LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
- Status: Offline
Re: LGBTIQA+
Ti znaci podrzavas da se narod tjera da nosa masketine.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28822 times
- Been thanked: 26494 times
- Status: Online
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 1320 times
Kakve su ovo bolešćine, niđe veze...
Ovakove teme su potpuno bespotrebne i suvišne...
Ovakove teme su potpuno bespotrebne i suvišne...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
Džabe ste krečli
Uzalud vam trud svirači
Uzalud vam trud svirači
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3756 times
- Been thanked: 3481 times
- Status: Online
Tačno mi se povraća od ovakvih tekstova, ali ne iz razloga na kojih mnoge misle.
Uzmimo države gdje homoseksualci imaju svoja prava poput Švedske, Njemačke, Austrije i ostale države i onda ih uporedimo sa Bosnom i Hercegovinom: Država gdje najmnogobrojniji narod na više od pola teritorije nema pravo na svoj jezik i ne mogu se zaposliti ni kao čistači, konstitutivni narodi gdje ne možeš kao pripadnik jednog naroda birati koga želiš na određenom djelu teritorije, građani države koje još zovu Ostali i mnogi problemi i pitanja koje su prvi riješili pa je onda došao problem istopilnih brakova na red.
Imamo Bošnjake koji su u drugom entitetu meta samo zbog imena, koji bi samo zbog BH dresa u određenim mjestima dobili po nosu, i gdje se niko ne želi pozabaviti tim problemom, ali eto hajmo pričati o problemu gdje će se olakšati nekom Senadu da sa svojim dragim Mehrudinom može po Bijeljini i Zvorniku se držati za ručice.
Ali šta i ja pišem, za baliyice poput ovoga je država samo Sarajevo i fokusiran je samo na mjesta poput Sarajeva, nema veze što nismo riješili osnovna pitanja.
Uzmimo države gdje homoseksualci imaju svoja prava poput Švedske, Njemačke, Austrije i ostale države i onda ih uporedimo sa Bosnom i Hercegovinom: Država gdje najmnogobrojniji narod na više od pola teritorije nema pravo na svoj jezik i ne mogu se zaposliti ni kao čistači, konstitutivni narodi gdje ne možeš kao pripadnik jednog naroda birati koga želiš na određenom djelu teritorije, građani države koje još zovu Ostali i mnogi problemi i pitanja koje su prvi riješili pa je onda došao problem istopilnih brakova na red.
Imamo Bošnjake koji su u drugom entitetu meta samo zbog imena, koji bi samo zbog BH dresa u određenim mjestima dobili po nosu, i gdje se niko ne želi pozabaviti tim problemom, ali eto hajmo pričati o problemu gdje će se olakšati nekom Senadu da sa svojim dragim Mehrudinom može po Bijeljini i Zvorniku se držati za ručice.
Ali šta i ja pišem, za baliyice poput ovoga je država samo Sarajevo i fokusiran je samo na mjesta poput Sarajeva, nema veze što nismo riješili osnovna pitanja.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.