Legendo
Jel zbog sto sam ti rekla da si mator?

Bar u necemu „naj“
Ps. Od sad si na mojoj HASS-LISTE
Moderator: Krokodil Behko
Legendo
Dakle, ti si jedna od onih koje su pravile prekršaje u vožnji, a onda su vrištale na druge da su oni kriviMorgen wrote: 19 May 2025, 08:44 Ja nemam volje za svadjanjem
Mnogo sam se promenila nakon sto je doktor reko da sa onim tempom, onim slabim zivcima, onim temperamentom uskoro biti pokojna
A bila sam tip u saobracaju npr. da vristim iz auta IZADJI NAPOLJE i bila spremana na svaki okrsaj sa drugim mahnitalim ucesnicima u saobracaju. Nikom nisam cutala.
Uglavnom udarala samare pa onda pitala sta je. Nohom otvarala vrata.
Koliko je zivot lepsi bez tog besa.
Sad samo slegnem ramenima i uzivam.
Malo se i nerviram kolika sam kulerka.
Ali je ozbiljno puno bolje
Laser, jeldeMasamune wrote: 19 May 2025, 08:18 Ništa svađa samo uglavnom teško ignorisanje jedne izuzetno umišljene osobe.
Morgen wrote: 19 May 2025, 08:39Legendoti i zaboravis s kim si se posvadjalai krenes u normalnu pricu opet
Bar u necemu „naj“
Ps. Od sad si na mojoj HASS-LISTE![]()
Ma ko voli. Lakse zapalit sve.ironman wrote: 19 May 2025, 11:44 Ne volem svadje.
A nisam ni dobar u tome.
Opet nepravdu ne volem jos i vise.
Odapecu a necu prestat vjerovat da ima pravda. To mi je jedan od stubova.Shadow wrote: 19 May 2025, 11:53Ma ko voli. Lakse zapalit sve.ironman wrote: 19 May 2025, 11:44 Ne volem svadje.
A nisam ni dobar u tome.
Opet nepravdu ne volem jos i vise.
E, neki dan bas nesto pricam i nerviram se jel, stvar pravde i nepravde. I kaze mi ovako "nema pravde na ovom svijetu". Sto pokusavam tj. sebe nerviram, nema je. Bas sam se zamislila, da ne kazem ucrnjacila.
Ne znam koliko je to istina. Racunam da stariji i iskusniji znaju vise, pa ne uzimam olako njihove rijeci.
Ali necu da se pomirim s tim da je nema. Ima je i bice je.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests