmanijo...

ok mrze nas, znamo da je izborno vrjeme u hrvatskoj tajming za onanisanje nad srbima i ko ce veci bojovnik biti, ali u situaciji oko izbeglica koje dolaze s juga i kada vec pri ulasku u eu, u grcku koja je clanica unije, mogu tako prolaziti sta srbija ima s tim?

davati izjave : "brate saraj malo" , "ko nam kaze da moramo primati migrante?" "hrvatska je starija srbi su barbari" može samo debil...

hajde, rekoh juce, stvar je izbora, za dan dva proce cak govorio sam da ne treba konra mjere jer debil ce tek onda da orgija ustasluk jer ce mu bit poraz povuc se pred srbino i ako je situacija apsurdna...

evo, blokiro je i prolaz autoobila, gradjana s pasošem... :lupa

kakva magarčina mila majko... ni za sta nismo krivi, al da nas neko tako podjebava bez razloga ne sme se dozvoliti...

covece u pitanju su izbeglice , pustila ih turska, grcka, bugarska, makedonija pa tek mi posle...

ovo je debil, protiv ovog su cak i domoljubi veterani... i svaki noralan covjek u hrvatskoj... da je presro izjavama o aa bez potrebe presro je!

a ti sto tolko falis tu hrvatsku na isti taj nacin mozes snjim u paketu da nam...

znas vec...

ajsmesnije je ono hrvatska je starija od srbije :haha

kolko ja znam srbja postoji vise od tisuc ljeta... kolko je trajao njihov san...

debil, potpun debil

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N » 25 Sep 2015, 14:16

Milanović i sdp ima veze sa tuđmanijom koliko i eskimi , nemaš pojma o čemu pričaš , realno
Njegov zamjenik je srbin, Ranko Ostojić , ministar policije Hrvatske
Sdp hrvatske je nsljednik komunističke parije jugoslavije i njihova ideologija je antinacionalistička ali i antičetnička
Orden i titulu Ganiću, koji je akademik (a studije i doktorat završio u SAD) je dodijelio Josipović, sigurno najveći
gospodin na političkoj sceni Balkana
Srbi jesu barbarski (neuređeni) narod koji je uradio genocid , da nisu nebi birali radikale (radikalno - extremno nacionlističko
političko krilo) i nebi ubili vlastitog premijera koji ih je uvodio u civilizirani svijet

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by carobnjak N » 25 Sep 2015, 14:36

što se tiče "balijandera" Ganića , možemo ga uporediti sa prvim čovjekom Srbije , Vučićem
U Vučićevoj biografiji , prije nego je postao političar, najviše dostignuće je da je bio novinar na radio Pale 93godine

a Ejup :

Ejup Ganić, akademik i profesor Mašinskog fakulteta u Sarajevu. Bivši predsjednik i potpredsjednik Federacije BiH.

Rođen je 3. marta 1946. u Sebečevu, Novi Pazar, SFRJ, (danas Srbija). Diplomirao i magistrirao na Univerzitetu u Beogradu. Doktorirao na Tehnološkom institutu u Bostonu, SAD. Radio kao samostalni istraživač u Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju u Beogradu, asistent-istraživač na Massachusetts Institut of Technology (MIT), Cambridge (SAD), stariji istraživač na Union Cambridge Corporation-Linde Division, New York (SAD), docent na univerzitetima u New Yorku i Chicagu, vanredni profesor University of Illinoisat, Chicago, direktor UNIS-Instituta, gostujući profesor Univerziteta Lomonosov (Rusija).

Obavljao je dužnosti člana Predsjedništva RBiH, predsjednika FBiH, rukovodioca komisije FBiH u arbitražnom postupku za Brčko.

Objavio preko 100 naučnih i stručnih radova, među kojima "Handbook of Heat Transfer Fundamentals", "Experimental Heat Transfer", "Engineering Turbulence Modelling and Measurements".

Predsjednik Zajednice univerziteta BiH, predsjednik Odbora za naučno-istraživački rad Mašinskog fakulteta, član American Nuclear Society i više drugih naučnih i stručnih asocijacija. Dobitnik nagrade "Veselin Masleša".

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Izbleglice/izbjegličke krize

Post by Biba » 25 Sep 2015, 15:22

Izbjeglice su iz Jamene došle u Račinovce...Tamo ih nemaju gdje prihvatiti. Radila sam nekada u tom selu a i većina zgrada je bila poplavljena prošle godine ...

