Došli su na proslavu i po odličja i zahvalnice koje je pripremio načelnik jer su pomogli Gunji u poplavi...istina je da su puno učinili (Nepravde uvijek ima...)... Opačićka nečim sasvim drugim kupuje glasove...bili su korektni, pametni i zanimljiviTerasa svjesti wrote:Bibo oprosti rekla si da te ne uzimam u usta ili tako nešto i ok je., samo me intereseuje je li kod vas u Hrvatskoj kakva izborna godina kad su navalili dolaziti političari.
Molio bih za odgovor ako nije problem.
 ...
 ...Nisam mislila da mi se ne smiješ obraćati sasvim, nego da me ne petljaš s drugim forumašicama - ti znaš da ja sa ženama nikad nisam dobro komunicirala... i da nikad ne tražiš ustupke od mene tj. da me ne savjetuješ kako da se ja ponašam ...ja sam tip - kud puklo da puklo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

a ti Veco ne likuj .
  a ti Veco ne likuj . 

...desno do mene sjede kolegice i tračaju Opačićku...brbljaju, ne zna se koja više...a kamermani svako malo prolaze...vidim ja njih, al ne vide moje kolegice...jedan stane odmah iza nas i nakašlje se....one se okrenu i ugledaju ga i bilo im neugodno jer su tračale --- čovjek se nasmije i kaže - to ne snimam. samo prisluškujem...i počne se smijati na sav glas...a ja ko lisica...okrenem se ulijevo i smijem...i mašem lepezom....da vidim hoću iznervirati onog čoeka
 ...desno do mene sjede kolegice i tračaju Opačićku...brbljaju, ne zna se koja više...a kamermani svako malo prolaze...vidim ja njih, al ne vide moje kolegice...jedan stane odmah iza nas i nakašlje se....one se okrenu i ugledaju ga i bilo im neugodno jer su tračale --- čovjek se nasmije i kaže - to ne snimam. samo prisluškujem...i počne se smijati na sav glas...a ja ko lisica...okrenem se ulijevo i smijem...i mašem lepezom....da vidim hoću iznervirati onog čoeka  il će mu prijati malo hladovine
 il će mu prijati malo hladovine  

Ne valja nikako
 Ne valja nikako

)
  )