nisam ja vazan u prici ni malo...pisem ti stasam prosao...Veca wrote:...ne pridaji si toliku vaznost,zmaje!
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Status: Offline
kako je meni ovaj Juergen Vogel sexy 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Mene su ustaše ,na heliodromu ,tukle po glavi.ZMAJ wrote:nisam ja vazan u prici ni malo...pisem ti stasam prosao...Veca wrote:...ne pridaji si toliku vaznost,zmaje!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
...Ozren je u BH....ZMAJ wrote:pitaj opstinske sluzbe, nisam nadlezan da ti odgovorim na to pitanje....ma taman posla...daj da batalimo temu...gadi mi se... hocu vas navesti na to da se mi nikada vise ne koljemo...eno amera i engleza neka se koljuKOMESAR wrote:Samo sam se pitao zašto oni sa one strane truju "naše" lisice?ZMAJ wrote:Gospodo,nikome necu dati da me optuzi za rat, ja nisam nikada bio politicar...a bogami, postavicu neke linkove i za zlocine u BIH cisto da i vi znate da su ubijani i klani ljudi svih vera...ne samo muslimanske...DA SREBRENICA JE ZLOCIN!!! Nisam ja kriv za to, a milion puta se izvinio zbog tog monstruoznog zlocina... ko hoce da veruje nek veruje, ko nece, pa sta mogu...cesto idem u Bosnu imam tamo drugara svih vera...
p.s.
Nećemo valjda zaratiti zbog tih malih lopuža?
...nije to pod igngerencijama opstinskih sluzbi Srbije.....??
A lisice su nase.....ili je to izgovor ko onomad.....za osmatranje dubine teritorije....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
1992 vise nisam bio u exyu...KOMESAR wrote:Mene su ustaše ,na heliodromu ,tukle po glavi.ZMAJ wrote:nisam ja vazan u prici ni malo...pisem ti stasam prosao...Veca wrote:...ne pridaji si toliku vaznost,zmaje!
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
naravno da jeZMAJ wrote:prava temaJulia-Klara wrote:kako je meni ovaj Juergen Vogel sexy:)
svaku temu uprznite istim sranjima i pricom...jebo vas i rat i politika
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
...ma,more bit da je neka njiova,zalutala!
...ode veca u rudnik! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Covece CESNA, ne MIG , F16 , Suhoj, Miraz.... vec krsina civilna...ne pravi od muve slona molim tePasaga wrote:...Ozren je u BH....ZMAJ wrote:pitaj opstinske sluzbe, nisam nadlezan da ti odgovorim na to pitanje....ma taman posla...daj da batalimo temu...gadi mi se... hocu vas navesti na to da se mi nikada vise ne koljemo...eno amera i engleza neka se koljuKOMESAR wrote:Samo sam se pitao zašto oni sa one strane truju "naše" lisice?ZMAJ wrote:Gospodo,nikome necu dati da me optuzi za rat, ja nisam nikada bio politicar...a bogami, postavicu neke linkove i za zlocine u BIH cisto da i vi znate da su ubijani i klani ljudi svih vera...ne samo muslimanske...DA SREBRENICA JE ZLOCIN!!! Nisam ja kriv za to, a milion puta se izvinio zbog tog monstruoznog zlocina... ko hoce da veruje nek veruje, ko nece, pa sta mogu...cesto idem u Bosnu imam tamo drugara svih vera...
p.s.
Nećemo valjda zaratiti zbog tih malih lopuža?
...nije to pod igngerencijama opstinskih sluzbi Srbije.....??
A lisice su nase.....ili je to izgovor ko onomad.....za osmatranje dubine teritorije....
Julia-Klara wrote:naravno da jeZMAJ wrote:prava temaJulia-Klara wrote:kako je meni ovaj Juergen Vogel sexy:)
![]()
Nisam ratnik....veruj mi i borim se protiv rata
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
bravo! onda ne pustaj da te navuku na tanak led, a to upravo sad rade 
Aj Veco radi nesto korisno...moja deviza je: vodimo ljubav...Veca wrote:...ma,more bit da je neka njiova,zalutala!...ode veca u rudnik!
Jesi li za ?

- KOMESAR
- Forum [Bot]
A lisice,šta ćemo s njima?Julia-Klara wrote:naravno da jeZMAJ wrote:prava temaJulia-Klara wrote:kako je meni ovaj Juergen Vogel sexy:)
![]()
p.s.
Da ih nisu,ne daj bože, zamijenili sa vukom? Od kad je onaj "ludak" napisao Crvenkapicu vuk je na lošem glasu
i ja pozvao Vecu u krevet bas malopre...ko ce koga navuci ne zna seJulia-Klara wrote:bravo! onda ne pustaj da te navuku na tanak led, a to upravo sad rade

- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Jedan mlad covek je ostao bez zivota, mozda mala deca bez oca...dokazi da je radio za obavestajne sluzbe pa onda pisi i seri do jutra, ovako pljujes coveka koga ni ne znas niti za koga je radio...a sta ako je placen od nekih vasih sluzbi i poginuo...zar se nimalo ne sramis takvih optuzbi na racun mrtvog coveka??????????????????KOMESAR wrote:A lisice,šta ćemo s njima?Julia-Klara wrote:naravno da jeZMAJ wrote:prava temaJulia-Klara wrote:kako je meni ovaj Juergen Vogel sexy:)
![]()
p.s.
Da ih nisu,ne daj bože, zamijenili sa vukom? Od kad je onaj "ludak" napisao Crvenkapicu vuk je na lošem glasu
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1368 times
- Been thanked: 4695 times
Ma kakva je prica o ratu? Nema rata sta vam je..
to su sranja..
to su sranja..
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Nimalo! Ja bih svakog pilota koji leti za "njihov" račun objesio.ZMAJ wrote: Jedan mlad covek je ostao bez zivota, mozda mala deca bez oca...dokazi da je radio za obavestajne sluzbe pa onda pisi i seri do jutra, ovako pljujes coveka koga ni ne znas niti za koga je radio...a sta ako je placen od nekih vasih sluzbi i poginuo...zar se nimalo ne sramis takvih optuzbi na racun mrtvog coveka??????????????????
Ciji njihov????KOMESAR wrote:Nimalo! Ja bih svakog pilota koji leti za "njihov" račun objesio.ZMAJ wrote: Jedan mlad covek je ostao bez zivota, mozda mala deca bez oca...dokazi da je radio za obavestajne sluzbe pa onda pisi i seri do jutra, ovako pljujes coveka koga ni ne znas niti za koga je radio...a sta ako je placen od nekih vasih sluzbi i poginuo...zar se nimalo ne sramis takvih optuzbi na racun mrtvog coveka??????????????????