Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: NEVJEROVATNO: Dodik otjerao partizane s Kozare
And again
Fasizaam kukasti krstovi ustaseee fasizaaam
Fasizaam kukasti krstovi ustaseee fasizaaam
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

Re: NEVJEROVATNO: Dodik otjerao partizane s Kozare
A ekonomija? Nemastina, problemi za narod... ma jebo to
Pogledaj im dnevnik i sve ti jasno.
Pogledaj im dnevnik i sve ti jasno.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Re: Milorad Dodik - SNSD
Dok narod nema šta da jede i plati račune, dok penzioneri kopaju po kontejnerima, Dodik pripremlja slavlje koje će trajati dva dana i koštati na desetine hiljada maraka.
Jesmo li mi zaista ovce, pa nas mogu ovako šišati?
Jesmo li mi zaista ovce, pa nas mogu ovako šišati?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Dok narod uparenog mozga ko kuvani kupus dahce ti i dalje mozgas praznu slamu politikom? peskir veliki i mokar s ledom na glavu, prokuvo si...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Meni je Tito,hvala bogu,ostavio svega.drugrankovic wrote:Dok narod uparenog mozga ko kuvani kupus dahce ti i dalje mozgas praznu slamu politikom? peskir veliki i mokar s ledom na glavu, prokuvo si...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Čuj, svadba na Bajram, drugi dan Bajrama je dan šehida.
Mora da je već, s mladom, spakovao kofere za Siriju?
Mora da je već, s mladom, spakovao kofere za Siriju?
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4399 times
- Been thanked: 3345 times
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Melek
- Deer Hunter

To da zavaraju trag.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- titicha
- Osvježenje foruma

LJudi(narod) su ovce. Zato je nas pok. Tudjman davno nazvao stokom sitnog zuba.Konsultant wrote:sto je pisano latinicom?
Vodiš ih gdje hoćes,radiš sta hoćes,jedu šta im daš,oni te slijede.
A kad progledaju onda skuže da ipak lakše pisati latinicom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9840 times
- Been thanked: 11594 times
Đe smo tu mi, koji ne znamo pisati ni ćirilicu ni latinicu?titicha wrote:LJudi(narod) su ovce. Zato je nas pok. Tudjman davno nazvao stokom sitnog zuba.Konsultant wrote:sto je pisano latinicom?
Vodiš ih gdje hoćes,radiš sta hoćes,jedu šta im daš,oni te slijede.
A kad progledaju onda skuže da ipak lakše pisati latinicom
A ono u pravu si, ljudi su stoka. Eto npr, svi znamo da je taj njegov sin dobio tri cigle kredita za voćnjak i opet svi popuše priču da je mali sirot i nezaposlen.
Isto to je i kod "vođe" Hrvata, Dragana Čovića, pa i kod Bakira.
Nama Bošnjacima, smješka se sreća, pa ćemo Bakira ubrzo zamijeniti sa Fahrom, koji je još bogatiji i još veći kriminalac, još ljevši i još stariji
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Sjasi Kurta da uzjasi Murta.Krokodil Behko wrote: Nama Bošnjacima, smješka se sreća, pa ćemo Bakira ubrzo zamijeniti sa Fahrom, koji je još bogatiji i još veći kriminalac, još ljevši i još stariji
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3918 times
- Been thanked: 2950 times
Druga ubleha:...ili ti razradjeni nastup-.....
Raja, kod mene je daljinski upravljač, a ja sam najviše "zabrinut" šta će dalje biti
(scenarij viđen za srpsku krajinu u RH):
http://depo.ba/clanak/133938/vucic-dana ... cija-u-bih
Raja, kod mene je daljinski upravljač, a ja sam najviše "zabrinut" šta će dalje biti
(scenarij viđen za srpsku krajinu u RH):
http://depo.ba/clanak/133938/vucic-dana ... cija-u-bih
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dodik je rekao da će zlato pokloniti unuku

