Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
Re: Pametna tableta javlja ljekaru kada je ne popijete
Šta će javiti ako je zdrobim i šmrknem na nos 

Habibti, ya nour el - ain... 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Da si dosegao vrhunac 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
a ljekar bi se nakon tog saznanja plaho nasekirao 

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
:disko Svejedno mi za njega kad sam :disko
Habibti, ya nour el - ain... 

Re: Indijac nije rezao nokte 63 godine

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 5026 times
- Been thanked: 6942 times
Re: Indijac nije rezao nokte 63 godine
A da to nije samo bolestan pokusaj kompenzacije...nisu uspjeli u cemu normalni ljudi pa et da barem noktima uspiju bit vazni...
To nasa snaja koja ima samo osnovnu skolu stalno prica kak je ona ipak pametnija od vragbabe...a kompenzaciju nalazi u metenju ceste....
To nasa snaja koja ima samo osnovnu skolu stalno prica kak je ona ipak pametnija od vragbabe...a kompenzaciju nalazi u metenju ceste....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Re: Zanimljivosti
Najnovije istraživanje je pokazalo da, kada je reč o seksu za samo jednu noć, ženama nije važna dužina penisa već njegov obim.
Za potrebe studije, koja je provedena na Univerzitetu Kalifornija, 41 žena je pogledala i opipala niz 3D modela penisa. Modeli penisa su bili plave boje, a raspon veličine bio je od 10 cm dužine i obima 6 cm do 21,5 cm dužine i obima 17 cm.
Od njih je zatraženo da odaberu koji bi od 33 modela najradije odabrale kad je riječ o seksu za jednu noć, a koji model bi odabrale kao idealan za stalnog partnera. Za jednonoćnu avanturu žene su odabrale penise većeg opsega od onih koje su odabrale za stalnu vezu.
Međutim, kad je riječ o dužini, nije bilo razlike između one koju su odabrale za jednonoćnu avanturu i za stalnu vezu: u oba slučaja žene su birale penise dužine u prosjeku oko 16,5 cm.
Vagina ima mnogo nervnih završetaka vrlo osetljivih na pritisak i stezanje i moguće je da ti senzori perceptuju varijacije u obim penisa, a ne toliko u dužini. Penis većeg opsega može klitoris dovesti bliže vagini tokom polnog odnosa, a smatra se da to ženi pomaže u postizanju orgazma. S druge strane, dugačak penis može da izazove bol u vratu maternice.
p.s.
Svakom je valjda jasno da se rupa prvo buši manjim borerom.
Za potrebe studije, koja je provedena na Univerzitetu Kalifornija, 41 žena je pogledala i opipala niz 3D modela penisa. Modeli penisa su bili plave boje, a raspon veličine bio je od 10 cm dužine i obima 6 cm do 21,5 cm dužine i obima 17 cm.
Od njih je zatraženo da odaberu koji bi od 33 modela najradije odabrale kad je riječ o seksu za jednu noć, a koji model bi odabrale kao idealan za stalnog partnera. Za jednonoćnu avanturu žene su odabrale penise većeg opsega od onih koje su odabrale za stalnu vezu.
Međutim, kad je riječ o dužini, nije bilo razlike između one koju su odabrale za jednonoćnu avanturu i za stalnu vezu: u oba slučaja žene su birale penise dužine u prosjeku oko 16,5 cm.
Vagina ima mnogo nervnih završetaka vrlo osetljivih na pritisak i stezanje i moguće je da ti senzori perceptuju varijacije u obim penisa, a ne toliko u dužini. Penis većeg opsega može klitoris dovesti bliže vagini tokom polnog odnosa, a smatra se da to ženi pomaže u postizanju orgazma. S druge strane, dugačak penis može da izazove bol u vratu maternice.
p.s.
Svakom je valjda jasno da se rupa prvo buši manjim borerom.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
dje mi ljubicasta plava... tableta.ovo sajber nesta je fujHeidi wrote:Koji izgovori za potpunu kontrolu. Ebala vas senzorska tableta.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Zar ti treba plava 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Što vam je hladnija soba, to će vam biti lakše da zaspite u njoj.

Čoveka Walter Summerford je za vreme života tri puta pogodio grom. Posle njegove smrti i njegov spomenik je pogodio grom.

Čoveka Walter Summerford je za vreme života tri puta pogodio grom. Posle njegove smrti i njegov spomenik je pogodio grom.

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7846 times
- Been thanked: 18539 times
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo
Mala_Mu wrote: Čoveka Walter Summerford je za vreme života tri puta pogodio grom. Posle njegove smrti i njegov spomenik je pogodio grom.

pa ako je ovo istina, mislim stvarno...

Danas sam tu, a sutra daleko..
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
dobre.vibracije wrote:Mala_Mu wrote: Čoveka Walter Summerford je za vreme života tri puta pogodio grom. Posle njegove smrti i njegov spomenik je pogodio grom.
![]()
pa ako je ovo istina, mislim stvarno...
Citam komentar na fb..
Na sahrani isla pesma od Cece "Lepi grome moj"

Crni Humor

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Avion Iz Njujorka do Beča leti 8 sati, Isti taj avion od Beče do Njujorka leti 9 sati.Neki vele bježi zemlja.Kako?
- KOMESAR
- Forum [Bot]
‘Super bogati menadžeri svijeta masovno kupuju privatne avionske piste, skrovišta i zabačena imanja u slučaju ‘građanskog ustanka’ koji se očekuje’. Nervozni financijeri masovno odlaze na ‘tajna’ mjesta daleko od ljudi kako bi bili spremni na nerede i haos širom svijeta’, rekao je Robert Johnson, predsjednik Instituta za ‘Nova ekonomska mišljenja’ – New Economic Thinking, a prenosi Mirror. Također, Johnson je dodao da elita zna da će uskoro doći do haosa zbog povećanja nejednakosti među ljudima, čime je aposolutno potvrdio da je plan elite i bio ‘svijetom bez granica’ stvoriti haos. Dodaje kako će bankari i financijeri biti prvi na meti bijesnih građana, kao i da su oni sami toga svjesni pa se zato pripremaju na bijeg u podzemlje ili čak dalje od ovog planeta. Naime, Johnson je također dodao da je elita toliko u strahu da se neki od njih spremaju, ako budu mogli, pobjeći na drugi planet! Ove informacije ‘iznutra’, iz same vrhuške svjetske elite u koju Johanson i sam spada su naravno u velikoj mjeri prešućene u medijima baš kao i alarmantna upozorenja bivšeg savjetnika britanskog premijera. Zašto?
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3901 times
- Been thanked: 2937 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".