dobar

Moderator: VIP
Biba wrote:...sjatili se mi u šk. dvoranu...vazda netko pristiže...sjedne mlad čovjek blizu...jedno mjesto između nas...zraknem ja malo ulijevo...vidim da čovjek želi svoj mir...ne bih ja neznanca nikad ništa prva pitala...desno do mene sjede kolegice i tračaju Opačićku...brbljaju, ne zna se koja više...a kamermani svako malo prolaze...vidim ja njih, al ne vide moje kolegice...jedan stane odmah iza nas i nakašlje se....one se okrenu i ugledaju ga i bilo im neugodno jer su tračale --- čovjek se nasmije i kaže - to ne snimam. samo prisluškujem...i počne se smijati na sav glas...a ja ko lisica...okrenem se ulijevo i smijem...i mašem lepezom....da vidim hoću iznervirati onog čoeka
il će mu prijati malo hladovine
![]()
Još mi je nešt bilo zanimljivo...ide ministar ispred mene...dođe do vrata, pokuša otvoriti a vrata zaključana...nešto je promrmljao ali shvatio je da ide još malo naprijed do dugih vrata............ red je bio da netko bude zadužen ministra odvesti do dvorane...al et...ma nije nitko kriv jer on je sam krenuo
Zagorka wrote:...heben..........muz bio na putu pa poleti i tamo i vamo,a sve sto je moglo poci po zlu poslo je![]()
nije mi ovakav kraj sedmice trebao al eto.......satrala se vala,prvi put evo sjela sama sa sobom.......a alergija me safatala,i sve sto uz nju dodje jelte.......
Zagorka wrote:...heben..........muz bio na putu pa poleti i tamo i vamo,a sve sto je moglo poci po zlu poslo je![]()
nije mi ovakav kraj sedmice trebao al eto.......satrala se vala,prvi put evo sjela sama sa sobom.......a alergija me safatala,i sve sto uz nju dodje jelte.......
storm wrote:Poseban
bio u školi
nimalo smiješno, ali dobar pokušajVeca wrote:storm wrote:Poseban
bio u školi
...da nisi bio kod Bone,u skolici?
Malo će mi jedan bog biti za ovoVeca wrote:ahaaaaaaaaa...aj,svrsi s bozijom pomoci!
![]()
storm wrote:Malo će mi jedan bog biti za ovoVeca wrote:ahaaaaaaaaa...aj,svrsi s bozijom pomoci!
![]()
Ali nema predaje