Sirija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
- Status: Offline
Re: Sirija
DECACI MOJI.....storm wrote:Meni su tu Iranci bitan faktor....oni su jedinii spremni i na teren ući sa ljudima, a ne samo iz zraka djelovati.ZMAJ wrote:ISIL kako stvari stoje odlazis u proslost. Udruzuju se Asadova vojska, vojska iz Irana i Hazbulah iz Libana protiv terorista i jos uz vazdusnu podrsku Rusa sanse ISILa su ravne 0.
http://www.kurir.rs/planeta/na-pomolu-t ... ak-1958557
Sva ova haranga oko Sirije,je igra kako do Irana.........
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
A gdje to (još, i kome) treba...KOMESAR wrote:Ruje će sebi zakomplikovati život. Nije ISIL samo u Siriji nego tamo gdje god treba.Mohr wrote:Ruje će svakako mlatnut ISIL zrakoplovima, to je Vladimirovič najavio... Kerry već koriguje stav: Assad ne mora baš odma' otići, nego nekad, poslije, polagano...
Iran Jevreji nece dobiti, nije to Irak ,a ni Jeljcin nije na celu Rusije... Iran je veliki zalogaj i za USA... Jos 1949 su se Ameri tamo upetljalli i?Pasaga wrote:DECACI MOJI.....storm wrote:Meni su tu Iranci bitan faktor....oni su jedinii spremni i na teren ući sa ljudima, a ne samo iz zraka djelovati.ZMAJ wrote:ISIL kako stvari stoje odlazis u proslost. Udruzuju se Asadova vojska, vojska iz Irana i Hazbulah iz Libana protiv terorista i jos uz vazdusnu podrsku Rusa sanse ISILa su ravne 0.
http://www.kurir.rs/planeta/na-pomolu-t ... ak-1958557![]()
Sva ova haranga oko Sirije,je igra kako do Irana.........
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Recimo, u Rusiji.Mohr wrote:A gdje to (još, i kome) treba...KOMESAR wrote:Ruje će sebi zakomplikovati život. Nije ISIL samo u Siriji nego tamo gdje god treba.Mohr wrote:Ruje će svakako mlatnut ISIL zrakoplovima, to je Vladimirovič najavio... Kerry već koriguje stav: Assad ne mora baš odma' otići, nego nekad, poslije, polagano...
p.s.
Jesu li napali Rusiju?...Nisu!
Jesu li njih napali Rusi?...Jesu!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Mohr
- Inventar foruma

Bjež' ba druže KOMESARE, mislio sam da s' ozbiljan čo'jek...KOMESAR wrote:Recimo, u Rusiji.Mohr wrote:A gdje to (još, i kome) treba...KOMESAR wrote:Ruje će sebi zakomplikovati život. Nije ISIL samo u Siriji nego tamo gdje god treba.Mohr wrote:Ruje će svakako mlatnut ISIL zrakoplovima, to je Vladimirovič najavio... Kerry već koriguje stav: Assad ne mora baš odma' otići, nego nekad, poslije, polagano...
p.s.
Jesu li napali Rusiju?...Nisu!
Jesu li njih napali Rusi?...Jesu!
Rusi imaju ionako konstantno prijetnju od ekstremista... Zašto da ih u centru ne razbijaju
Nije valjda da ih treba ostaviti na miru
Ameri samo kalkuliraju s isilom... Malo bi, malo ne bi...
Da se razumijemo i Putin ide iz interesa... Ali mi je bliži njegov od američkog... Samo jako
Btw gledao sam vatrenu moć Su24 Su27 i ostalih makina
Nije valjda da ih treba ostaviti na miru
Da se razumijemo i Putin ide iz interesa... Ali mi je bliži njegov od američkog... Samo jako
Habibti, ya nour el - ain... 
Što se avijacije tiče, ne mogu im nato i ostali prismrditi....to sam uvjeren....več sa Mikoyan- Gurjevichem ameri su bili potčinjeni...ovo sad jeMohr wrote:A SU-30
a i na svim testovima krše ih....
dođe mi da si pustim
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
a nije nebitna ni činjenica, da su ruski piloti dokazano veče mudonje od ostalih
a nije nebitna ni činjenica, da su ruski piloti dokazano veče mudonje od ostalih
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Koliko znam ISIL ih nije nikad ni spomenuo.Otkud im onda pravo da ih bombarduju? Otkud uopšte nekom pravo da nekog bombarduje ili ubije?storm wrote:Rusi imaju ionako konstantno prijetnju od ekstremista... Zašto da ih u centru ne razbijaju![]()
Nije valjda da ih treba ostaviti na miru![]()
Da se razumijemo i Putin ide iz interesa... Ali mi je bliži njegov od američkog... Samo jako![]()
Last edited by KOMESAR on 02 Oct 2015, 20:03, edited 1 time in total.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Što nisu bombardovali Njujork,oni su uzrok i otac ISILA.Ne,treba ravnati islamske zemlje i tamaniti muslimane.Mohr wrote:Najluđi su definitivno... Baćuške
Ako muslimani uzvrate to je terorizam zar ne?
Ne znam koliko si upoznat, ali ogroman broj terorista dolazi s područja Rusije, od čečena pa na dalje.... čak je i ruski jezik uhvaćen u prisluškivanju njihovih kanala.....aj sad zbrojiš 1 i 1 i eto ti....KOMESAR wrote:Koliko znam ISIL ih nije nikad ni spomenuo.Otkud im onda pravo da ih bombarduju? Otkud uopšte nekom pravo da nekog bombarduje ili ubije?storm wrote:Rusi imaju ionako konstantno prijetnju od ekstremista... Zašto da ih u centru ne razbijaju![]()
Da se razumijemo i Putin ide iz interesa... Ali mi je bliži njegov od američkog... Samo jako![]()
A stalno spominjem i Putinov interes.... nisu ni oni nevini... ali ako vrate stanje prije američkog uvođenja "demokracije" ja sam zadovoljan
Žao ti ISIL-a?!
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
Ovdje je impozantno....Ruje sve ove avione rade kao defanzivne...storm wrote:[ytube][/ytube]
...znaci za odbranu...
to je za eventualnog neprijatelja jos veci izazov.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mohr
- Inventar foruma

