Tozovac se krljao sa devojkom...

Prvo pogledaj ko pise pa onda donesi komentar...informer je smece , a ne stampa...citaj politiku,to je ostao jedini ozbiljaan list u Srbiji.Krokodil Behko wrote:Nije to poređenje sa ustašama slučajnost.
Inače je tamo običaj da se principi vlastitih politika pripisuju drugima.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Šta to fali ustašama? Mene su tukli po glavi,pa sam sad pametniji.Krokodil Behko wrote:Nije to poređenje sa ustašama slučajnost.
Inače je tamo običaj da se principi vlastitih politika pripisuju drugima.

Imam ovaj dvd dugo,i sto puta sam gledala,ali dio s babom je daleko najjaciMala_Mu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
[ytube][/ytube]
carMaja wrote:Zamolila me komšinica iz inostranstva da pokažem njene slike njenim roditeljima koji su stariji, nemaju net.
Odem kod njih, žena je tu, čovjeka nema. Pitam gdje je, kaže otišao u Mostar.
Hajde sačekat ćemo ga. Kad dođe...na njemu dojnji dio trenerke, neka izblijedjela majica, preko stari prsluk, neobrijan, sijeda brada...
Kontam jel moguće da je ovakav išao u Mo, vozio se u busu, al šutim..ne komentarišem.
Kad šta je, išao na revizijunamjerno se nije brijao 10 dana, obuko se ko garib sve kontajući da mu neće odbiti penziju
E bože
Pričaju s kćerkom taj dan i govore joj kakav je išao a ona hoće da poludi. Sprema im lovu da može desetočlana porodica da normalno živi ali džaba. To je naučilo da pati.