Velika Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4357 times
Been thanked: 3290 times
Status: Offline

Re: Velika Srbija

Post by Melek »

ZMAJ wrote:
KOMESAR wrote:
ZMAJ wrote:
KOMESAR wrote: Sory onda su vasa regularna vojska i policija RATNI ZLOCINCI,Kao i Alija , Kao i Sloba, Kao i Franjo...ma Dobrovoljacka ulica...objasnite mi da to nije ZLOCIN...deca od 19 i 20 godina se povlaci u koloni iz BIH i vi ih pobijete kao stoku...ne to nisu niciji sinovi, ne oni nisu bili pripadnici JNA, ne nisu se dogovorili vlasti o povlacenju, NE NIHOVE MAJKE NISU PLAKALE NAD KOVCEGOM...aj cuti molim te
Vojna kolona koja ne poštuje dogovor je legitimna meta, isto kao i što su stanovnici Sarajeva legitimna meta.
Koji dogovor nisu postovali????
I Milica Rakic dete od dve godine je sedela na wc solji u Batajnici u svom stanu kada ju je 1999. NATO ubio,jer i ona legitimna meta... ne govorim o zlocinima Srba nad muslimanima vec o suprotnim zlocinima...dakle Dobrovoljacka...zasto? Reci
..O zlocinima Srba se sve , skoro, zna i niko normalan ne spori,drugo me zanima...vi i vasi zlocini...nije ih bilo ?
Aj daj objasjenje za Dobrovoljacku.
Ni ti ni ja ni ostali ovdje nisu kompetentni da glabaju incident u Dobrovoljackoj, a evo sta jedan od glavnih sudionika kaze:

GENERAL DIVJAK: Beograd, a i Republika Srpska „uhvatili“ su se Dobrovoljačke ulice kao „pijan plota“! Povod za Dobrovoljačku ulicu koja se desila 03.05.1992. godine je drugi maj kada je JA u jutarnjim časovima sa položaja oko Sarajeva: Mrkovići, Trebević, Lukavica od jutarnjih časova granatirala važne objekte u gradu. Elektroprivredu, Energoinvest, Željezničku stanicu, zgradu Predsjedništva, izvršena diverzija u glavnoj pošti (na obali) kojom prilikom j iz upotrebe izbačeno 60.000 telefonskih linija. Sa dva pincgauera došli su na 200 metara od zgrade Predsjedništva za kojima su se kretali dva oklopna transportera, 2-3 tenka, jedan je došao čak do jevrejskog groblja, a transporter do Estrade (na desnoj obali Miljacke). Pincgauri i transporter (kod Estrade) uništeni su dejstvom protivoklopnih grupa, a ostala mehanizovana vozila vratila su se prema Lukavici i Nedžarićima. U borbama sa borbenim grupama TO, PL, Zelene beretke, policije JA je izgubila oko 30 vojnika i oficira. U popodnevnim satima zarobila je predsednika Predsedništva RBiH Aliju Izetbegovića na sarajevskom aerodromu. Trećeg maja dolazi do razmjene između komandanta 2. VO generala Milutina Kukanjca i Alije Izetbegovića u komandi 2.VO (opština Stari grad).

