Vjerovatno jeste, svi su, ocito, digli cijene.Calla wrote: 24 Jul 2023, 10:26 Vanilla po tvom doživljaju vidim I da je Albanija od prosle godine poprilicno podigla cijene.
Gdje si ti bila?
Moderator: Krokodil Behko
Vjerovatno jeste, svi su, ocito, digli cijene.Calla wrote: 24 Jul 2023, 10:26 Vanilla po tvom doživljaju vidim I da je Albanija od prosle godine poprilicno podigla cijene.
ironman wrote: 30 May 2025, 21:43 Sta ti je vrijeme..tj prolaznost istog.
Zamisli prije recimo 30 godina recenicu ..odo u Albaniju na more.
I znam,kontam sve..poremecaj je u mojoj glavi al kad nikad mora ne bi vidio ne moram ni u Albaniju.
Fina je albanija, meni iskreno najbolje bilo na Kefaloniji tu bi opet otisao ili na Krit, Turska ono all inclusive bio 2 put i reko nikad vise jebo te resort isto zatvor.ironman wrote: 30 May 2025, 21:43 Sta ti je vrijeme..tj prolaznost istog.
I znam,kontam sve..poremecaj je u mojoj glavi al kad nikad mora ne bi vidio ne moram ni u Albaniju.
Oj, ja cu 15. Valjda se necemo zaleditBeni wrote: 30 May 2025, 22:15Fina je albanija, meni iskreno najbolje bilo na Kefaloniji tu bi opet otisao ili na Krit, Turska ono all inclusive bio 2 put i reko nikad vise jebo te resort isto zatvor.ironman wrote: 30 May 2025, 21:43 Sta ti je vrijeme..tj prolaznost istog.
Sad 13-og odoh preko vikenda se bucnut u Neumu i to je to sto se mora tice za ove godine.
Kupacemo se na siluspacebound wrote: 30 May 2025, 22:31Oj, ja cu 15. Valjda se necemo zaleditBeni wrote: 30 May 2025, 22:15
Fina je albanija, meni iskreno najbolje bilo na Kefaloniji tu bi opet otisao ili na Krit, Turska ono all inclusive bio 2 put i reko nikad vise jebo te resort isto zatvor.
Sad 13-og odoh preko vikenda se bucnut u Neumu i to je to sto se mora tice za ove godine.![]()
Nema predaje
Vjeruj putovanje s autom je najmanji trosak, ja sam haman bio na granici grcke, vise sam dao para na lezaljke 11 dana nego za gorivo u oba pravca 1300kmKrokodil Behko wrote: 31 May 2025, 09:42 Jel ima direktna linija za Albaniju?
Ako ima, problem riješen jer koliko god da košta ta karta, kad uzmete u obzir cijene u Hrvatskoj isplati se itekako
Pa raja ide avionom na Krf pa trajektom do Sarande i od nje ti je 20min autom KsamilMister No wrote: 31 May 2025, 21:53 Nedostaje im aerodrom na južnom dijelu drzave negdje u blizini Sarande.
Dole su najbolje plaže Jonsko more i Krf.
Albanija će tek da postane turistička sila. Imaju sve preduslove za to. Fali tu infrastrukture još, iskustva u turizmu i sl., ali Hrvatska, Grčka, C.Gora i Turska će tek da ih osjete
Ksamil im je već svjetska destinacija.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests