Nevješta zamjena teza.ZMAJ wrote: ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.
Narvno da treba da se jebe,ali ne baš tako kako ti to prezentuješ.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nevješta zamjena teza.ZMAJ wrote: ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.
Samo sa prvom!ZMAJ wrote:i NIKADA NISI BIO SA NEKOM DRUGOM ZENOM???KOMESAR wrote:Više od 20,zašto?ZMAJ wrote: Jesi li vise od 12 god u braku?
Mi o njenom nedostatku sexa pricamo godinama a ovo je skoro uradila.. ja joj se ponudio kao izlaz al ona mi rece j... se ti si mi sestra, ono sto ti znas ni sestra mi ne znaBiba wrote:Zmaju, ne sevendaj....ona tebi pricala seksualne probleme..vibrator i slicno...nema ona ni pameti ni karaktera...a i timsi mi sumnjiv....s takvim stvarima treba biti oprezan...a ti ju nagovorio....sta ona ceka....i moze limse njoj zapravo i vjerovati....
a sa drugom si od skoroili vec dugo?KOMESAR wrote:Samo sa prvom!ZMAJ wrote:i NIKADA NISI BIO SA NEKOM DRUGOM ZENOM???KOMESAR wrote:Više od 20,zašto?ZMAJ wrote: Jesi li vise od 12 god u braku?
a skim ce kad je muz ne jebe a i vibrator crkoKOMESAR wrote:Nevješta zamjena teza.ZMAJ wrote: ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.
Najbolje s kim stigne? Ovako vodi dvostruki život.ZMAJ wrote:a skim ce kad je muz ne jebe a i vibrator crkoKOMESAR wrote:Nevješta zamjena teza.ZMAJ wrote: ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.
Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???KOMESAR wrote:Najbolje s kim stigne? Ovako vodi dvostruki život.ZMAJ wrote:a skim ce kad je muz ne jebe a i vibrator crkoKOMESAR wrote:Nevješta zamjena teza.ZMAJ wrote: ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.
Ovo podebljano cu ovaj put presutati,samo pricamo i odgovaramo,jeliZMAJ wrote:ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.rethna wrote:Svaka joj cast ako je takva,onda zasluzuje nekoga ko ce to potovati.Ali moj odgovor je bio sa moralne strane,i to sto je ona vrijedna i zena i po je ne spasava niti opravdava da bude kucka ako legne sa drugim.ZMAJ wrote:i nas dvojica imamo razlicito misljenje o kurvama...kurva je , nekako,manje vredna zena... moja prijateljica je zenaipo, sama se bori sa svim problemima, ne pisem sad o finansijama, vec svi problemi u braku.rethna wrote:Nije dokle god ne legne sa drugim a sa prvim nije zavrsila.
Ovo je ogovor na prijasnji post,da ne citiram
Valjda zna za koga se je udala?ZMAJ wrote: Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???
ti veze nemas koliko ima sakrivenih gej frajera...zive u braku imaju porodicu a vole muskarce...KOMESAR wrote:Valjda zna za koga se je udala?ZMAJ wrote: Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???
Kakva je ta tvoja drugarica...onako?ZMAJ wrote:ti veze nemas koliko ima sakrivenih gej frajera...zive u braku imaju porodicu a vole muskarce...KOMESAR wrote:Valjda zna za koga se je udala?ZMAJ wrote: Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???
Tjeras me i plasis da se zapitam...ZMAJ wrote:ti veze nemas koliko ima sakrivenih gej frajera...zive u braku imaju porodicu a vole muskarce...KOMESAR wrote:Valjda zna za koga se je udala?ZMAJ wrote: Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???
Maksim Gorki: Sve zene su kurve, oprosti majko i ti si zena.rethna wrote:Ovo podebljano cu ovaj put presutati,samo pricamo i odgovaramo,jeliZMAJ wrote:ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.ZMAJ wrote:Svaka joj cast ako je takva,onda zasluzuje nekoga ko ce to potovati.Ali moj odgovor je bio sa moralne strane,i to sto je ona vrijedna i zena i po je ne spasava niti opravdava da bude kucka ako legne sa drugim.rethna wrote:Nije dokle god ne legne sa drugim a sa prvim nije zavrsila.
i nas dvojica imamo razlicito misljenje o kurvama...kurva je , nekako,manje vredna zena... moja prijateljica je zenaipo, sama se bori sa svim problemima, ne pisem sad o finansijama, vec svi problemi u braku.
Dakle da zakljucimo moralni odgovor a dalje mozes traziti odgovore i misljenja od ovih sto su moderni i nisu zatucani.Oni ce se najvjerovatnije sloziti s tobom.
Drugi ti nikad ne moze jebati zenu (bez obzira i sto ti to ne radis)ako ona nije kurva.Ako hoce sex i nedostaje joj onda se razvede i trazi se novi partner i zadovolji se sexualni nagon.Dokle god to radi a jos nije zavrsila sa prvobitnim muskarcem s kojim pise da je jos u braku i sa kojim zivi pod istim krovom onda je kurva.

pitaj... moj hit je :rethna wrote:Tjeras me i plasis da se zapitam...ZMAJ wrote:ti veze nemas koliko ima sakrivenih gej frajera...zive u braku imaju porodicu a vole muskarce...KOMESAR wrote:Valjda zna za koga se je udala?ZMAJ wrote: Ne vodi...pitao sam hipoteticki a sta ako joj je muz gej i ima svog frajera? Ona to ne zna a sta ako je istina???
Ko,koje,sta ja?Mala_Mu wrote:Nemojte provocirati druge ,koji uopste ne diskutuju u ovoj temi , pritom mislim i da ne opravdavaju isto.
Rethna si cuo
Maksim Gorki: Sve zene su kurve, oprosti majko i ti si zena.[/quote]ZMAJ wrote:Ovo podebljano cu ovaj put presutati,samo pricamo i odgovaramo,jeliZMAJ wrote:ZDRAVA I NORMALNA MLADA ZENA HOCE SEX... jebite se sa laznom moralnosti, ako ne jebes svoju zenu drugi hoce...dajte ljudi u kom vi veku zivite.ZMAJ wrote:Svaka joj cast ako je takva,onda zasluzuje nekoga ko ce to potovati.Ali moj odgovor je bio sa moralne strane,i to sto je ona vrijedna i zena i po je ne spasava niti opravdava da bude kucka ako legne sa drugim.rethna wrote:
i nas dvojica imamo razlicito misljenje o kurvama...kurva je , nekako,manje vredna zena... moja prijateljica je zenaipo, sama se bori sa svim problemima, ne pisem sad o finansijama, vec svi problemi u braku.
Dakle da zakljucimo moralni odgovor a dalje mozes traziti odgovore i misljenja od ovih sto su moderni i nisu zatucani.Oni ce se najvjerovatnije sloziti s tobom.
Drugi ti nikad ne moze jebati zenu (bez obzira i sto ti to ne radis)ako ona nije kurva.Ako hoce sex i nedostaje joj onda se razvede i trazi se novi partner i zadovolji se sexualni nagon.Dokle god to radi a jos nije zavrsila sa prvobitnim muskarcem s kojim pise da je jos u braku i sa kojim zivi pod istim krovom onda je kurva.