Inače, pripadnici JA iz 2.VO utovarili su materijalno tehnička sredstva i borbenu dokumentaciju na oko 30 motornih vozila. Oko 18,00 sati 3.05.1992. godine formirana je kolona vozila i krenuli su ulicom Dobrovoljačka prema Skenderiji i dalje prema Lukavici. U jednom momentu kolona je zaustavljena (oko 10 minuta) i na zahtev Alije Izetbegovića, dozvoljen je pokret kolone vozila. Dok je kolona bila zaustavljena pojedinci su pucali na vojna i civilna lica u vozilima, skinuli sa vozila preko 150 lica i priveli ih u fiskulturnu salu FIS-a, oko 500 metara od Dobrovoljačke ulice. U pucanju ubijeno je neosnovano i bez razloga osam lica. Pripadnici policije, Patriotske lige, TO, Zelenih beretki (meni nepoznata lica) zaplenili su oko 16 motornih vozila dok je njih šesnaestak otišlo u Lukavicu. Nalazio sam se u Dobrovoljačkoj i tom prilikom, u momentu kada se pucalo na kolonu, komandovao sa glasom „Ne pucaj“. Događanje u Dobrovoljačkoj zabilježio je kamerman TV Sarajevo, a snimak je „obišao“ čitav svet. Incident koji se desio trebalo je da procesuira Tužilaštvo BiH još u ratu, tako da se danas ne bi dala prilika pravosuđu Republike Srbije da se „bavi“ Dobrovoljačkom!
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Znaci ubijeno 8 lica a privedeno preko 150. Reci mi sad kakav bi bilans bio da su igrom slucaja Srbi pucali na tu istu kolonu? A uostalom, od tih 8 ubijenih nisu svi ni srbi..
Last edited by Melek on 01 Oct 2015, 20:12, edited 1 time in total.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mohr wrote:
ZMAJ wrote:
ZMAJ wrote:
KOMESAR wrote:
Vojna kolona koja ne poštuje dogovor je legitimna meta, isto kao i što su stanovnici Sarajeva legitimna meta.
Koji dogovor nisu postovali????
I Milica Rakic dete od dve godine je sedela na wc solji u Batajnici u svom stanu kada ju je 1999. NATO ubio,jer i ona legitimna meta... ne govorim o zlocinima Srba nad muslimanima vec o suprotnim zlocinima...dakle Dobrovoljacka...zasto? Reci
..O zlocinima Srba se sve , skoro, zna i niko normalan ne spori,drugo me zanima...vi i vasi zlocini...nije ih bilo ?
Aj daj objasjenje za Dobrovoljacku.
Objašnjenje je uslijedilo netom poslije toga. I potrajalo bogami... ;)
Hvala na odgovoru...ne bih vise sa tobom u ovim teskim i zalosnim temama... pobili ste decu od dvadestak godina... i nije te sramota to opovrgavati...ja srpske zlocin nikada ne pravdam i tu se razlikujemo nas dvojica... aj cao
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Melek wrote:Znaci ubijeno 8 lica a privedeno preko 150. Reci mi sad kakav bi bilans bio da su igrom slucaja Srbi pucali na tu istu kolonu? A uostalom, od tih 8 ubijenih nisu svi ni srbi..
PISEMOO DECI DVADESTAK GODINA.Ne bitno koje nacije...sutra cu ti dati sve podatke
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

ZMAJ wrote: Hvala na odgovoru...ne bih vise sa tobom u ovim teskim i zalosnim temama... pobili ste decu od dvadestak godina... i nije te sramota to opovrgavati...ja srpske zlocin nikada ne pravdam i tu se razlikujemo nas dvojica... aj cao
Da te pitam: Smatras li ti da su Srbi u BiH nad Bosnjacima pocinili genocid?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

ZMAJ wrote:
Melek wrote:Znaci ubijeno 8 lica a privedeno preko 150. Reci mi sad kakav bi bilans bio da su igrom slucaja Srbi pucali na tu istu kolonu? A uostalom, od tih 8 ubijenih nisu svi ni srbi..
PISEMOO DECI DVADESTAK GODINA.Ne bitno koje nacije...sutra cu ti dati sve podatke
Ne, pisemo o punoljetnim vojnim licima koji su bili pripadnici okupacione vojne sile. A to sto smo svi mi necija djeca bez obzira na to koliko smo stari i sta u datom trenutku radimo, to je dio tvoje politicke romantike ovdje i sada.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

I nisi mi odgovorio na ono pitanje - sta bi bilo da su tu kolonu srbi napali? Dali bi je eliminisali a la Srebrenica ili bi i oni priveli preko 150 a ubili "samo" 8 ?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Ko bi više imao snage da s nova, na svakom forumu, napada Srbe ,taj miroljubivi narod,ja stvarno ne mogu.Aj ćao ZMAJe!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

A najvise iritira njegov vapaj nad tom osmoricom "djece" - pa on vapi kao da se Srebrenica desila tamo - sto me neminovno navodi na zakljucak tipa 8 mrtvih srba = 8000 mrtvih Bosnjaka (u stilu Vucica, Gebelsa i inih). heh
Weak people revenge.
Strong people forgive.
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit »

