Sta je sa tobom,jel ti pocinjes padati u nesvist ?Jahja83 wrote: 11 Feb 2025, 14:09da li iko ziv na ovom forumu zna jeli ova Vracarska spodoba normalna, jeli ovo uopste normalan covjek.....ako nije da znam da ga prekrizim u diskusijama...jer pricati sa ludom osobom mi je ponizenje.Remzudin wrote: 23 Jan 2025, 16:53 Nevjeratno kakav brzobrazluk se u Njemackoj stvara.
Meni je pukao film i necu vise da to trpim.
Sutra pocinjem sa operacijom "Sodom reverse" sa nuklearnim oruzijama.
Jedna Atomska Bombe je pripremita,trebam samo zapisivati i zapalti preko jedne svijece.
Ako bog da,bicu uspijesan.
Doslo je vreme da se ta gamad izbrisu sa ovog planeta.
Sta si ti mislio kad si se ovde prijavio ?
Prije su se ljudi bojali govoriti svoje misljenje,jer je pretila velika opasnost ubijstva...do onog dana kad je neko dosao i izmislio Social Media.
Neinteresuje me gde si sve do sad bio,ali ovde ima ljudi koje nece igrati sa onom muzikom kojom ti mislis dirigirati.
Boli me isto briga ako ti prekrizis diskusiju,...ali neboj se,JA cu se javiti uvek ako mi nesto ne pase.
Ovaj moj labor ovde nije igraliste da se ljudima ugrije srce na islamski nacin.
Ovde se istraguju putevi,koji nacin je najbolji da se kontroliraju nadnaravne elementarne sile.
Ovo nije hokuspokus ciri ba ciri bu za neku seljacku djecu,nego ovde se trazi put kako se nadnaravne sile mogu effektivno i eficijentno koristi kao oruzije za rat.
Nisam i nikad pravio neku tajnu oko toga.