Olx alternative u BiH su ...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7248 times
- Been thanked: 16787 times
- Status: Offline
Re: Olx alternative u BiH su ...
Ma ti si samo lezihljebovic.
Radis li ti ista trenutno, imas li ikakav posao ili po citav dan smisljas kako bez ikakvog truda i uloga doci do para preko noci
Radis li ti ista trenutno, imas li ikakav posao ili po citav dan smisljas kako bez ikakvog truda i uloga doci do para preko noci
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Nisi li pročitala moje ranije postove na ovome forumu? Tu sam već objasnio jesam li imao ikakav posao i na čemu sam do sada radio i da si pročitala za šta je vezana ova tema mogla si već skontati da ja ne sjedim cijeli dan i da ja svaki dan pokušavam da što više radim i da zaradim što više novca da mogu po noći bolje spavati i da osiguram vlastitu egzistenciju. I kada sam ja ovdje tvrdio da je moguće bez ikakvog truda i uloga doći do para preko noći? Najvjerovatnije nisi ni pročitala prvi post na ovoj temi i razumjela da već i na olxu već imam problema doći do dovoljno mušterije i da tražim drukčije vrste oglašavanja i gdje mogu stići do dodatnog ljudstva da zaradim više novca. Ali po tvome mišljenju i znanju to opet nema nikakvog smisla šta sam opet napisao.Maja wrote: 14 May 2025, 09:43 Ma ti si samo lezihljebovic.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12085 times
- Been thanked: 12658 times
I ti naso kome ces pricati o firmiLotre wrote: 14 May 2025, 20:40Nisi li pročitala moje ranije postove na ovome forumu? Tu sam već objasnio jesam li imao ikakav posao i na čemu sam do sada radio i da si pročitala za šta je vezana ova tema mogla si već skontati da ja ne sjedim cijeli dan i da ja svaki dan pokušavam da što više radim i da zaradim što više novca da mogu po noći bolje spavati i da osiguram vlastitu egzistenciju. I kada sam ja ovdje tvrdio da je moguće bez ikakvog truda i uloga doći do para preko noći? Najvjerovatnije nisi ni pročitala prvi post na ovoj temi i razumjela da već i na olxu već imam problema doći do dovoljno mušterije i da tražim drukčije vrste oglašavanja i gdje mogu stići do dodatnog ljudstva da zaradim više novca. Ali po tvome mišljenju i znanju to opet nema nikakvog smisla šta sam opet napisao.Maja wrote: 14 May 2025, 09:43 Ma ti si samo lezihljebovic.

I ti ga ne citas il ne kontas haj nejse ....
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Koje firme vodi on? Ja sam mislio da je to ona/jedna žena i da ja jesam pročitao šta je on pisao u temama koje sam otvorio ali ga nisam kontao zato što nije imalo puno smisla čitati ko treba ga banovati zato što otvara teme, vidi dosadnog čovjeka(i sa time je mislio na mene) ili zašto ne otvoriš frizerski salon šta već znam da neće uspjeti zato što već ima previše od njih a ja čak vlastitu kosu skratim sam.immuno wrote: 14 May 2025, 20:45I ti naso kome ces pricati o firmiLotre wrote: 14 May 2025, 20:40
Nisi li pročitala moje ranije postove na ovome forumu? Tu sam već objasnio jesam li imao ikakav posao i na čemu sam do sada radio i da si pročitala za šta je vezana ova tema mogla si već skontati da ja ne sjedim cijeli dan i da ja svaki dan pokušavam da što više radim i da zaradim što više novca da mogu po noći bolje spavati i da osiguram vlastitu egzistenciju. I kada sam ja ovdje tvrdio da je moguće bez ikakvog truda i uloga doći do para preko noći? Najvjerovatnije nisi ni pročitala prvi post na ovoj temi i razumjela da već i na olxu već imam problema doći do dovoljno mušterije i da tražim drukčije vrste oglašavanja i gdje mogu stići do dodatnog ljudstva da zaradim više novca. Ali po tvome mišljenju i znanju to opet nema nikakvog smisla šta sam opet napisao.glavnoj na ovom forumu koja vec godinama uspjesno
vodi firmE
- Maja
- Administrator
Pa vidim da otvaras knjigovodstveni servis. Moje pitanje je bilo jesi li mimo toga radio i imao normalan posao posto imam osjecaj da ti je cilj u zivotu da ne radis nista a imas pare tj da drugi rade za tebe. Al nebitno bas...Lotre wrote: 14 May 2025, 20:40Nisi li pročitala moje ranije postove na ovome forumu? Tu sam već objasnio jesam li imao ikakav posao i na čemu sam do sada radio i da si pročitala za šta je vezana ova tema mogla si već skontati da ja ne sjedim cijeli dan i da ja svaki dan pokušavam da što više radim i da zaradim što više novca da mogu po noći bolje spavati i da osiguram vlastitu egzistenciju. I kada sam ja ovdje tvrdio da je moguće bez ikakvog truda i uloga doći do para preko noći? Najvjerovatnije nisi ni pročitala prvi post na ovoj temi i razumjela da već i na olxu već imam problema doći do dovoljno mušterije i da tražim drukčije vrste oglašavanja i gdje mogu stići do dodatnog ljudstva da zaradim više novca. Ali po tvome mišljenju i znanju to opet nema nikakvog smisla šta sam opet napisao.Maja wrote: 14 May 2025, 09:43 Ma ti si samo lezihljebovic.
- Maja
- Administrator
Nemam ja firme, ne misli imuno na mene. Znaci zao ti platiti sisanje kose hmmmLotre wrote: 14 May 2025, 21:45Koje firme vodi on? Ja sam mislio da je to ona/jedna žena i da ja jesam pročitao šta je on pisao u temama koje sam otvorio ali ga nisam kontao zato što nije imalo puno smisla čitati ko treba ga banovati zato što otvara teme, vidi dosadnog čovjeka(i sa time je mislio na mene) ili zašto ne otvoriš frizerski salon šta već znam da neće uspjeti zato što već ima previše od njih a ja čak vlastitu kosu skratim sam.immuno wrote: 14 May 2025, 20:45
I ti naso kome ces pricati o firmiglavnoj na ovom forumu koja vec godinama uspjesno
vodi firmE
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44539 times
- Been thanked: 7946 times
I meni je cilj u zivotu nista ne radit a da imam pare al ne ideMaja wrote: 14 May 2025, 21:48
Pa vidim da otvaras knjigovodstveni servis. Moje pitanje je bilo jesi li mimo toga radio i imao normalan posao posto imam osjecaj da ti je cilj u zivotu da ne radis nista a imas pare tj da drugi rade za tebe. Al nebitno bas...
Dzaba, cim se coek rodi mora radit, citav zivot robujes porodici i drustvu

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8960 times
- Been thanked: 10630 times
Lotre wrote: 14 May 2025, 21:45Koje firme vodi on? Ja sam mislio da je to ona/jedna žena i da ja jesam pročitao šta je on pisao u temama koje sam otvorio ali ga nisam kontao zato što nije imalo puno smisla čitati ko treba ga banovati zato što otvara teme, vidi dosadnog čovjeka(i sa time je mislio na mene) ili zašto ne otvoriš frizerski salon šta već znam da neće uspjeti zato što već ima previše od njih a ja čak vlastitu kosu skratim sam.immuno wrote: 14 May 2025, 20:45
I ti naso kome ces pricati o firmiglavnoj na ovom forumu koja vec godinama uspjesno
vodi firmE
Čuj Lotro, dok ti tu pišeš nerazumljive stvari, drugi ti mlate pare po internetu.
Vidiš, kompliciranost i nerazumljivost, to nisu stvari koje ljudi vole susresti na internetu.
Ja nikad nisam pogledao nijednu reklamu na internetu.
Neki to rade vrlo jednostavno. Vidim, imaš višak slobodnog vremena, pa pokušaj nešto drugo, na primjer ovo s linka isod
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/41 ... svako.html