Sta mislite o celavim muskarcima
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sta mislite o celavim muskarcima
celavi su da bi sakrili gdje im fali kose
ne volim celave muskarce

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Ja opet volim osisane
,al,bas,a da li se sisaju da pokriju mjesta gdje su ostali bez kose ili sto im profesija nalaze,ili sto zele tako,meni nije bitno.....jedino mi fali kada hocu pocupati a nemam za sta

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
uvijek se nađe nešto za počupatisann wrote:Ja opet volim osisane,al,bas,a da li se sisaju da pokriju mjesta gdje su ostali bez kose ili sto im profesija nalaze,ili sto zele tako,meni nije bitno.....jedino mi fali kada hocu pocupati a nemam za sta
![]()

sreća pa imam kose

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
-
- Status: Offline
Ja sam se sisao na celavo iskljucivo jer imam previse kose i puno gusta, i to mi bio najlaksi nacin da sredim frizuru.... I vukao sam se tako skoro 10 god... al dosadilo i to... pa vec par godina nisam celav
Zadnji put se osisao nacelavo proslog ljeta, u "vojne" svrhe 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7410 times
- Been thanked: 17227 times
- Status: Online
Nemojte se šišati na ćelavo ako imate finu kosu 
Rijetki su muškarci kojima super stoji. Obično su to tipovi s okruglim glavama, srednje visine ili manji.
Oni koji imaju pozadi spljoštenu glavu izgledaju bezveze kao ćelavci, kao i oni s duguljastim glavama.
Isto tako loše stoji i muškarcima s izrazito blijedom puti. Mislim, to je moje mišljenje.

Rijetki su muškarci kojima super stoji. Obično su to tipovi s okruglim glavama, srednje visine ili manji.
Oni koji imaju pozadi spljoštenu glavu izgledaju bezveze kao ćelavci, kao i oni s duguljastim glavama.
Isto tako loše stoji i muškarcima s izrazito blijedom puti. Mislim, to je moje mišljenje.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8560 times
- Been thanked: 5298 times
Presađivanje kose od skora izgleda krenulo i u Tuzli. Cijena 2 - 2,5 KM po dlaci. Za one koji imaju izražene zaliske (nisu totalno ćelavi) preporučuje se presađivanje oko 2000 dlaka.
Kosa se prenosi sa potiljka, a sam postupak se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje nekoliko sati.
Kosa se prenosi sa potiljka, a sam postupak se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje nekoliko sati.
The Dark Side Of The Forum...
Meni ne smeta celavost.. bezveze mi je kada ljudi tj. zene izjavljuju neke stavove protiv celavosti, a same bi da budu prihvacene onakve kakve jesu, a sigurno nisu Miss World kategorije.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7410 times
- Been thanked: 17227 times
- Status: Online
Pa Dust i oni imaju stav o sisama, guzicama i nogama pa kraj njih hodaju normalne žene. Samo pišemo...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8560 times
- Been thanked: 5298 times
Meni je srce glavno!Maja wrote:Pa Dust i oni imaju stav o sisama, guzicama i nogama pa kraj njih hodaju normalne žene. Samo pišemo...

The Dark Side Of The Forum...
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
.meni su sexi...

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
sann wrote:.meni su sexi...![]()
![]()
Meni ne ..

ne volim celave muskarce , vec negdje napisah.. kad nemas kroz sta provuci prste

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Ćelavost po gornjoj glavi neznači ćelavost in general.
Postoje i drugi predjeli gdje se takođe mogu zavući prsti.

Vladimir RUS wrote:Ćelavost po gornjoj glavi neznači ćelavost in general.![]()

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Znanost kaze da su celavi zapravo vise muski tj. imaju vise testosterona...hm..moja baba i tetka su imale musku celavost..ja imam samo onak zaliske...
Svoga šefa sam ogovorila od lijecenja celavosti..ma htio je i periku uzeti..svejedno mi je..ma ipak je ljepse kad ima kosu pa makar bila sasvim tanka ...ko svila...
Svoga šefa sam ogovorila od lijecenja celavosti..ma htio je i periku uzeti..svejedno mi je..ma ipak je ljepse kad ima kosu pa makar bila sasvim tanka ...ko svila...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

pa otkud se ti pojavi...i bas da ne mislis...ma hajd, ima vremena..i bolje ne misliti o kojecemu...nekom stoji, nekom ne stoji...mislim celavost...kao imsve drugo...ha ja...crnokosa wrote:nista ne mislim.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.