Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Sirija
Kajgod....mislim, da im je istekao rok trajanja na otvorenoj sceni i slijedi egzekucija.
Poslužili su namjeni, rezime je prestrašan po muslimanski svijet več danas...
Habibti, ya nour el - ain... 
procitaj gore ovog svapskog novinara sto je bio kod njih u ISILu, on misli da ih je zapad podcenio...ako je istina sta pise morace i NATO i Rusi zajedno protiv njih ili ce biti svasta...planiraju da ubiju pola milijarde ljudi.storm wrote:Kajgod....mislim, da im je istekao rok trajanja na otvorenoj sceni i slijedi egzekucija.
Čitao sam to jučer.... Planiram i ja svašta hehe
Samo jako (jel se koristi još napalm
)
A kod gluposti koje budu činili ovdje, nema pregovora.. Samo u glavu
Kako je tako je. I strogo odvojiti dobre od loših.
Samo jako (jel se koristi još napalm
Pa mora ti priznati da je ceo svet pomalo u strahu od njih,ako si ti musliman i normalan vernik ni ti im ne valjas...Njima valjaju samo njihovi extremni vernici...i slazem sesa tobom nema pregovora, extremiste u glavu.storm wrote:Čitao sam to jučer.... Planiram i ja svašta hehe
Samo jako (jel se koristi još napalm)
Napalm,trebalo bi da jeste zabranjen
Ne znam....meni se stvara dojam, da je elitama potreban strah običnih ljudi, da provedu neke zamisli 
Ovi su zgodno poslužili....ajmo se bojati muslimana.
Da komplet Sirija ( 25 milja) preseli u europu to je još uvijek 5% od ukupne populacije europe....čega da se bojim?
A onih jadnika posebno
Ja bi dopustio izuzeće za napalm
( naravno, samo na strogo vojne ciljeve)
Ovi su zgodno poslužili....ajmo se bojati muslimana.
Da komplet Sirija ( 25 milja) preseli u europu to je još uvijek 5% od ukupne populacije europe....čega da se bojim?
A onih jadnika posebno
Ja bi dopustio izuzeće za napalm
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
ameri i rusi... djele svjet po svom cefu
da je isil tvorevina amerike jes... od pobunjenika do fanatika... ko od nevinih mudzahedina u avganistanu, do al kaide...
poenta je sto ameriku niko zvao nije, da siri "demokratiju" ili u pomoc, a ruse jeste... ameri sami dodju a sta nastane vidjesmo...
i sad su kao protiv isila ali im je ipak na prvom mjestu prirodno bogatstvo sirije, ili njena nezavisnot da se stavi pod kontrolu... kao irak, libija...
da je isil tvorevina amerike jes... od pobunjenika do fanatika... ko od nevinih mudzahedina u avganistanu, do al kaide...
poenta je sto ameriku niko zvao nije, da siri "demokratiju" ili u pomoc, a ruse jeste... ameri sami dodju a sta nastane vidjesmo...
i sad su kao protiv isila ali im je ipak na prvom mjestu prirodno bogatstvo sirije, ili njena nezavisnot da se stavi pod kontrolu... kao irak, libija...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
To ti je Burazeru nafta i MMF odnosno Rokshild , Rokfeler, Miller, Wartburg... oni, a ne Amerika hoce svet pod svojom kontrolom jer Amerika im je vec pod kontrolom.drugrankovic wrote:ameri i rusi... djele svjet po svom cefu
Ogromna većina Francuza zalaže se za stvaranje nove međunarodne koalicije, s učešćem Rusije, za borbu protiv terorističke organizacije Islamska država, svedoče rezultati ankete koju je sproveo list „Figaro“.
Na pitanje lista: „Da li podržavate novu koaliciju s Rusijom i Iranom za borbu protiv terorističke organizacije Islamska država u Siriji?“, 93 odsto čitalaca je odgovorilo potvrdno. U anketi je učestvovalo više od 48.000 ljudi.
U ponedeljak je ruski predsednik Vladimir Putin, nastupajući na jubilarnoj, 70. Generalnoj skupštini UN u Njujorku, predložio da se države „ne vode ambicijama nego zajedničkim vrednostima i interesima“.
