ledena voda mi ledena po rukama
gerijatrija
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nora Ibsenova wrote: 07 May 2025, 19:30 To sve zavisi od tipa koze, i u kakvom je stanju
Mozda je njoj barijera vise ostecena pa je pecka ili je u njenom proizvodu veca koncentracija
Moze koristit kremu 3-4 puta sedmicno dok joj se koza ne navikne
I samo nocu obavezno
A moze I ispod nje nanijet neki lagani hidratantni serum da malo razblazi kiselinu

Daa, azeleicna je bas dobra i za rozaceju i za obnavljanje barijere kozeimmuno wrote: 07 May 2025, 19:40Nora Ibsenova wrote: 07 May 2025, 19:30 To sve zavisi od tipa koze, i u kakvom je stanju
Mozda je njoj barijera vise ostecena pa je pecka ili je u njenom proizvodu veca koncentracija
Moze koristit kremu 3-4 puta sedmicno dok joj se koza ne navikne
I samo nocu obavezno
A moze I ispod nje nanijet neki lagani hidratantni serum da malo razblazi kiselinu
Ustvari kiselina je to sto tu kremu cini adekvatnom za te vrste problema sa kozom jer djeluje u prvoj liniji antibakterijski ...mozda na pocetku dok se ne navikne probati sa serumom al ce djelovanje kreme biti umanjeno
Ne piše ovdje koji su sve sastojci ove kreme. Da nema možda u kremi parfem? A opet možda je iritira neki drugi od ovih sastojaka.Maja wrote: 06 May 2025, 22:55 Zizi sta bi mogao biti razlog
https://eapoteka.ba/proizvod/isispharma ... osti-koze/

O hvala, od tebe mi je to ogromna potvrda jer znam da si profi.Zizi wrote: 18 Jul 2025, 13:17 Odlična ti je rutina.
Meni je izvrstan od iUNIK-a Beta-Glukan Power Moisture Serum, planiram ga opet sebi naručiti.
Idealan je za osjetljivu kožu.