ono kad si se pitao sta je objektivno subjektivan.
e ovo gore sto si napisao

Moderator: Krokodil Behko
ono kad si se pitao sta je objektivno subjektivan.
Jel ti regija na playstationu Hrvatska? Ako jeste trebaš promijenitiKrokodil Behko wrote: 30 May 2025, 08:41 Kaže Nermin Nikšić, više prijavljenih noćenja ima Konjic nego Neum.
I šta kažu naši? Idemo na BH more?
Lijepo ja velim, na teritoriji BiH imamo dva dijela banditskih plemena koja poništavaju svaki pokušaj izgradnje države. Ne bosanske države nego države kao institucije, sa svim svojim nadležnostima.
Pogledajte Srbiju. Tamo je onaj Psiho iz Jajinaca već uzurpirao sve nadležnosti i porušio institucije.
S Hrvatskom je isto, samo što su po ko zna kojim kriterijima u EU, pa ne smiju sebi najdražu politiku da drže kod kuće, pa su je izmjestili u Hercegovinu, Čoviću na čuvanje.
Sutra da se zarati, imali bi novi UZP i u to ne biste trebali sumnjati. Hrvatska se nije promijernila i neće se promijeniti.
Usput, boli me q koliko ima finih Hrvata u Hrvatskoj, jer ja vidim ono što vidim, a tu vlast ne biraju marsovci
Masamune wrote: 30 May 2025, 08:53Jel ti regija na playstationu Hrvatska? Ako jeste trebaš promijenitiKrokodil Behko wrote: 30 May 2025, 08:41 Kaže Nermin Nikšić, više prijavljenih noćenja ima Konjic nego Neum.
I šta kažu naši? Idemo na BH more?
Lijepo ja velim, na teritoriji BiH imamo dva dijela banditskih plemena koja poništavaju svaki pokušaj izgradnje države. Ne bosanske države nego države kao institucije, sa svim svojim nadležnostima.
Pogledajte Srbiju. Tamo je onaj Psiho iz Jajinaca već uzurpirao sve nadležnosti i porušio institucije.
S Hrvatskom je isto, samo što su po ko zna kojim kriterijima u EU, pa ne smiju sebi najdražu politiku da drže kod kuće, pa su je izmjestili u Hercegovinu, Čoviću na čuvanje.
Sutra da se zarati, imali bi novi UZP i u to ne biste trebali sumnjati. Hrvatska se nije promijernila i neće se promijeniti.
Usput, boli me q koliko ima finih Hrvata u Hrvatskoj, jer ja vidim ono što vidim, a tu vlast ne biraju marsovci![]()
Ispravi, tj. dopuni ovo dok te nisu razapeliMorgen wrote: 30 May 2025, 09:06 Naravno da je Thompson „ustasa“, da je pevao one pesme.
I to svi hrvati znaju. Sta je problem priznati??? Ili da je u Srebrenici bio masakar?
Nemam više taj problem.
Stiže XboX Series S iz Belgije i papuče za čaršije
Od svega nije lako baviti se dječijim odgojem a ne ići lakšim putem, nacionalizmom.Morgen wrote: 30 May 2025, 09:13 Ovaj tekst napisala pa izbrisala
:
Navela bi nesto i za srbe, al ne znam sad, da ne ispadnem izdajica svoga roda, znam da je bilo i zlocina nad srbima. O kosovu da i ne pricam, ili mi se ne bi verovalo ili sam izdajica.
Bas me zanima kako ce proteci koncert u Zagrebu.
I bas me zanima kako ce proteci veza moje cerke nakon sto je komplet familija pozvala da ide i ona. Alo bre.
Tako sam nekad besna i pozelim da sam ih i ja vaspitala da budu nacionalisti pa da ih niko ne zajebava u zivotu. Da budemo kao i sva ostala govna.
Kad je moj sin stavio zastavu bosne i srbije u svoj profil na ig kako su ga „nasi“ napali a la „pa nije ti tata musliman“
A ne! Povlačim onu zelju gore, bolje da sam se rodila ko svabica i da sa svim tim sranjem nemam nista.
Koliko smo toksican narod (SVI iz bivse yu!) da mi se povraca
Ko god kaže da ne voli Hrvatsku kod Maje po automatizmu postaje potencijalni kandidat za moderatorsku pozicijuFuddo wrote: 30 May 2025, 09:25 Ja da sam nedobog Hrvat ili Srbin, nikad na ovaj forum ne bih zavirio.
Tacno ljudi ne smiju progovorit![]()
Cuvaj se ti da ne dobijes onaj badilj u prsa
Ne vole svoju drzavu sto bi volili hrvatsku.Da se ne lazemo.arzuhal wrote: 30 May 2025, 09:52 Velika većina Bošnjaka iz BiH ne voli istinski Hrvatsku, ma šta pričali.
Ma to sam napisala iz besa. Ali si tacno vanzemaljac ako kisi bar malo nacionalista.Nice wrote: 30 May 2025, 09:27Od svega nije lako baviti se dječijim odgojem a ne ići lakšim putem, nacionalizmom.Morgen wrote: 30 May 2025, 09:13 Ovaj tekst napisala pa izbrisala
:
Navela bi nesto i za srbe, al ne znam sad, da ne ispadnem izdajica svoga roda, znam da je bilo i zlocina nad srbima. O kosovu da i ne pricam, ili mi se ne bi verovalo ili sam izdajica.
Bas me zanima kako ce proteci koncert u Zagrebu.
I bas me zanima kako ce proteci veza moje cerke nakon sto je komplet familija pozvala da ide i ona. Alo bre.
Tako sam nekad besna i pozelim da sam ih i ja vaspitala da budu nacionalisti pa da ih niko ne zajebava u zivotu. Da budemo kao i sva ostala govna.
Kad je moj sin stavio zastavu bosne i srbije u svoj profil na ig kako su ga „nasi“ napali a la „pa nije ti tata musliman“
A ne! Povlačim onu zelju gore, bolje da sam se rodila ko svabica i da sa svim tim sranjem nemam nista.
Koliko smo toksican narod (SVI iz bivse yu!) da mi se povraca
Što bi se ijedna država na svijetu voljela? Ikad, igdje?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest