vdis ja nebi jebo to kultura lafo sranje to je licnemjerni reci sta mislis nedaj nama neka ide glavaMasamune wrote: 20 May 2025, 15:42Naravno da mu bih poželio brzo ozdravljenje, nego bi trebao da krepa zbog svega što radi. Opet, porediš kruške i jabuke jarane. To nikako ne ide u zajedničku rečenicu.rocko wrote: 20 May 2025, 15:25
To je tvoje misljenje, ja imam drugacije jer ja neznam koje te 4 godine upravljao mojom.drzavom I koliko stete je to prouzrokovalo jer Bajdo nije a to je gore od dodikove ustavne krize jer bar znas medzed dodik je iz toga ..
Opet te pitam Ako SE sutra dodik.razboli ocemoli zeliti mu brzo ozdravljenje?
Al hajd ne planiram da se s tobom dalje ubjeđujem.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27426 times
- Been thanked: 28073 times
Sunce ti poljubim
Pa nece vas kultiste ismijavat matematicar.
Pa nece vas kultiste ismijavat matematicar.
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23507 times
- Been thanked: 21540 times
Pa možemo ti i ja tako... jebeš to to ništa ne znači.rocko wrote: 20 May 2025, 16:36vdis ja nebi jebo to kultura lafo sranje to je licnemjerni reci sta mislis nedaj nama neka ide glavaMasamune wrote: 20 May 2025, 15:42
Naravno da mu bih poželio brzo ozdravljenje, nego bi trebao da krepa zbog svega što radi. Opet, porediš kruške i jabuke jarane. To nikako ne ide u zajedničku rečenicu.
Al hajd ne planiram da se s tobom dalje ubjeđujem.
Ne mogu tako visoki zvaničnici jarane. Rekoh ti ranije postoje neki kodeksi, nešto što je civilizovano i kako se treba ponašati u tom svijetu i na takvim pozicijama. Zemlju ti sad vode "hu ha" ljudi. Galamdžije, narcisi, oni najpametniji svi drugi glupi... et šta je Trump doveo sa sobom. Tu i struka vrlo često pada u drugi plan. Loše ponašanje zasjeni i nečiju stručnost. Ne branim demokrate jer su i oni imali teških budaletina, ali nije ih bilo toliko na ključnim pozicijama.
Ti i ja smo tu nebitni... isto navijači 2 fudbalska tima i dio rulje. Mi možemo vikati Biden debil, Trump debil... koga briga. Oni ne bi trebali.
Ako ti preferiraš takvo ponašanje u politici onda bujrum guraj dalje. U civilizovanom svijetu je to predmet šprdnje. Takve vođe i oni koji glasaju za njih.
- rocko
- Inventar foruma

Trump mu je zazelio brzi oporavak Trumpov sin ono gradjanin Donny Jr . Iznjeo svoje misljenje.Masamune wrote: 20 May 2025, 17:11Pa možemo ti i ja tako... jebeš to to ništa ne znači.rocko wrote: 20 May 2025, 16:36
vdis ja nebi jebo to kultura lafo sranje to je licnemjerni reci sta mislis nedaj nama neka ide glava
Ne mogu tako visoki zvaničnici jarane. Rekoh ti ranije postoje neki kodeksi, nešto što je civilizovano i kako se treba ponašati u tom svijetu i na takvim pozicijama. Zemlju ti sad vode "hu ha" ljudi. Galamdžije, narcisi, oni najpametniji svi drugi glupi... et šta je Trump doveo sa sobom. Tu i struka vrlo često pada u drugi plan. Loše ponašanje zasjeni i nečiju stručnost. Ne branim demokrate jer su i oni imali teških budaletina, ali nije ih bilo toliko na ključnim pozicijama.
Ti i ja smo tu nebitni... isto navijači 2 fudbalska tima i dio rulje. Mi možemo vikati Biden debil, Trump debil... koga briga. Oni ne bi trebali.
Ako ti preferiraš takvo ponašanje u politici onda bujrum guraj dalje. U civilizovanom svijetu je to predmet šprdnje. Takve vođe i oni koji glasaju za njih.
Kakv ba civilizivani svjet kakvi kodeksi gdje je Taj civilizivani svjet daj mi.linkm od tih kodeksa na koje se pozivas ?
A koje predmet sprdanje to je otvorwno za diskusiju oni koji podrzavaju senilnog staraca I alkoholicarku I Jos zale sto ih je Veliki Trump pomeo na izborima , oni tkz europejci koje je pokazai za ono sto Jesu vazali,
Stoka sitnog zuba sto je mislila da je doslio njihovi pet minuta
- rocko
- Inventar foruma

Znaci razumojes da je to dvorska luda I da to nisu cinjenicw .ni izvor informacija
Sprdo se ne sprdo na kraju Dana mi kultist imamo svu vlast u svojim rukama , znas onu ko se zadnjih smije najslazje se smije
Mi.pravimo Ameriku.po nasem kalupu
- ironman
- sirius

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25254 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4152 times
- Been thanked: 1732 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3614 times
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- rocko
- Inventar foruma

