Sto salju seksbadicne mlade u ote pregovore?arzuhal wrote: 22 May 2025, 10:35
Čuj, Izrael šokiran što je dvoje Izraelaca nesretno stradalo. Pa što ste ih postavljali kao human shield, jbg?
Jakako da je steta bolan

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Sto salju seksbadicne mlade u ote pregovore?arzuhal wrote: 22 May 2025, 10:35
Čuj, Izrael šokiran što je dvoje Izraelaca nesretno stradalo. Pa što ste ih postavljali kao human shield, jbg?
A ja kad god sretnem ćifa irl ne mogu a da mu invazivno ne proanaliziram njonju. Valjda zbog onih priča da imaju kojekakve nosove. Lípo neugodna situacija bude..
Skretanje pažnje sa pravog genocida. Ustvari pokušaj skretanja pažnje, jer toliko je danas medija i društvenih mreža, da nikad ne mogu skrenuti temu. Iako su sve te mreže po njihovom kontrolom, džaba im. Toliko je zla, da ne mogu stići sve cenzurisati, niti će moći. Microsoft prodaje svoj AI model IDF-u kako bi procijenili gdje ima najviše djece, da gađaju i ubijaju iz zabave. U nijednu kompaniju se više nisam razočarao kao što je to Microsoft. Sve sam otkazao od njih, sve pretplate i servise, ali nažalost to je samo kap u moru, međutim to je ono od mene i ono što mogu u ovom momentu. Neke stvari su potrebne, ali ima alternativa, mada i ta alternativa nije nešto, kao recimo Google, ali oni bar, ako ništa, ne daju svoje AI modele za ubijanje djece. Manje su zlo.Krokodil Behko wrote: 22 May 2025, 19:27 Trump kaže da crnci u Južnoj Africi čine genocid nad bijelim farmerima.
Jel ko šta čuo o tome?
Stara taktika genocida, stara kolko i sami ljudi. Ubij sve pametne i sposobne ako ne mozes sve jer tako ces uciniti narod slabijim do sljedece prilike. Onda ce bit lakse
Users browsing this forum: Tokmak and 30 guests