I sportski i pazljiv i romantican a pozeljno je i da ima gelta..
Pojam "muzevan" mensecini,jos uvijek nismo odgonetnuli

Moderator: spacebound
Hajde Behko ne pretjeruj. Oni muskarci koji tako misle kupuju i ne zasluzuju boljeKrokodil Behko wrote:Kako za koga.. Muskarac bi trebao biti rodjen u znaku vage ako zeli kupiti zenske.. dakle,na jedan tas zenska a na drugi pare.. Sto vise para,lakse je pokupi.. Pa ti reci da je laka roba.. I to imajuci u vidu,da je na ovoj krizi,sve sto nije besplatno,skupo je... Eto tako
Dakle,samo sam se nadovezivao na prethodni post.. Sustina bi bila,da ni svi muski ni sve zenske nisu takvi.. Mislilo se na eventualnu kupovinu takvih od strane takvih..Ideja wrote:Hajde Behko ne pretjeruj. Oni muskarci koji tako misle kupuju i ne zasluzuju boljeKrokodil Behko wrote:Kako za koga.. Muskarac bi trebao biti rodjen u znaku vage ako zeli kupiti zenske.. dakle,na jedan tas zenska a na drugi pare.. Sto vise para,lakse je pokupi.. Pa ti reci da je laka roba.. I to imajuci u vidu,da je na ovoj krizi,sve sto nije besplatno,skupo je... Eto tako
Haman nisi razumio bolan?String wrote:ja nisam generalizovao, ja sam rekao iz praxe...
misliš što je na jednom tasu više para više će prevagnuti a žena na drugom tasu će otići gore tj bolje će se "uhvatiti". zanimljiva teorija.Krokodil Behko wrote:Kako za koga.. Muskarac bi trebao biti rodjen u znaku vage ako zeli kupiti zenske.. dakle,na jedan tas zenska a na drugi pare.. Sto vise para,lakse je pokupi.. Pa ti reci da je laka roba.. I to imajuci u vidu,da je na ovoj krizi,sve sto nije besplatno,skupo je... Eto tako
ma grub i jak u sexu a nježan kad se ne seksa. jel more takoKrokodil Behko wrote:Mozda bi se muzevnost,mogla protumaciti kao muskarac koji je sklon uzvisenim stilovima parenja.. ono kobajagi,ozbiljan u tome.. Ako se tu moze biti ozbiljan.. Ali eto,mozda zenske,tako vide stvari
Koliko razumjeh,nema kud gore.. Bar ne bez makar jednog dijela para sa suprotnog tasa...Maja wrote:
misliš što je na jednom tasu više para više će prevagnuti a žena na drugom tasu će otići gore tj bolje će se "uhvatiti". zanimljiva teorija.
Kako si me skontala tako lakoma grub i jak u sexu a nježan kad se ne seksa. jel more tako
A sta je muski muskarac a sta mlakonja?jasminka62 wrote:ma da je muski muskarac a ne tamo neki mlakonja