Tebi hvala, ali to je to od mene.
Fuddu sam zvala jer me jednom prije nije štedio (da iskren komentar), plus je duhovit. Mislim jasno je tebi.
Moderator: VIP
Tebi hvala, ali to je to od mene.
Pa razumem ja to, ali ipak mozda i da akceptirate kad nece. Najgore je kad te neko tera na nesto
I tebe rszumemLavlje_srce wrote: 31 May 2025, 00:25Tebi hvala, ali to je to od mene.
Fuddu sam zvala jer me jednom prije nije štedio (da iskren komentar), plus je duhovit. Mislim jasno je tebi.
Pa ja, ja jednom tero Zanki i nikad se vise nije metnula..
Pa ja , znam ja to..Lavlje_srce wrote: 31 May 2025, 00:29 Otkud tebi da smo generacija? Ni ne znam koja je generacija, niti se tebe tiče koja generacija sam ja. Fuddo je sve sto ti nisi, znaš to i ti. Jbg.
Za tebe sam ShakiraLavlje_srce wrote: 31 May 2025, 00:21De da vidim tebe. Bujrum. I danas si pobjegao ko mali mis, a sad tu opet cijuces. Mrs.
Cega hocemo roki
Sin se vraca iz grada i zamolio me
Vazi Sakira.Anestzijaaa wrote: 31 May 2025, 00:33Za tebe sam ShakiraLavlje_srce wrote: 31 May 2025, 00:21
De da vidim tebe. Bujrum. I danas si pobjegao ko mali mis, a sad tu opet cijuces. Mrs.
Chega blaza,vidi kako me iznerviraMorgen wrote: 31 May 2025, 00:38 Ovo je brzo eskaliralo
Anestezija ajmo na mjuzik
Lavlje budi malo blaža![]()
E vidiš, danas sam imala tako naporan dan, da tek jedem svoj prvi obrok. Ali dobro, to je vama demokratija dala, da skacete ko vam se god nadje ispred tastature.Anestzijaaa wrote: 31 May 2025, 01:07Chega blaza,vidi kako me iznerviraMorgen wrote: 31 May 2025, 00:38 Ovo je brzo eskaliralo
Anestezija ajmo na mjuzik
Lavlje budi malo blaža![]()
![]()
Users browsing this forum: immuno and 1 guest