Velika Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- drugrankovic
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Velika Srbija
dje ce srbin bez pistolja jel... sto se ne anete vise jure i bobana i mirna bosna...
pjevaju pjesme o krvnicima
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic wrote:dje ce srbin bez pistolja jel... sto se ne anete vise jure i bobana i mirna bosna...

Vragbaba jest zlo veliko...ali i oni su...moj rođak mislim
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Da se zna-svi smo mi Srbi!
[ytube][/ytube]
Halal'te, mor'o sam ovog budalaša postaviti ovdje.

[ytube][/ytube]
Halal'te, mor'o sam ovog budalaša postaviti ovdje.

Samo sabura
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23402 times
- Been thanked: 6165 times
...aferim,Zeleni 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Vivovotica, Kavvovac, Kavvobag..ja, ja kolko su teritorija prije drpisali..aman bi skoro i rankec pa starom bio naš 

Žal srba za jugoslavijama se svodi na želju po objedinjenju svih teritorija gdje žive srbi....točka
zašto nije bilo rata u sloveniji i makedoniji? jer ih nema....
Muda pod bubrege o silnom jugoslovenstvu prodajite nekom drugom....koliko volite narode i suživot, jasno se pokazalo....zato odjeb
Možemo si biti ovako jako dobri privatno, o ostalome nemamo što pričati. I previše se "pričalo"
Muda pod bubrege o silnom jugoslovenstvu prodajite nekom drugom....koliko volite narode i suživot, jasno se pokazalo....zato odjeb

Možemo si biti ovako jako dobri privatno, o ostalome nemamo što pričati. I previše se "pričalo"
Habibti, ya nour el - ain... 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
storm wrote:Žal srba za jugoslavijama se svodi na želju po objedinjenju svih teritorija gdje žive srbi....točka

Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Dobro...vi komunisti iz političkog uvjerenja...Mohr wrote:Nije tačno da samo Srbi žale za SFRJTo naprosto nije točno, drugarice & drugovi

tu za vas osjećam samo sažaljenje, dok do onih drugih bijes, otpor i mučninu....

Mohr wrote:Nije tačno da samo Srbi žale za SFRJTo naprosto nije točno, drugarice & drugovi

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ne kužimo se....narod je ubijan, protjerivan, mučen, ubijan pod tom zvijezdom, pod tim simbolima, sve u tobožnje ime te jugoslavije....a sve iz razloga proturanja velikosrpske ideje kroz jugoslavenstvo.....tu bi ja rekao da je taj neki komunizam kolateralna šteta i ne isključivi krivac, ali da je pomogao - nije.Mohr wrote:Da, komunisti kao npr. Avdo Sidran, recimo npr![]()
Vrlo smo počastvovani tvojim (su)osjećanjem
Ljubav u principu lepo zvuči

- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Ma daaaj stormagastorm wrote:Ne kužimo se...narod je ubijan, protjerivan, mučen, ubijan pod tom zvijezdom, pod tim simbolima, sve u tobožnje ime te jugoslavije....a sve iz razloga proturanja velikosrpske ideje kroz jugoslavenstvo.....tu bi ja rekao da je taj neki komunizam kolateralna šteta i ne isključivi krivac, ali da je pomogao - nije.Mohr wrote:Da, komunisti kao npr. Avdo Sidran, recimo npr![]()
Ljubav u principu lepo zvuči

Mi smo Slaveni, i to Južni, i to nije (ničija) ideja, nego fakat

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4327 times
- Been thanked: 3254 times
E, vidis, ova recenica uvelike dokazuje onaj moj prijasnji post. To je Srpsko shvatanje ostalih na prostorima bivsih Jugoslavija i to je uzrok i razlog raspada istih. .."Nema vas ostalih, samo smo mi Srbi tu i sve je to nase"..drugrankovic wrote: bosnjacka mladez? nije to postojalo do 1993
I onako usput, bez obzira na sav tvoj idiotizam - bosnjacke mladezi je uvijek bilo i uvijek ce je biti bez obzira na tu tvoju 1993.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4327 times
- Been thanked: 3254 times
Jesmo svi juzni Sloveni ali je Jugoslavija kao pojam i tvorevina - srpska floskula i orudje hegemonije. U jednom vrlo kratkom periodu njene istorije, doduse, to nije bila, ali vrlo brzo su titovke zarotirale 180 stepeni na pojedinim glavusama i oops - umjesto zvijezde petokrake imamo kokardu.Mohr wrote:Ma daaaj stormagastorm wrote:Ne kužimo se...narod je ubijan, protjerivan, mučen, ubijan pod tom zvijezdom, pod tim simbolima, sve u tobožnje ime te jugoslavije....a sve iz razloga proturanja velikosrpske ideje kroz jugoslavenstvo.....tu bi ja rekao da je taj neki komunizam kolateralna šteta i ne isključivi krivac, ali da je pomogao - nije.Mohr wrote:Da, komunisti kao npr. Avdo Sidran, recimo npr![]()
Ljubav u principu lepo zvučiČemu ta floskula...
Mi smo Slaveni, i to Južni, i to nije (ničija) ideja, nego fakat
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Mohr ....žrtve sa imenom i prezimenom, nisu floskule....ne radi se samo o posljednjem ratu/ratovima, nego i malo dalje unazad.
Žrtve komunističkog režima.... e to su činjenice i fakat.
Ajmo kako se mijenja vlast, sve pobiti, koji ne misle isto.
Žrtve komunističkog režima.... e to su činjenice i fakat.
Ajmo kako se mijenja vlast, sve pobiti, koji ne misle isto.

Ili je kasno svanulo?!KOMESAR wrote:Jugoslavija bi dala rezultat da su Srbi imali strpljenja čekati.Prerano su zakukurikali.

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Dio srpskog naroda ulazi u jedan opasan proces NACIFIKACIJE koji ne može da završi nikako drugačije nego kako su završili NACISTI u NJemačkoj,Japanu,Italiji i drugdje.
Sejfudin Tokić
p.s.
Ili što rek'o Sejfudin Tokić:
ZA SVAKU BOLEST TRAVA RASTE.
Sejfudin Tokić
p.s.
Ili što rek'o Sejfudin Tokić:
ZA SVAKU BOLEST TRAVA RASTE.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.