Bolje zna sestra od tebe

Evo jedna grupa iz Srbije. Ovaj Lazar zna sve pa upitajte.
https://www.facebook.com/groups/3033338 ... tid=NSMWBT
Bolje zna sestra od tebe
I meni smrdi, nismo sofisticiraneZizi wrote: 21 May 2025, 23:07 Odem neki dan da probam ovaj, jer je kao aman zaman toliko ga hvale. Meni smrdi. Još mu je žara cijena.
Izgleda nisam moderna što se tiče parfema.
3700559605905.jpg
Lattafa je poznata da masovno klonira parfeme tako da ne mora značiti da vuče na orijentalne.Julia-Klara wrote: 22 May 2025, 08:50 Onda sam i ja naopaka ko i vas dvijeMeni je katastrofa!
Regarding Lattafa - zamoli mene prije par mjeseci rodica da joj kupim dva parfema, njoj i dragom joj, nasla mi i stranicu - neka dva Lattafa.
Ja generalno ne volim (nisam ni razmisljala nikad) arapske parfeme, sve to meni lici na tesko, jako, a to ne volim nikako.
I upravo takvi su i bili-boze sacuvaj. Bar za moj ukus. hajd i nekako kad su malo izlapjeli (probala ih na ruci), ali ne mozes oprat koliko je to jako.
Upravo iz tog razloga sam dugo razmisljala o Yara, ali sa ova dva se nisam pokajala. Druga dva ce dvidimo dneska![]()
Jest Al u svaki svoj klon ubace taj tipicno orijentalni miris. U njihovim parfemima ja ne mogu namirisat nista drugo do prosjecnog arapskog turistu.Mister No wrote: 22 May 2025, 09:09Lattafa je poznata da masovno klonira parfeme tako da ne mora značiti da vuče na orijentalne.Julia-Klara wrote: 22 May 2025, 08:50 Onda sam i ja naopaka ko i vas dvijeMeni je katastrofa!
Regarding Lattafa - zamoli mene prije par mjeseci rodica da joj kupim dva parfema, njoj i dragom joj, nasla mi i stranicu - neka dva Lattafa.
Ja generalno ne volim (nisam ni razmisljala nikad) arapske parfeme, sve to meni lici na tesko, jako, a to ne volim nikako.
I upravo takvi su i bili-boze sacuvaj. Bar za moj ukus. hajd i nekako kad su malo izlapjeli (probala ih na ruci), ali ne mozes oprat koliko je to jako.
Upravo iz tog razloga sam dugo razmisljala o Yara, ali sa ova dva se nisam pokajala. Druga dva ce dvidimo dneska![]()
Ja nisam osoba bas od parfema, vecinom mi se ne svidjaju.Julia-Klara wrote: 22 May 2025, 09:34 PS - moj (trenutno) omiljeni mi lici na Lady Ronhill "Sensual", mozda ga zato i volim
![]()
Dobar.ironman wrote: 28 May 2025, 19:17 Rekoh ko slon u staklarskoj radnji.
Brat donio poklon i otvorim pred njim,zivota mi ja na prvu mislio robot lampa fol neki..jer stalno mi poklanja neke baterijske lampe za kombinea..
Zapravo rabanne phantom bio.
Ima kopija ovog u zari za 20 eura. Meni se svidja. Meni nekako mirise na moreZizi wrote: 21 May 2025, 23:07 Odem neki dan da probam ovaj, jer je kao aman zaman toliko ga hvale. Meni smrdi. Još mu je žara cijena.
Izgleda nisam moderna što se tiče parfema.
3700559605905.jpg
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests