Ledena,Ledena wrote:Samo ne znam sto mi se toliko na kosti nakacila.

Idi provjeri...nemojte nitko sumnjati u moje pamćenje brojeva...pamtim ko slon

Moderator: VIP
Ledena,Ledena wrote:Samo ne znam sto mi se toliko na kosti nakacila.
Ma pusti Ledenu, ona je klinka, daj nesto starijeBiba wrote:Ledena,Ledena wrote:Samo ne znam sto mi se toliko na kosti nakacila.nisam se ja ni na koga nakačila i nisam kriva što vi svi ne pamtite...našla sam gdje i kada si izjavila da imaš 21 godinu. U temi Dobrodošli novi forumaši - stranica 226. – 12. Augusta u 10:53 si Zilihadi napisala da je ona tvojih godina, a ona je izjavila da ima 21.
Idi provjeri...nemojte nitko sumnjati u moje pamćenje brojeva...pamtim ko slon![]()
i
Ledena je mlada majka klinca od dve godine i kao takva se mora postovati... starije zanemarene mame su interesantnijeBiba wrote:Jest za zezanje, al ja ne volim kad me neko pokušava praviti budalom čak ni u virtuali...što ja zapravo mislim o Ledenoj - to neću nikada napisati..ne mislim ništa loše
Bibo, ja i imam 21gBiba wrote:Ledena,Ledena wrote:Samo ne znam sto mi se toliko na kosti nakacila.nisam se ja ni na koga nakačila i nisam kriva što vi svi ne pamtite...našla sam gdje i kada si izjavila da imaš 21 godinu. U temi Dobrodošli novi forumaši - stranica 226. – 12. Augusta u 10:53 si Zilihadi napisala da je ona tvojih godina, a ona je izjavila da ima 21.
Idi provjeri...nemojte nitko sumnjati u moje pamćenje brojeva...pamtim ko slon![]()
i
Nemam ja unuka a kak je krenulo, najvjerojatnije neću ni imati...ZMAJ wrote:Ledena je mlada majka klinca od dve godine i kao takva se mora postovati... starije zanemarene mame su interesantnijeBiba wrote:Jest za zezanje, al ja ne volim kad me neko pokušava praviti budalom čak ni u virtuali...što ja zapravo mislim o Ledenoj - to neću nikada napisati..ne mislim ništa loše![]()
![]()
I o tebi imam pristojno misljenje nego nisam skontao ono za klinca u skoli. Jel ti to unuk?
E to je već nešto sasvim drugo..netko jest u svom postu pogriješio..netko je drugi krivo napisao godine tvoga sina, a ja sam taj podatak zapamtila...sigurna sam ali neću tražiti...Ledena wrote:Bibo, ja i imam 21gBiba wrote:Ledena,Ledena wrote:Samo ne znam sto mi se toliko na kosti nakacila.nisam se ja ni na koga nakačila i nisam kriva što vi svi ne pamtite...našla sam gdje i kada si izjavila da imaš 21 godinu. U temi Dobrodošli novi forumaši - stranica 226. – 12. Augusta u 10:53 si Zilihadi napisala da je ona tvojih godina, a ona je izjavila da ima 21.
i
dijete sam rodila sa 19. Pa sad racunaj. Mislim da nije tesko.
pomazi vrucim maslinovim uljem ili... onim sto sportirste mazuLedena wrote:Boli me jos. Al nije iz cista mira, neg ja pametna
natezala nogu do glave i valjda istegnula neki misic sa strane i
Sad me boli
Ja imam plastičnih dijelova u desnom koljenuHannibal Lecter wrote:Ja sam odavno povrijedio koljeno al redovno na pocetku svake sezone odmorim bar dvije sedmice zbog te povrede
Ledena wrote:Ima li se kod koga kupit jeftinijih tableta 9-10 inci?
Saljem pare.
Vivax tablet?Ledena wrote:Kod nas ima po 200 km novih.
sad za sad prvu cu tablet, kasnije cu sebi laptop.
Kakve su to tablete od 9-10 inči, brEte mili.Ledena wrote:Ima li se kod koga kupit jeftinijih tableta 9-10 inci?
Saljem pare.
Users browsing this forum: HAVANA, uvijek_kontra and 26 guests