Strasno , nije obracao paznju. A desert mjeseci prije potpuno senilan covjek bio predsjednik I ovi isti dusebriznici ubjedzivali Nas da treba mu Jos jedan mandat dati.
Idi bizi
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- ironman
- sirius

Sta kaze kupola i to zlatna iznad Amerike
Ko da je Toni Stark pa stit pravi .
Problem sa kupolama nebitno kako ih zvali je sto nema tog koji ce napravit neprobojnu.
Znaju to i svi koji ga podrzavaju u time ali haman je skoro 500 milijardi dolara u igri..
Ko da je Toni Stark pa stit pravi .
Problem sa kupolama nebitno kako ih zvali je sto nema tog koji ce napravit neprobojnu.
Znaju to i svi koji ga podrzavaju u time ali haman je skoro 500 milijardi dolara u igri..
dream of spring...
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1144 times
pa ima tu mnogo rjesenja...
recimo, da svi Afrikaneri odu da žive tamo gdje im je bolje, gdje su sigurni, jer oni to zaslužuju, oni su divni ljudi, divni, a mnogo su propatili pod crnačkom vlasti - bolji i sigurniji život - a da Kina na njihovoj zemlji napravi nebodere, resorte i banje, nešto što bi privuklo ljude svijeta da tu dođu i uživaju
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma debilizam, nista mimo toga.arzuhal wrote: 21 May 2025, 20:43pa ima tu mnogo rjesenja...
recimo, da svi Afrikaneri odu da žive tamo gdje im je bolje, gdje su sigurni, jer oni to zaslužuju, oni su divni ljudi, divni, a mnogo su propatili pod crnačkom vlasti - bolji i sigurniji život - a da Kina na njihovoj zemlji napravi nebodere, resorte i banje, nešto što bi privuklo ljude svijeta da tu dođu i uživaju![]()
Pita ga novinar, ako oni tamo prave genocid nad bjelcima, zasto si ih ugostio u bijeloj kuci?
Vice klaun, ti nisi pravi novinar, sljedeci!
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- arzuhal
- Forum [Bot]
Al' yebmstrinu, kako mu se nikad ne omakne da pušća slike pobijenih majki i djece iz Džabalije, Han Junisa, Rafaha, itd.? Koliko ima slika i videa, i to sve sa lokacijom i satom izraelskih zračnih/raketnih/dronovskih/artiljerijskih napada (velikim dijelom to je američka roba, pa da usput pohvali industriju). Ili slike izgladnjele djece i bolesne?
Pa kada dođe Bibi, a on kae: "Dera utrni ta svjetla i pustite nam jedno 13 hiljada 790 sati materijala iz Gaze, da gledamo!"
To je meni začudo...
Pa kada dođe Bibi, a on kae: "Dera utrni ta svjetla i pustite nam jedno 13 hiljada 790 sati materijala iz Gaze, da gledamo!"
To je meni začudo...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1457 times
- Status: Online
Nezz gdje da ovo nasvrljam pa cu ovdje jer je Trumpov prvi mandat ovo zakotrljo
Njegovo banovanje huaweia ide odlicno, Huweijev operativni sistem HarmonyOS prekuco milijardu usera, Kina im ubija Microsoft, najvecu muzaru nakon nafte, hvala Trumpu sto pomaze Americkoj industriji
S tim da ovo nije jos jedna Linux, nego ljudi fakat svoj sistem razvili koji je mutabilan za mobitel, tv, smart watch i racunare tako da ljudi imaju pravi ekosistem, poput Apple-a
Kina isto tako cijelom svijetu pokazuje da ne opstaje nacija 5000 godina slucajno, nevjerovatno sad za sad kako su sposobni da odgovore na sve
Njegovo banovanje huaweia ide odlicno, Huweijev operativni sistem HarmonyOS prekuco milijardu usera, Kina im ubija Microsoft, najvecu muzaru nakon nafte, hvala Trumpu sto pomaze Americkoj industriji
S tim da ovo nije jos jedna Linux, nego ljudi fakat svoj sistem razvili koji je mutabilan za mobitel, tv, smart watch i racunare tako da ljudi imaju pravi ekosistem, poput Apple-a
Kina isto tako cijelom svijetu pokazuje da ne opstaje nacija 5000 godina slucajno, nevjerovatno sad za sad kako su sposobni da odgovore na sve
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10301 times
- Been thanked: 12175 times
Pa normalno da će biti spodobni, kad ne moraju nikad ništa izmisliti.
U milijardu i po debila, naći će se dobar plagijator, pokrasti tuđe intelektualno vlasništvo, platiti Xi jin pinu u padže makar 100 miliona i on u Kini banuje konkurenciju za taj proizvod, koja je uopšte izmislila to sve i realni je vlasnik.
Ono baš imaš čemu da se diviš.
Žuti banditi i osevapio bi se svako ko bi bacio hidrogensku na Peking.
U milijardu i po debila, naći će se dobar plagijator, pokrasti tuđe intelektualno vlasništvo, platiti Xi jin pinu u padže makar 100 miliona i on u Kini banuje konkurenciju za taj proizvod, koja je uopšte izmislila to sve i realni je vlasnik.
Ono baš imaš čemu da se diviš.
Žuti banditi i osevapio bi se svako ko bi bacio hidrogensku na Peking.