„Na osnovu međunarodnog prava, treba ujediniti napore za rešavanje novih problema koji stoje pred nama i stvoriti zaista široku međunarodnu antiterorističku koaliciju“, rekao je Putin.
Zapadni stručnjaci su podržali ovaj predlog ruskog predsednika. Direktor neprofitnog Instituta za istraživanje politike Srednjeg istoka Grant Smit smatra da je pristup Rusije rešavanju sirijskog konflikta konstruktivniji i realističniji od poziva Baraka Obame da se smeni predsednik Sirije Bašar Asad. Istog mišljenja je i izdavač knjiga „Džast vorld buks“ Helena Koban, koja je dugo radila kao novinar na Bliskom istoku. Ona smatera da je rusko rukovodstvo uspešnije u razumevanju situacije na Bliskom istoku jer ono deluje više u okvirima diplomatije i geopolitike nego vojne sile, kao na primer u Siriji i Iraku.
Na pitanje lista: „Da li podržavate novu koaliciju s Rusijom i Iranom za borbu protiv terorističke organizacije Islamska država u Siriji?“, 93 odsto čitalaca je odgovorilo potvrdno. U anketi je učestvovalo više od 48.000 ljudi.
U ponedeljak je ruski predsednik Vladimir Putin, nastupajući na jubilarnoj, 70. Generalnoj skupštini UN u Njujorku, predložio da se države „ne vode ambicijama nego zajedničkim vrednostima i interesima“.
„Na osnovu međunarodnog prava, treba ujediniti napore za rešavanje novih problema koji stoje pred nama i stvoriti zaista široku međunarodnu antiterorističku koaliciju“, rekao je Putin.
Zapadni stručnjaci su podržali ovaj predlog ruskog predsednika. Direktor neprofitnog Instituta za istraživanje politike Srednjeg istoka Grant Smit smatra da je pristup Rusije rešavanju sirijskog konflikta konstruktivniji i realističniji od poziva Baraka Obame da se smeni predsednik Sirije Bašar Asad. Istog mišljenja je i izdavač knjiga „Džast vorld buks“ Helena Koban, koja je dugo radila kao novinar na Bliskom istoku. Ona smatera da je rusko rukovodstvo uspešnije u razumevanju situacije na Bliskom istoku jer ono deluje više u okvirima diplomatije i geopolitike nego vojne sile, kao na primer u Siriji i Iraku.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
ZMAJ wrote:To ti je Burazeru nafta i MMF odnosno Rokshild , Rokfeler, Miller, Wartburg... oni, a ne Amerika hoce svet pod svojom kontrolom jer Amerika im je vec pod kontrolom.drugrankovic wrote:ameri i rusi... djele svjet po svom cefu
Tu je to negdje. Ipak je taj ISIL samo hrpa fanatika i nepojmljivo mi je da ih sve zemlje svijeta ne mogu pobijediti. Kao da nikome nije u interesu da se to brzo završi. Sad i Rusi i Ameri i ostali, gledaju da kroz sukobe ograničenog intenziteta, ostvare što više zacrtanih ciljeva u Siriji. Ako bi se to desilo, ISIL-a neće biti vrlo brzo.
Zasto 11.09.nije ni jedan Jevrej bio u WTC ?Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote:To ti je Burazeru nafta i MMF odnosno Rokshild , Rokfeler, Miller, Wartburg... oni, a ne Amerika hoce svet pod svojom kontrolom jer Amerika im je vec pod kontrolom.drugrankovic wrote:ameri i rusi... djele svjet po svom cefu
Tu je to negdje. Ipak je taj ISIL samo hrpa fanatika i nepojmljivo mi je da ih sve zemlje svijeta ne mogu pobijediti. Kao da nikome nije u interesu da se to brzo završi. Sad i Rusi i Ameri i ostali, gledaju da kroz sukobe ograničenog intenziteta, ostvare što više zacrtanih ciljeva u Siriji. Ako bi se to desilo, ISIL-a neće biti vrlo brzo.
