Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Eh evo ga , kupila sam manji dok vidim kako ce mi goditi , uzela sam limun , taj mi se svidja jer ostali svi ( smokva, mandarina... ) mi se ne svidjaju .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
NIsam odoljela hypu, narucila Lattafa Yara parfeme - danas stigla dva, i mogu reci da nisu ni malo losi.
Stigli roze i bijeli (Moi), sutra podizem Tous i Candy (zuto-narandzasti i tamno pink)
Julia-Klara wrote: 21 May 2025, 12:15
NIsam odoljela hypu, narucila Lattafa Yara parfeme - danas stigla dva, i mogu reci da nisu ni malo losi.
Stigli roze i bijeli (Moi), sutra podizem Tous i Candy (zuto-narandzasti i tamno pink)
Svi oni mi imaju neki umjetni miris koji mi počne smrdit nakon pola sata.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Vode se kao unisex, no te plave bočice "Parme" uglavnom su više muški nego zenski.
Ne čudi me nimalo da Mon voli muškaste parfeme no me Imuno zabrinjava.
Ko bi reko? Tiha voda brige dere
Vode se kao unisex, no te plave bočice "Parme" uglavnom su više muški nego zenski.
Ovaj sa limunom nije uopste muskobarast Veliki sam ters kod parfema ne smije biti sladunjav , tezak , opor , zasicen , primjetan preko " moje" granice ....Chanel ( vidim i ti ga koristis ) mi godi al ne svaki i njega koristim u zadnjih par godina ...
Ovaj sa limunom nije uopste muskobarast Veliki sam ters kod parfema ne smije biti sladunjav , tezak , opor , zasicen , primjetan preko " moje" granice ....Chanel ( vidim i ti ga koristis ) mi godi al ne svaki i njega koristim u zadnjih par godina ...
Njihova ženska linija.
Screenshot_20250521_215952_Chrome.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zna li neko, Boga vam, gdje se može kupiti onaj smrdljivi parfem iz devedesetih koji se zvao shock? Zeleno pakovanje. Ubi se sestra tražeći a i ja sam pitala u više apoteka u HR , nije ga bilo pa reko da pitam ovdje.
Dunjaa wrote: 21 May 2025, 22:06
Zna li neko, Boga vam, gdje se može kupiti onaj smrdljivi parfem iz devedesetih koji se zvao shock? Zeleno pakovanje. Ubi se sestra tražeći a i ja sam pitala u više apoteka u HR , nije ga bilo pa reko da pitam ovdje.
Prvo nije smrdljiv nego je baš lijepo mirisao.
Najbolje neka pokusa preko stranica tipa Njuskalo, Olx i sličnim.
Takodje imaju grupe (najčešće na fb-u) gdje ljudi prodaju stare parfeme ili njihove dekante.
Ima prevaranta pa budite oprezne.