Rečeno je da će na kraju krenuti u BiH ...neću komentirati...

http://www.24sata.hr/svijet/prokletstvo ... -103779489
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 25 Sep 2015, 15:43

Biba wrote:Izbjeglice su iz Jamene došle u Račinovce...Tamo ih nemaju gdje prihvatiti. Radila sam nekada u tom selu a i većina zgrada je bila poplavljena prošle godine ...

Rečeno je da će na kraju krenuti u BiH ...neću komentirati...

http://www.24sata.hr/svijet/prokletstvo ... -103779489
Izbjeglice su dovezene u Račinoviće,kojim putem i zašto samo bog zna.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 25 Sep 2015, 15:51

Više od igre!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Sep 2015, 17:21

carobnjak N wrote:Milanović i sdp ima veze sa tuđmanijom koliko i eskimi , nemaš pojma o čemu pričaš , realno
Njegov zamjenik je srbin, Ranko Ostojić , ministar policije Hrvatske
Sdp hrvatske je nsljednik komunističke parije jugoslavije i njihova ideologija je antinacionalistička ali i antičetnička
Orden i titulu Ganiću, koji je akademik (a studije i doktorat završio u SAD) je dodijelio Josipović, sigurno najveći
gospodin na političkoj sceni Balkana
Srbi jesu barbarski (neuređeni) narod koji je uradio genocid , da nisu nebi birali radikale (radikalno - extremno nacionlističko
političko krilo) i nebi ubili vlastitog premijera koji ih je uvodio u civilizirani svijet
MILANOVIC JE IDIOT...PO GRCKOJ DEFINICIJI RECI IDIOT JE: COVEK KOJI SE NE RAZUMEU POLITIKU... on sada hoce na
Kolindinu foru da dobije izbore,a sanse su mu za to minimalne... Popusio je drugi mandat...jbt jazivim u Srbiji a znam ko vam nece biti premijer..,.
Josipovic...GOSPODIN COVEK :klanja Psovao sam ga kada sam zbog njega u Rumi stajao satipo i vozio 180 na aerodrom al je GOSPODIN u odnosu na Milanovica i Nikolica...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 25 Sep 2015, 17:56

Još samo da dodam, u vezi Ganića, da satudenti širom svijeta, na nekim granama fizike ne mogu uopšte ni završiti fakultet, ako nisu pročitali neke njegove knjige, jer su obavezne kao stručne itd.. i sve to NE na šumskim fakultetima Balkana.

Dok s druge strane, Vučićevi naprednjaci idu daleko naprijed i izmislili su novi jezik :plavi
http://www.nspm.rs/hronika/njuz.net-sns ... alphabet=l

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 25 Sep 2015, 18:01

Image

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 25 Sep 2015, 18:03

Idem pripraviti još jedan nes, prije novog talasa vijesti.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Sep 2015, 19:02

Krokodil Behko wrote:Još samo da dodam, u vezi Ganića, da satudenti širom svijeta, na nekim granama fizike ne mogu uopšte ni završiti fakultet, ako nisu pročitali neke njegove knjige, jer su obavezne kao stručne itd.. i sve to NE na šumskim fakultetima Balkana.

Dok s druge strane, Vučićevi naprednjaci idu daleko naprijed i izmislili su novi jezik :plavi
http://www.nspm.rs/hronika/njuz.net-sns ... alphabet=l
Ihhh imaju oni i vazduPLOhov :haha :haha :haha

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 25 Sep 2015, 19:07

U ovom slučaju Srbija i Hrvatska i Bosna su kao magarac preko kojeg se čobani tuku...teško nama, a još ak nas kroz to sve opet uspiju zavaditi pa da bukne..ne do bog...

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 25 Sep 2015, 19:12

Svašta se piše...i da se treba pobiti 300 000 Sirijaca...zakuvati na Balkanu...u svakom slučaju zarada na oružju će biti ogromna...i da Evropa više daje novca za jednu kravu nego izbjeglicu...i da se počeli Srbi ubacivati u autobuse...đe je rankec :pusi :sjedi

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Sep 2015, 19:24

Biba wrote:U ovom slučaju Srbija i Hrvatska i Bosna su kao magarac preko kojeg se čobani tuku...teško nama, a još ak nas kroz to sve opet uspiju zavaditi pa da bukne..ne do bog...
BRAVOOOO tobmeljem danima drugarima u Hrvatskoj...RAT JE ZAVRSEN U PROSLOM VEKU.....ZIVIMO LJUI U SLOZI....NEK ONI RATUJU MI NECMO VISE NIKADAAAAA

Post Reply

Return to “Svijet”