A nadimak mi je draži, kratak, jasan, uobičajen... većina me zna po njemu i sama dopuštam da misle da mi je to ime
Moderator: Krokodil Behko
Čuj, životinjoironman wrote: 30 May 2025, 09:01 ja ne kontam ,al nema veze
a u paleti nadimaka najoriginalnija je mama,znala je rec de zivotinjo u stvari zna i danas![]()
Onda mislim da se zoves kao moja tetkaNice wrote: 30 May 2025, 08:54 Ime mi se nije nikad sviđalo jer je rijetko i mrzim ponavljati kad se predstavljammislim nije toliko baš, baš rijetko ali...
A nadimak mi je draži, kratak, jasan, uobičajen... većina me zna po njemu i sama dopuštam da misle da mi je to ime
Ima tako nadimaka, znam jednog, nadimak mu Mali, a viši od dva metra, krupan, debeo čovjekKoraci_u_noci wrote: 30 May 2025, 09:27 Stanovao ja kod jednog momka, i dodje on i pita jel me trazio Zivotinja, prvo nisam ni znao sta hoce, kasnije tek skontao. A taj Zivotinja bio fin lik, taj nadimak mu nikako nije pristajao
Vrlo lako, ha haspacebound wrote: 30 May 2025, 09:27Onda mislim da se zoves kao moja tetkaNice wrote: 30 May 2025, 08:54 Ime mi se nije nikad sviđalo jer je rijetko i mrzim ponavljati kad se predstavljammislim nije toliko baš, baš rijetko ali...
A nadimak mi je draži, kratak, jasan, uobičajen... većina me zna po njemu i sama dopuštam da misle da mi je to ime![]()
De idi tamo na sta ste posljednje kupili od kozmetikespacebound wrote: 30 May 2025, 10:17Moje gore ime ali nemam nadimak
Svi me zovu punim imenom, samo djeca mama, sestra sekoslav i muz Ljubica
![]()
to kao onaj automafijas super beba a lik imao 200 kila.Koraci_u_noci wrote: 30 May 2025, 09:27 Stanovao ja kod jednog momka, i dodje on i pita jel me trazio Zivotinja, prvo nisam ni znao sta hoce, kasnije tek skontao. A taj Zivotinja bio fin lik, taj nadimak mu nikako nije pristajao
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests