Ti možda npr samo ovde glumis gospodjetinu donu.
A u stvarnosti si kamilica vjerojatno neka
Moderator: Krokodil Behko

Ti možda npr samo ovde glumis gospodjetinu donu.

Teško je naci forumaša i forumasicu koji se ne bolje raspravljati šta će ti osoba koja voli za sve otvoriti diskusiju i filozofiratiKoteljubi_kadnisamtu wrote: 31 May 2025, 23:23JaaoooMutevelija wrote: 31 May 2025, 21:10
Šta tačno radimo?
Pa ne od pretpostavke da su gabori, ali jest čudno otkud na forumu da se izražava i piše. Kad većina žena to ne radi, s isto uzmi za muškarce , šta on ima pisati i zašto piše, sigurno je ters neki koji voli filozofirati
kako to bolan, ma ovdje pisu i citaju oni sto vole da citaju i sto su znatizeljni, istrazuju, a bez posljedica da neko zna ko su i sta su. Evo ja nemam nikave druge mreze niti zelim, ali forum mi je bas super![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pusti provokatora, zna on to sveKoteljubi_kadnisamtu wrote: 31 May 2025, 23:23JaaoooMutevelija wrote: 31 May 2025, 21:10
Šta tačno radimo?
Pa ne od pretpostavke da su gabori, ali jest čudno otkud na forumu da se izražava i piše. Kad većina žena to ne radi, s isto uzmi za muškarce , šta on ima pisati i zašto piše, sigurno je ters neki koji voli filozofirati
kako to bolan, ma ovdje pisu i citaju oni sto vole da citaju i sto su znatizeljni, istrazuju, a bez posljedica da neko zna ko su i sta su. Evo ja nemam nikave druge mreze niti zelim, ali forum mi je bas super![]()

Ne mogu prevelikog nadmetanja rijecima, to me umaraMutevelija wrote: 01 Jun 2025, 08:30Teško je naci forumaša i forumasicu koji se ne bolje raspravljati šta će ti osoba koja voli za sve otvoriti diskusiju i filozofiratiKoteljubi_kadnisamtu wrote: 31 May 2025, 23:23
Jaaooo
![]()

I ja sam ti sva takva.Koteljubi_kadnisamtu wrote: 01 Jun 2025, 20:28Ne mogu prevelikog nadmetanja rijecima, to me umaraMutevelija wrote: 01 Jun 2025, 08:30
Teško je naci forumaša i forumasicu koji se ne bolje raspravljati šta će ti osoba koja voli za sve otvoriti diskusiju i filozofirati![]()
![]()

Valja li?Quds wrote: 31 May 2025, 20:42Ma jesi, raja si i sve to. Ali, ne ide ovo bona. Psiha je čudo. Veže profilnu za tebe, te ko zna na šta će to ispasti.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E, to! Odmah čak i sve što napišeš, izgleda drugačije. Tačno mi odmah dođe da krenem da ti su ufuravam.Koteljubi_kadnisamtu wrote: 03 Jun 2025, 04:18Valja li?Quds wrote: 31 May 2025, 20:42
Ma jesi, raja si i sve to. Ali, ne ide ovo bona. Psiha je čudo. Veže profilnu za tebe, te ko zna na šta će to ispasti.![]()

Nije mi trebalo dugo da razmislim sta cu staviti. Samo jedna misao mi prosla kroz glavu i to je toQuds wrote: 03 Jun 2025, 15:06E, to! Odmah čak i sve što napišeš, izgleda drugačije. Tačno mi odmah dođe da krenem da ti su ufuravam.![]()
Ozbiljno, super si izabrala.![]()

Kakvo je to cvjece, jel majcina dusica?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 03 Jun 2025, 19:57Nije mi trebalo dugo da razmislim sta cu staviti. Samo jedna misao mi prosla kroz glavu i to je toQuds wrote: 03 Jun 2025, 15:06
E, to! Odmah čak i sve što napišeš, izgleda drugačije. Tačno mi odmah dođe da krenem da ti su ufuravam.![]()
Ozbiljno, super si izabrala.![]()
![]()

Kaze se Violet na egleskomElTriconi wrote: 03 Jun 2025, 19:58Kakvo je to cvjece, jel majcina dusica?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 03 Jun 2025, 19:57
Nije mi trebalo dugo da razmislim sta cu staviti. Samo jedna misao mi prosla kroz glavu i to je to![]()
![]()

Fala. Sta ces, od cvjeca samo znam za ruzu i majcinu dusicu. Ostalo je sve cvjet ko cvjet, pa ja

Fuddo wrote: 03 Jun 2025, 20:33 Tanko ovo, ja bih to dodatno zakuho,
Recimo, da biramo mis foruma?
Pasce mrtva glava, al ko ga jebe, jednom se zivi.![]()

Fuddo, otvaraj temu odmah. Ja ne smijem.Fuddo wrote: 03 Jun 2025, 20:33 Tanko ovo, ja bih to dodatno zakuho,
Recimo, da biramo mis foruma?
Pasce mrtva glava, al ko ga jebe, jednom se zivi.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests