Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 10 Mar 2024, 00:25
Moguce. Nisam upratio.
Ja Sam opet cuo da su kokuzi, veci cak i od nas
A opet prvi i imaju bod više od Zvezde
Mescini drzava zavrnula pipu i njima i zvezdi,al imaju dobru ekipu mada ce cigani uzet opet titulu.Al se Radnicki dize sa zadnjeg mjesta evropa Dudic on fire
Duminjo wrote: 10 Mar 2024, 00:25
Moguce. Nisam upratio.
Ja Sam opet cuo da su kokuzi, veci cak i od nas
A opet prvi i imaju bod više od Zvezde
Mescini drzava zavrnula pipu i njima i zvezdi,al imaju dobru ekipu mada ce cigani uzet opet titulu.Al se Radnicki dize sa zadnjeg mjesta evropa Dudic on fire
Jest ih digo Dudic, upratio sam.
Kad je doso bili skoro zakovani za dno. Digli se i mislim da su sada na petom mjestu.
Zadnjih 6 utakmica, 6 pobjeda
Sedma pobjeda Radnickog u nizu. Europa sve izvjesnija. Prestigli su i Cukaricki.
Sljedece kolo u nedjelju na Marakani protiv Zvezde. Mozda bi se moglo i gledati
IMG_20240313_162055.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tokmak wrote: 13 Mar 2024, 20:37
Na Partizanovom stadionu ista stvar kao i na Koševu.
Trener Partizana gonjao suca nakon utakmice.
Samo što je u pitanju Prvenstvo, a ne Kup.
Nesto sam cuo vec neko vrijeme da se zna kako ce Zvezdi ici titula bez obzira kako ovi igraju
A i Novi Pazar je izgleda zadnjih nekoliko kola neko dobro pokosio. Bili su pri vrhu dobar dio sezone i pricalo se o sigurnoj Evropi. Mnogo navijaca po komentarima pisalo kako pazarci imaju pravo dobru ekipu i sve.. medjutim, kar'na
Pazarci jucer 3:3 sa Zvezdom. Prava ligaška utakmica. Svaka cast za Pazar, navijace, stadion.. ovaj Pazar bi otreso i Zelju i Sarajevo sa pola snage.
Pazar je u borbi za Evropu. U zadnjem kolu odlucuju sami o sebi. Trebaju pobijediti OFK Beograd (koji nije dobio licencu za Evropu zbog dugova) i sigurni su. Mogu završiti i treci a i sedmi
Sa druge strane prijete TSC, Vojvodina i Radnicki Kragujevac kojeg vodi Fedja Dudic.
Zadnje Kolo
Radnicki - TSC
OFK - Novi Pazar
Partizan - Vojvodina
IMG_20250518_131727.jpg
Finale kupa Srbije igraju Crvena Zvezda i Vojvodina.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
A dobro to. Namjerno sam zaobiso da je Zvezda SNSova ili Vuciceva igracka i da je Pazar ove godine imo mozda i 10 utakmica na domacem terenu bez navijaca zbog izmišljenih kazni saveza itd itd..
Da nije te takve politike, Pazar bi sigurno bio i u borbi za titulu. Plasman u prva 3 ne bi bio uopste upitan.
Ozbiljne pare ulazu, Stadion imaju ko bombonu, lokalci ga redovno pune i svi vole klub. Ljajic je jucer nakon utakmice plako ispred zaoadne tribine.. sve uslove imaju ali satra ih politika i jbga.
Naredne sezone ce se u Novom Pazaru igrati Evropa, prvi put od postanka kluba.
Pazar je zavrsio treci, odmah iza Zvezda i Partizana.
U zadnje kolu su zavisili od sebe, trebala im je pobjeda u Zajecaru protiv OFK Beograda i sigurna Evropa bez obzira sta urade Radnicki, Vojvodina i TSC.
OFK je u ovome slucaju ispao pravo fer. Dopustili su veliki broj gostujucih navijaca pa je Pazar igrao skoro kao kod kuce. U Zajecaru je bilo više od 10 buseva gostujucih navijaca.