Isilovce lako mogu pobijediti..treba stvoriti kaos da bi poslije došao netko sposoban, pametan...i da zahebe cijeli svijet svojim "dobročinstvima"
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- drugrankovic
- Inventar foruma

Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote:To ti je Burazeru nafta i MMF odnosno Rokshild , Rokfeler, Miller, Wartburg... oni, a ne Amerika hoce svet pod svojom kontrolom jer Amerika im je vec pod kontrolom.drugrankovic wrote:ameri i rusi... djele svjet po svom cefu
da su htjeli, juce bi nestali... nestace, a ovo sto se produilo je doprinjelo jos ocrnjivanju islama i plaseci svjet pri samoj pomeni te rijeci... tako da je sve to imalo svoju ulogu...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
tzv islamsku državu mrze i muslimani , izbjeglice koje bježe od tamo su jedni od njih
Rusija ima pravo da tuče i ove prozapadne "pobunjenike" u Siriji, od njih je sve i krenulo
Rusija ima pravo da tuče i ove prozapadne "pobunjenike" u Siriji, od njih je sve i krenulo
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Već smo svi apsolvirali, da islamski radikalizam ima samo jednu svrhu - ubijanje muslimana.
Nemoguće je da iole dobar musliman to podržava.
Nemoguće je da iole dobar musliman to podržava.
ISIL kako stvari stoje odlazis u proslost. Udruzuju se Asadova vojska, vojska iz Irana i Hazbulah iz Libana protiv terorista i jos uz vazdusnu podrsku Rusa sanse ISILa su ravne 0.
http://www.kurir.rs/planeta/na-pomolu-t ... ak-1958557
Meni su tu Iranci bitan faktor....oni su jedinii spremni i na teren ući sa ljudima, a ne samo iz zraka djelovati.ZMAJ wrote:ISIL kako stvari stoje odlazis u proslost. Udruzuju se Asadova vojska, vojska iz Irana i Hazbulah iz Libana protiv terorista i jos uz vazdusnu podrsku Rusa sanse ISILa su ravne 0.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Citat sa tog linka:
Aaaa, oni su samo privremeni okupatori Golanske visoravni, već 50 godina
Ako postoji dobra stvar oko ovog šiitsko-ruskog saveza, to je da svi mrze Izrael i da od izraelske računice dugoročno slabe Sirije u kojoj će oni biti glavni teroristi, neće biti ništa. Baš bih volio da se omakne stotinjak raketa i odleti do Tel Aviva, nek i oni malo izginu, red bi bio.
Znači, Rusi i Iranci su ilegalno u Siriji a Izrael je legalno? Kako to?Izrael se takođe boji da bi moglo doći do razmene nenamerne vatre između njihovih i ruskih snaga u Siriji
Ako postoji dobra stvar oko ovog šiitsko-ruskog saveza, to je da svi mrze Izrael i da od izraelske računice dugoročno slabe Sirije u kojoj će oni biti glavni teroristi, neće biti ništa. Baš bih volio da se omakne stotinjak raketa i odleti do Tel Aviva, nek i oni malo izginu, red bi bio.
Ko njih jos voli...krivi su za sva sranja ovog svta...pridruzujem se tvojim zeljama za stotinak raketa.Krokodil Behko wrote:Citat sa tog linka:
Znači, Rusi i Iranci su ilegalno u Siriji a Izrael je legalno? Kako to?Izrael se takođe boji da bi moglo doći do razmene nenamerne vatre između njihovih i ruskih snaga u Siriji
Oni Asad i Hezbulah sa kopna Rusi iz vazduha i ISIL je istorija.storm wrote:Meni su tu Iranci bitan faktor....oni su jedinii spremni i na teren ući sa ljudima, a ne samo iz zraka djelovati.ZMAJ wrote:ISIL kako stvari stoje odlazis u proslost. Udruzuju se Asadova vojska, vojska iz Irana i Hazbulah iz Libana protiv terorista i jos uz vazdusnu podrsku Rusa sanse ISILa su ravne 0.