M
Last edited by fruit on 02 Oct 2015, 08:17, edited 1 time in total.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by fruit »

Mi
Last edited by fruit on 01 Oct 2015, 20:52, edited 1 time in total.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

A isto tako se vrlo dobro zna da je i paljanska televizija preradila onu izjavu generala Divjaka "Ne pucaj, ne pucaj" u "pucaj, pucaj" pa to vrtila sve vrijeme. heh, censored edition ;)
Weak people revenge.
Strong people forgive.
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by fruit »

Najgore od svega je sto se pokusava gledati kao da je sve pocelo u Dobrovoljackoj...Arkan i njegove likvidacije se nigdje ne pominju.Ne spominje se ni da je Jna vec dobro naoruzala Srbe po cijeloj drzavi.
Last edited by fruit on 02 Oct 2015, 08:18, edited 1 time in total.
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times

Post by Mohr »

Nije njemu to trebalo da izvede što je bilo zacrtano i što je izve(den)o ;) To bi išlo za ove lokalne brđe unaokolo, pa da i Tz doživi (opsadnu) sudbinu Sa...
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

[ytube][/ytube]
Samo sabura
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Melek wrote:
ZMAJ wrote: Hvala na odgovoru...ne bih vise sa tobom u ovim teskim i zalosnim temama... pobili ste decu od dvadestak godina... i nije te sramota to opovrgavati...ja srpske zlocin nikada ne pravdam i tu se razlikujemo nas dvojica... aj cao
Da te pitam: Smatras li ti da su Srbi u BiH nad Bosnjacima pocinili genocid?

necu se mesati u raspravu, samo odmah neutralisati prodavanjemuda za bubrege, tj s jednom cijenicom zaokruziti citav rat i desavanja...

srebrenica da, a bih? NE

bilo je tu geocida sporadicno, i po srbima i te kakvog al ko su srbi jel...

mani se licemernog podmetanja, poput perverzije od rezolucije - uz srebrenicu, uvaliti srbi silovali male decake po bosni...

FUJ

nastavite, ali bez ovih decijih podvala, i licemerja...

srebrenica, prikane, ne i citava BiH i citav rat...

ne podvaljuj
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Mohr »

Srebrenica je bila završni čin cijele priče, prikane. Ne može se nikako izuzeti i posmatrati izolovano, kad je riječ o jednom te istom ratu, sa istim akterima. Tom bismo logikom i holokaust mogli ograničiti samo na Auschwitz-Birkenau, ili zločin NDH samo na Jasenovac...

Nego, de ti nama kaži kako se osjećaš poslije Čičine rehabilitacije, jesi li zadovoljan :roll
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

nijesam

meni su ti krvoloci pobili dosta... a sad ispada da su moji bili budale jer su bili u partizanima...

no po pravilu draza nije rahbilitovan, vec je odluka da je sudjenje bilo neregularno... sto i jeste u neku ruku ali ni ja u ne bi dao nikakve uslove...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Mohr »

kako sad to, ispada... :roll
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

pisu rehabilitovan, ne, utvrjeno je da nije sudjenje bilo po propisima, ljuskim pravima... pa jel su zlikovci davali pravo komunistima? nijesu...

a sad bi prava... on nije ovim proglaen nevin... ali ne sumnjam da oce... jer dana cijenica da smo ponovo izmuzeni pole druge jugoslavije i ispali budale, a hrvati i drugi je opet rusili, koji u i pole II v rata izvukli se ne odgovarajuci za velike zlocine i iz gubitnika postali pobjednici, dovodi do toga da sve sto mrze hrvati nama treba da predstavlja dobro?

e pa ne... ovo je pizda podguzna, vapska, engleska, americka, svacija! i te kako su saradjivali sa faistima, doduse e u tolko otvorenoj prezi ko druge strane ali jesu... i donjeli su srpkom narodu u srbiji toliko zla da normalan covjek ovo ne moze da proguta...

drug leka mu je dosao glave... on je organizovao njegovo hapsenje... ja bi mu isto presudio na brzinu, metak u celo...

sta ces, danas smo ustae, cetnici, balije... i ako su to sve govna bili... bitno da smo ono stodrugi ne voli...

idiotizam
Post Reply

Return to “EX YU”