Obrni stvar, pak se zapitaj, zakaj Ameri nisu bombardirali MoscowKOMESAR wrote:Što nisu bombardovali Njujork,oni su uzrok i otac ISILA.Ne,treba ravnati islamske zemlje i tamaniti muslimane.Mohr wrote:Najluđi su definitivno... Baćuške
Ako muslimani uzvrate to je terorizam zar ne?
Ka'em ti druže KomeŠare, al' (za)ozbiljno, daj se uozbilji, trućaš ko kakav teenager
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Klasična zamjena teza?storm wrote:Ne znam koliko si upoznat, ali ogroman broj terorista dolazi s područja Rusije, od čečena pa na dalje.... čak je i ruski jezik uhvaćen u prisluškivanju njihovih kanala.....aj sad zbrojiš 1 i 1 i eto ti....KOMESAR wrote:Koliko znam ISIL ih nije nikad ni spomenuo.Otkud im onda pravo da ih bombarduju? Otkud uopšte nekom pravo da nekog bombarduje ili ubije?storm wrote:Rusi imaju ionako konstantno prijetnju od ekstremista... Zašto da ih u centru ne razbijaju![]()
A stalno spominjem i Putinov interes.... nisu ni oni nevini... ali ako vrate stanje prije američkog uvođenja "demokracije" ja sam zadovoljan
Žao ti ISIL-a?!
ISIL nije bitan ,preživio ili ne preživio,bitni su gradovi, ljudi...koji se tamo nalaze.Bitno je razoriti muslimanske zemlje od Mašrika do Magreba.
p.s.
Nemoj mi samo reći da su muslimani zli i da su oni osmislili zlo jedni protiv drugih.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Obrni ti zašto bih ja obrtao! Ja navijam za muslimane,ne znam za tebe.Mohr wrote:Obrni stvar, pak se zapitaj, zakaj Ameri nisu bombardirali MoscowKOMESAR wrote:Što nisu bombardovali Njujork,oni su uzrok i otac ISILA.Ne,treba ravnati islamske zemlje i tamaniti muslimane.Mohr wrote:Najluđi su definitivno... Baćuške
Ako muslimani uzvrate to je terorizam zar ne?![]()
Ka'em ti druže KomeŠare, al' (za)ozbiljno, daj se uozbilji, trućaš ko kakav teenager![]()
- Mohr
- Inventar foruma

I ja navijam za BarcuKOMESAR wrote:Obrni ti zašto bih ja obrtao! Ja navijam za muslimane,ne znam za tebe.Mohr wrote:Obrni stvar, pak se zapitaj, zakaj Ameri nisu bombardirali MoscowKOMESAR wrote:Što nisu bombardovali Njujork,oni su uzrok i otac ISILA.Ne,treba ravnati islamske zemlje i tamaniti muslimane.Mohr wrote:Najluđi su definitivno... Baćuške
Ako muslimani uzvrate to je terorizam zar ne?![]()
Ka'em ti druže KomeŠare, al' (za)ozbiljno, daj se uozbilji, trućaš ko kakav teenager![]()
O čemu zapravo pričaš... - KOMESAR
- Forum [Bot]
Pričam o onome o čemu ti pričaš,da Baćuške rade dobru stvar.Mohr wrote:
I ja navijam za BarcuDaj čo'ječe ne provaljuj (se)
O čemu zapravo pričaš...