Ljudska pohlepa
"Mislili su da ću, kao i mnogi drugi, preći u redove SNSD-a kada su došli na vlast, pa su pred mojim očima radili mnoge mutne radnje", kazao je za BN televiziju Gordan Milinić, bivši ambasador BiH u Rusiji, i nekadašnji šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi. On je dodao da se ne boji javno reći sve što zna. "Nisam se prodao i ne bojim se da javno kažem šta su radili.
Pred mojim očima tadašnjem premijeru Miloradu Dodiku jedan ruski biznismen uručio je lijepo upakovan kilogram zlata. Mislio sam da je to poklon za Republiku Srpsku i da će Dodik to pohraniti u trezor Srpske", kaže Milinić, ali ga je zaprepastila reakcija Milorada Dodika. On je zlato uzeo, zahvalio se i rekao:" Odlično, ovo ću pokloniti svom unuku". Kilogram zlata nije izgleda bilo dovoljno, pa taj ruski biznismen nikada nije imao neke velike poslove u RS-u.
Kolika je ljudska pohlepa pokazuje i primjer drugog, također ruskog biznismena, koji je želio da kupi UNIS-ovu fabriku u Ramićima kod Banja Luke i "Borju" iz Teslića, ali na sastanku sa tadašnjim premijerom RS-a Miloradom Dodikom ponuđeno mu je učešće u još jednom projektu.
"Dodik nas je lijepo primio i saslušao, ali je rekao da ima bolji projekat za tog biznismena koji je htio da ulaže u privredu RS-a. Odveli su nas kod Mileta Radišića u Medicinsku elektroniku", ističe Milinić i kaže da je tada prvi put vidio Radišića te da im je on ispred Medicinske elektronike rekao: "Gledajte ovo zemljište, odavde do hotela Bosna. To je gradska vlada meni i Dodiku stavila na raspolaganje. Ovdje ćemo nas dvojca da gradimo objekat od 200 hiljada kvadrata. Treba nam 200 miliona. Premijer ima pare, dobili smo od Telekoma 22 miliona garancije za početak, a kasnije će biti još."
Napravljena ulaznica
Gordan Milinić tvrdi da je Mile Radišić tražio od ruskog biznismena da uloži unaprijed 10 miliona u projekat, a kad uloži tih 10 miliona može da radi u Republici Srpskoj šta hoće. Rus međutim nije bio voljan da ulaže na neviđeno u projekat, koji je danas poznat kao afera "Picin park". Propali su mu i planovi za UNIS i "Borju" iako je pristao, tvrdi Milinić, da 10 posto svih svojih poslova u RS-u preko firme "Edelweiss Investment" iz Ženeve prepiše na Milorada Dodika, odnosno na njegovog prijatelja Mileta Radišića.
"Mile Radišić je otišao u Ženevu, a nakon toga me pozvao u Moskvu da mi javi da je sve potpisano u toj firmi i da se posao sada može normalno raditi. Ulaznica je napravljena, Radišić odnosno Dodik je vlasnik 10 posto svih poslova i nema problema", kaže Milinić, ali dodaje da se sve ubrzo promijenilo.
"Kada sam nakon nekog vremena došao u Banja Luku da dogovaram početak ulaganja u privredu Srpske, pozvao me je Mile Radišić i saopštio da je 10 posto malo i da treba dati 15 postoo. Ruski biznismen je odustao od posla i rekao da ne može da sarađuje sa takvim ljudima", kaže Milinić.
Da je bratska Rusija omiljena zemlja za malverzacije rukovodstva Republike Srpske, pokazuje i primjer prodaje Rafinerije i Naftne industrije Srpske. Milinić tvrdi da privatizacija nije izvšena preko "Zarubežnjefta", firme koja je u vlasništvu ruske države, već je formirano preduzeće “Njeftegazinkor”, koje su kasnije kupile razne privatne firme među kojima je i firma još jednog Dodikovog prijatelja "Invest tehnologija" Duška Perovića.
Sve su prilike da je za te transakcije poslužio novac od prodaje Telekoma Srpske. "Poslednje informacije koje imam govore da Perović sav novac iz tih poslova prebacuje u Honduras, te da je uzeo državljanstvo Hondurasa", kaže Milinić i tvrdi da su to podaci Državne bezbjednosti Srbije.
Pravo lice rukovodstva RS-a upoznali su i predstavnici firme “Iceland Energy Group”. U Srpsku su, tvrdi Milinić, došli sa bankarskom garancijom od milijardu eura i bili su zaintresovani za Termoelektranu "Gacko". U to vrijeme već je bio potpisan ugovor sa ČEZ-om, ali im je Milorad Dodik obećao neku drugu elektranu u RS-u, ako mu omoguće susret sa premijerom Islanda.
Zatraženo - učinjeno. Sastanak je organizovan nakon mjesec, ali je Milinić ostao zabezeknut rezultatom sastanka.
"U toku tog sastanka mene je nazvao generalni direktor te kompanije Arni Jensen i rekao:"Gospodine ambasadore ovdje se dešavaju čudne stvari. Sa vašim premijerom je doputovao izvjesni Vlado Delić i dao nam je cjedulju sa brojem žiro-računa na koji treba da uplatimo milion eura za premijera Dodika", kaže Milinić. Dodik je, bar prema tvrdnjama Milinića, ostao bez traženog miliona, a Republika Srpska bez milijarde eura. Milinić tvrdi da je još niz primjera kriminalnih radnju vrha Srpske, ali se mnogi ljudi boje da govore.
(Vijesti.ba)
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Re: Dodik je rekao da će zlato pokloniti unuku
Narod šuti i trpi. JOš malo če otpočeti nacionalna retorika i lafa ugroženost naroda , radi ostanka na vlasti i pohlepe.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Melek
- Deer Hunter

Ma nije to narod, to je rulja kojoj svaka kradja bilo pojedinca ili kolektiva zvuci milo u usima i to prihvataju kao opsti "nacionalni" uspijeh i pobjedu cak ako i ide na stetu njih samih. Ne moze se banda dici na bandu, sve se to samo klinom izbija. A do tad ce da tinja..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- drugrankovic
- Inventar foruma

nijesmo narod, no rulja, banda...
nijesi ni ti bosanac no cenzura
nijesi ni ti bosanac no cenzura
Last edited by Krokodil Behko on 26 Sep 2015, 10:37, edited 1 time in total.
Reason: brisana uvreda
Reason: brisana uvreda
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- drugrankovic
- Inventar foruma

ok, ali ne treba porediti narod sa bravom ne slanim... svudje su gaad u regionu a narod je u masini... izjeban, da vise ni za sta ne mari...
a ni u sarajevu nije bolje
a ni u sarajevu nije bolje
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24345 times
- Been thanked: 6349 times
doooooodoooooooooooooooooooo,
samo kradiiiiiiiiiiiiiiiii,imaaa tuj jooooos peeeepeeeruuuuuuuuutkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ta ce narod,ba?!
...narod bir'o!!!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.